neděle 31. ledna 2016

Kiko haul

Ahoj holky,

jediná nová kosmetika, která mi v lednu přibyla je italské značky Kiko. Neodolala jsem zimním slevám a něco objednala sobě a také Maru k narozeninám. Dnes vám tedy ukáži co mi skončilo v košíku.


Začnu produkty na rty, které převažují. Celkem jsem si objednala 3 rtěnky a jednu rtěnku v tužce. Rtěnky mají naprosto skvostné, pro mě lehce futuristické obaly v metalickém provedení. Mají neotřelé „click“ otevíraní, kdy musíte nejprve zatlačit na víčko zhora, než vám rtěnka povyjede ven.


Přestože jsou rtěnky obalem podobné, tak každá pochází z jiné řady a má jiný finnish. Pořídila jsem si rtěnku s jemným metalickým leskem Luminous Chrome Metallic Lipstick v odstínu 706, pak krémovou rtěnku Luscious Cream – Creamy Lipstick v krásné růžovo-červené barvě 504 a v neposlední řadě lesklou hydratační rtěnku Crystal Sheer – Glossy Lipstick v jemném růžovém odstínu 415. Více se o nich rozepisovat nebudu, protože se dočkáte samostatného postu.


K rtěnkám jsem ještě přihodila Vivid Colour Liptick Pencil, což je rtěnka v tužce, která je naprosto úžasná. Má skladné balení, je krásně krémová, na rtech vyloženě taje, pigmentovaná je přímo úžasně a hezky drží. Moc jsem si jí oblíbila. Mám jí v tmavším načervenalém odstínu 08 Mauve.


Z produktů na tvář jsem si pořídila dvě tvářenky. Jedna je z limitky Rebel Romantick, konkrétně nese název Rebel Bouncy Blush. Má hodně zvláštní pěnovou konzistenci a sametový matný efekt. Já sáhla po tmavší zastřené růžové barvě v odstínu 03 Treasure Rose. Zatím jsem tvářenku použila pouze párkrát, ale musím říct, že jsem z ní nadšená. Do teď jsem používala pouze pudrové tvářenky, takže konzistence je pro mě nová, přesto se hezky nanáší, krásně roztírá a především báječně drží. Toho jsem se bála hodně, že když je krémovo-pěnová, tak nebude držet, ale opak je pravdou. Klidně bych si objednala další odstíny.


Druhá tvářenka je z jejich klasické řady Soft Touch Blush. Má klasické černé kulaté balení, obsahuje zrcátko a má moc příjemnou texturu. Vybrala jsem si dost unikátní odstín 106, což je zastřená hnědo- taupe - růžová se třpytem. Podle mě hravě nahradí i bronzer. Zatím se mi jeví moc fajn, uvidíme při delším testování.




Jediný produkt na oči, který jsem si koupila jsou oční stíny v tužce Long Lasting Stisk Eyeshadow. Sáhla jsem po odstín č. 36 Golden Mauve, což je mix mauve-fialové a růžové s výrazným zlatavým leskem. Fakt krásný odstín. Stíny jsou hezky pigmentované, měkké, třpytivé a zatím mi přijde, že i dobře drží. Jsem zvědavá jak se mi osvědčí při delším používání.



Nebyla bych to já, kdyby jsem si nepořídila také nějaké laky na nehty. Sáhla jsem po 3 odstínech a to tělovo-mauve č.318, sytý středně fialový č. 332 a tmavě fialový s holografickými třpytkami č. 255. Zatím jsem lakovala dva odstíny a jsem nadšená. Recenze bude co nevidět.


Všechno jsem kupovala za skvělé, prakticky poloviční ceny na oficiálním e-shopu kikocosmetics.com. Navíc při nákupu nad 49 Euro máte poštovné pouze za 1 Euro, což je super. Platila jsem kartou a zboží mi v pořádku dorazilo ze Švýcarska asi za 8 pracovních dní. Já jsem tedy s nákupem velice spokojená a věřím, že jsem zde neobjednávala naposled, protože Kiko kosmetika si mé sympatie získává čím dál víc. Navíc se jedná o kvalitní a cenově dostupnou kosmetiku. Pokud vás kosmetika zaujala, tak mrkněte na eshop, protože slevy ještě trvají. Některé jsou navíc až 70%. 

Máte rády kosmetiku Kiko? Už jste jí zkoušely?


Radu 

31 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Přesně tak. Zamilovala jsem se do nich na první pohled :)

      Vymazat
  2. Skvelý nákup! Futuristický design rúžov vyzerá vážne skvelo, najviac sa mi páči ten stredný krémový, ale ani v tej ceruzke nevyzerá vôbec zle. A tvárenky ma tiež veĺmi zaujali, takže na tie sa na budúce pozriem bližšie :). Od kiko mám rúž a mono očný tieň a som celkom spoko :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Kika měla pouze jednu rtěnku, kterou jsem si moc oblíbila, tak jsem ráda, že jsem si rozšířila sbírku o tolik skvělých produktů. Ta krémová rtěnka se stala hned mou oblíbenkyni, stejně jako tužka na rty :)

      Vymazat
  3. Nezkoušela jsem zatím tuto značku :) Zaujaly mě nejvíce rtěnky a jejich balení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To balení je úžasné, viď? Osobně se na něj nemůžu vynadívat ;-)

