pondělí 25. ledna 2016

Představení novinek v péči o pleť - elektrického čistícího kartáčku značky Lirene

 Hezký den Všem,

dnešní článek bude o tom, jak jsme si v sobotu udělaly s Maru výlet do Prahy, kde jsme se zúčastnily představení novinek značky Lirene. Akci pořádalo české zastoupení Mark Distri ve spolupráci s eshopem KupKosmetiku.cz.


 Akce se konala v krásných prostorách kavárny Cafe Louvre, kde nás hned po příchodu čekal welcome drink, nádherně vypadající a velice chutné občerstvení, ale především hlavní hvězda akce a to nový čistící kartáček na pleť zn. Lirene.

  
Kartáček dostal název Duo Care, je určen pro všechny typy pleti. Při použití pouhé 1 minuty denně zajistí kartáč Duo Care až 7x čistější pleť, která bude hladká s méně rozšířenými póry, svěží a zdravě vypadající. Navíc se do ní krémy a masky budou lépe vstřebávat.

  
Kartáček má růžovo-bílé provedení, je na dvě tužkové baterky a v základním setu obsahuje 1 čistící hlavici, 1 masážní hlavici a čistící hydratační gel. Hodně oceňuji to, že má kartáč dva stupně rychlosti, štětiny čistící hlavice jsou velice jemné a příjemné (srovnatelné s kartáčem Braun, co mám doma). Hodně mě zaujala masážní hlavice se čtyřmi rotujícími „kolečky“, které jsou na pleti moc příjemné a primárně slouží k vmasírování krému do pleti. Je to podle mě super vychytávka. Myslím si, že masáž pleti pomůže jednak k lepšímu vsakování přípravků, prokrvení obličeje a také bude předcházet tvorbě vrásek. Sama se už těším až hlavici i kartáček jako takový vyzkouším.


Základní set bude k dostání v Teta drogérii za velice příjemnou cenu 699 Kč. Náhradní hlavice s 2 ks budou stát 199 Kč a samostatný čistící gel pak 129 Kč. Pokud vás čištění pleti kartáčkem lákalo, ale nechtěly jste investovat tisíce do dražších produktů, tak tohle je skvělá příležitost jak čištění kartáček vyzkoušet a přitom nezruinovat peněženku.  


Kromě něj nám byly představeny další novinky z Lirene kosmetiky jako např. velké 400 ml balení micelární vody nebo také 4 nové pleťové řady Healthy Skin. Tato řada nabízí profesionální péči díky produktům doporučovaným dermatology pro různé typy pleti. Konkrétně se jedná o mastnou pleť s nedokonalostmi, suchou a velmi suchou pleť, zarudlou pleť s rozšířenými žilkami a také citlivou a alergickou pleť. Osobně mi Lirene krémy i tonika velice vyhovují, takže věřím, že tato inovovaná řada bude stejně skvělá.


Akce byla úžasná. Nejen samotné prostředí, ale i prezentace a ukázka všech produktů byla do puntíku promyšlená. Byly pro nás nachystané stoly s jednotlivými krémy, čistícími gely, micelárami, kde jsme si vše mohly důkladně osahat a vyzkoušet. Bylo fajn potkat známé tváře, poznat nové lidi a celkově strávit velice příjemné odpoledne ve společnosti stejných bláznů do kosmetiky jako jsme my dvě.


Na závěr jsme si jako milou pozornost odnesly zmiňovaný set s čistícím kartáčkem a také dva krémy (jeden na suchou a druhý na citlivou pleť). Jakmile vše řádně odzkoušíme, tak se můžete těšit na recenze. Ještě jednou děkuje za Mark Distri za pozvání. 

Používáte čistící kartáček? Jak se vám tato novinka od Lirene líbí? Vyzkoušíte?

Radu




24 komentářů:

  1. Muselo to být moc pěkné. Hodně mě zajímá micelární voda, nyní by to na moji podrážděnou pokožku asi nebylo, takto čistit, ale věřím, že je to dobré.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akce se fakt povedla. Micelární vodu jsem měla v tom menší balení a byla fajn. Za začátku mi vyhovovala hodně, postupem času už jsem z ní tak nadšená nebyla. Ale špatná nebyla.

      Vymazat
  2. Kdybych už kartáček neměla, klidně bych si tento pořídila. Je to užitečná věc

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už kartáček mám, tak můžu alespoň vyzkoušet jaký je mezi nimi rozdíl a porovnat je ;-)

      Vymazat
  3. nepoužívam, ale vyzerá to lákavo, len neviem koľko by ma bavilo si takto pleť čistiť,...juj a tie dobrotky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já čistím kartáčkem (Braun) už asi 5 měsíců každý večer a maximálně mi to vyhovuje. Je vidět ten rozdíl oproti klasickému čištění. Ale já čistím pleť ráda a nevadí mi si s čištěním dát na čas :)

      Vymazat
  4. Čistící kartáček zatím nepoužívám, ale už dlouho chci tento způsob čištění pleti vyzkoušet, tak se budu těšit na recenzi:-) A jinak mně zaujala řada na mastnou pleť.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě čištění kartáčkem vyhovuje a nedám na něj dopustit. Myslím, že recenze bude o to přínosnější, že už můžu porovnat levnější přístroj s dražším. Tak snad ti přijde recenze vhod :)

      Vymazat
  5. Holky, tesim se moc na recenzi kartacku;)

    OdpovědětVymazat
  6. Olalá tak toto vyzerá naozaj perfektne

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  7. Já čistíci kartáček nepoužívám, ale je to zajímavý produkt a určitě bych ho ráda vyzkoušela :) Těším se na recenzi :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba tě recenze zaujme na tolik, že čištění kartáčkem taky vyzkoušíš :)

      Vymazat
  8. Zajímavý článek. Ten čistící strojek jsem koupila na eBay asi za sto korun. Úplně stejný. Takže mě ta cena zarazila, a to bych jejich přípravky třeba i vyzkoušela, tak si je koupím samostatn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem podobné kartáčky na ebay viděla, ale pokud je nemáš oba vedle sebe, tak nemůžeš říct, že jsou úplně stejné. Vizuálně možná ano, přesto věřím, že tento by snad měl být kvalitnější. Zaručeno to však není. Já zatím používám ten hydratační čistící gel a je skvělý. Tak tě třeba zaujme zrovna on.

      Vymazat
  9. Ten kartacek vypada moc dobre, jsem zvedava na recenze :)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to se těším na recenzi, za tuhle cenu bychsi byla ochotná kartáček pořídit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kartáček už řádně testujeme, tak věříme, že bude recenze na něj co nejdřív :)

      Vymazat
  11. Ten kartáček mě moc zajímá, těším se na recenzi :))

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám ten kartáček od Vánoc. Dostala jsem ho pod stromeček a jsem velmi spokojená. I ten čistící gel u toho je super, vůbec nevysušuje. Za mě mohu říct, že super, např. moje černé tečky pomalu a jistě mizí od té doby co ho používám.

    OdpovědětVymazat