      Vymazat
  4. Krásný nákup, od Kiko mám rtěnku a je skvělá.
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, rtěnky Kiko fakt umí. Já měla doteď taky pouze rtěnku a byla skvělá. A musím říct, že tyto jsou ještě lepší :)

      Vymazat
  5. Túto značku vôbec nepoznám a nič som od nej nemala, no vyzerá super

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude tím, že u nás není dostupná. Člověk by musel jet za hranice nebo objednávat přes net jako já ;-)

      Vymazat
  6. Taky jsem objednávku zvažovala, ale pak jsem jela do Drážďan, tak jsem si řekla, že radši nakoupím osobně, ale zklamal mě výběr v prodejně, třeba tyhle zlevněné rtěnky tam neměli vůbec :-( Ale přece jen jsem něco koupila, to je jasné :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se bohužel do Německa nedostanu, tak mi nic jiného než objednávka nezbývala. Je škoda, že jsi nesehnala ty rtěnky, jsou fakt skvělé. Věřím, že sis alespoň nakoupila nějaké krásné odstíny laků. Těch mají nespočet. Sama jsem nevěděla který zvolit dříve :)

      Vymazat
  7. Z tejto značky vlastním tiene, riasenku a lak a nemôžem na ne povedať ani jedno krivé slovo :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tak, je to skvělá kosmetika. Kéž by byla dostupná i u nás.

      Vymazat
  8. Od Kika mám pouze jednu tvářenku, z klasické řady,kterou naprosto miluji :) Hlavně mají super pigmentaci! Hrozně se mi líbí ta Glossy Lipstick,úžasný odstín :) Rozhodně se na stránky podívám a hlavně ta rychlá doba dodání :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvářenky zatím testuji, ale jsem velice mile překvapená jejich kvalitou. Na eshop určitě mrkni, mají ještě spoustu krásných odstínů a za ty ceny se to fakt vyplatí :)

      Vymazat
  9. Nakúpila si si krásne produkty! Tie rúže s lícenkou vyzerajú fakt luxusne. Taktiež uvažujem nad objednávkou, nakoľko majú veľa výrobkov za skvelé ceny, len škoda toho vyššieho poštovného na SR.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když nakoupíš nad těch 49 Eur, tak je poštovné pouze 2 Eura a to se mi nezdá vysoké. Můžete si objednat s kamarádkami a hned bude ta cena jiná.

      Vymazat
  10. Ten rúž v ceruzke vyzerá dokonalo :) a mne sa tie obaly ružov nepáčia :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, každý máme jiný vkus. Mě naopak učarovaly a první pohled :)

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Je dokonalý. Zrovna ho mám na nehtech a nemůžu se na něj vynadívat ;-)

      Vymazat
  12. Ty rtěnky mají naprosto dokonalé balení i odstíny:-) Značku znám, ale zatím od ní nic nemám, škoda, že u nás je značka nedostupná, ale na e-shop rozhodně mrknu, na slevy já slyším:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě to balení dostalo, je nádherné. Je škoda, že u nás není k dostání a jelikož se do Německa nedostanu, tak jediná možnost je pro mě jejich eshop. Nákup však proběhl bez problému, tak věřím, že jsem neobjednávala naposledy. Slevy to je moje :D

      Vymazat
  13. Zkoušela jsem zatím jen nějaké rtěnky a balzámy a byly poměrně dobré. Chci ještě vyzkoušet nějaké stíny a tvářenky :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  14. Ja mám rúže, lesk a volume balzam na pery. Značku mám veľmi rada, vždy ma lákajú limitky ale keď idem náhodou do Rakúska, nikdy nemajú to čo mám na whishliste :) plánovala som objednať aj cez net z týchto zliav ale nakoniec som objednala z beautybay veci z dose of colors a gerard cosmetics, tak kiko nabudúce :) Vybrala si krásne farby rúžov aj lícenky vyzerajú nádherne.

    OdpovědětVymazat
  15. Tyjo, všechny produkty vypadají krásně a ty rtěnky ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  16. Pěkné produkty. Pár produktů z Kiko vlastním a rozhodně mohu pochválit tvářenky, tužky na oči a štětce také nejsou nejhorší, když jsem je viděla v obchodě ve skutečnosti docela mě příjemně překvapily. Musím pochválit i Kiko voňavky. Během příštího týdne bych se do obchodu dostala a tak jsi mě navnadila na nějaké tipy podívat se sem, popřípadě koupit.

    OdpovědětVymazat
  17. Od Kiko jsem ještě nic nezkoušela, ale ty rtěnky a tvářenka vypadají moc hezky :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  18. Ja jsem jeste nic nezkousela, ale rtenky maji nadherne odstiny. :-)
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  19. Kiko mám rada, aj keď je to jedna z tých značiek, kde z produktov nie som nejako zvlášť vo vytržení, ale myslím, že som ani na žiaden zlý nenarazila. Doma mám rúž (tónovaný voňavý balzam som už dávno minula), makeup v tyčinke (tmavý, používam ho ako kontúrovač), tieň na oči v ceruzke, niekoľko lakov (výber odtieňov je svetový) a nejaké veci z limitiek (štetec, rozjasňovač, bronzer...). Nakupujem len v kamenných predajniach v Rakúsku a väčšinou tam majú všetko a vždy niečo v zľave (hlavne laky).

    OdpovědětVymazat