pátek 15. ledna 2016

Prosincové novinky a vánoční dárečky – Radu

Krásný páteční den přeji,

dnes jsem pro vás připravila článek o mých prosincových nákupech (kterých naštěstí moc nebylo) a také vám ukáži co jsem našla pod stromečkem na Vánoce.


Začnu nákupy na parfums.cz Jelikož mi došlo čistící mýdlo na obličej, tak jsem si musela pořídit nové. Sáhla jsem po přírodním mýdlu Carbone od mé stále oblíbenější značky Soaphoria. Na fotce vidíte pouze půlku, protože tu druhou už používám. Až mýdlo řádně odzkouším, tak určitě můžete čekat recenzi. Olejíčky do koupele to je moje, proto jsem využila akce na set koupelových olejů Kneipp a vyzkoušela hned 6 vůní.


Už delší dobu mě trápí zhoršená kvalita nehtů. Proto jsem řekla, že je na čase s tím začít něco dělat a pořídila jsem si vitamíny pro zdravé a krásné nehty Donna Nails a také regenerační nehtový kondicionér 8v1 od Eveline. Četla jsem na něj samé pozitivní ohlasy, takže jsem věřila, že zabere, což se také potvrdilo. Je to fakt zázrak. Chtěly by jste na něj recenzi?


Poslední dva produkty z Parfums jsou od nově zařazené polské značky Farmona. Kdysi jsem o nich měla super sůl do koupele, tak jsem chtěla zkusit něco nového. Na první pohled mě zaujal olej Magic Spa s vánoční vůní a také roztomilou santovskou čepičkou. Bohužel mě tento produkt zklamal. Nejedná se vůbec o olej, ale obyčejnou pěnu do koupele, která mi ani moc nevoní. Sice jí spotřebuji, ale nadšená z ní nejsem. Dále jsem pak na zkoušku vzala krém na ruce s vůní kokosu a banánu. Tento produkt mi naopak sedl. Vůně je příjemně sladká, krém je lehčí konzistence, dobře se vsakuje a hydratuje slušně, ale nic extra výživného to není.


V poslední době mě začaly trápit lupy a svědivá pokožka hlavy, proto jsem hledala přírodní šampón, který mě těchto problémů zbaví. Ten nejsem našla u slovenské značky Ponio na e-shopu krasnakazdyden.cz  Jedná se o tuhý šampón proti lupům Orient Chai 30 g, tedy menší balení. Abych ho měla kde skladovat, tak jsem si koupila nádhernou hliníkovou dózu stejné značky.


Když probíhala akce na e-shopu beautyville.cz tak jsem dala na doporučení InYourFace a pořídila si údajně zázračné vitamínové sérum From Dusk Till Dawn od Laidbare. Zatím jsem ho zkusila pouze párkrát, takže velké závěry dělat nemůžu, každopádně myslím, že budeme kamarádi. Recenzi určitě napíšu.


A teď se už přesuneme k dárečkům. První vánoční nadílku jsme si předaly s kamarádkami již v půlce prosince. Dostala jsem samé krásné věci, za což holkám ještě jednou moc děkuji. Dostala jsem super balzám v retro balení od české značky Topvet, dále pak tělový jogurt Meruňka a medový angrešt od Boemi. Od stejné české značky Boemi jsem ještě dostala úžasně voňavou citrusovou sůl do koupele a balistiku s vůní růže. A nechyběla ani svíčka s vůní svařáku.


Dále jsem byla obdarována krásnou dřevěnou krabičkou, dlouhým „ombre“ náhrdelníkem, třpytivými náušničkami, které mi připomínají vánoční baňky a soví drobnosti, protože sovičky já můžu.


Den před štědrým dnem jsme si dárečky předaly také s Maru. Ta mě za ty roku má už prokouknutou a ví čím mi udělat radost. Naprosto nadšená jsem byla ze své první svíce Yankee Candle. Dostala jsem vůní Sweet Strawberry, která mi připomíná jahodové bonbóny z dětství. Obě jsme se obdarovaly domácí ručně dělanou solí do koupele. Dokonce jsme si nadělily i stejné dózy. Do koupele jsem ještě dostala nádherně voňavý a skvostně vypadající balistik od Bomb Cosmetics. Už dlouho jsem chtěla jejich balistiky vyzkoušet, tak jsem moc ráda, že konečně mám příležitost. Z kosmetiky jsem ještě dostala božsky voňavé přírodní peelingové mýdlo v tom neúžasnějším obale, jaký jsem viděla. Dále jsem dostala maličký krém od Balei s vůní květů, krásného andělíčka a super hřejivé ponožky, které jsem vám zapomněla vyfotit. Ze všech dárečků jsem byla naprosto nadšená a ještě jednou posílám velikánské děkuji!


Z kosmetiky jsem si pak sama nadělila tento úžasný set od Nuxe, který obsahuje multifunkční suchý olej ve velkém 100 ml balení, dále pak hydratační krém, třpytivý sprchový gel a svíčku. Zatím jsem z kosmetiky nadšená, především ta vůně je božská. Určitě vám napíšu samotnou recenzi.


Je už tak trochu tradice, že na Vánoce dostávám nějakou kabelku. Tentokrát jsem dostala rovnou dvě. Vybrala jsem si je tedy sama a obě jsou kupované na Bonami.cz. Prostornější bílá kabelka je kožená italské značky Aqua di Perla. Nejen, že je prostorná, ale druhá strana je kombinovaná s béžovou barvou, takže tašku můžete nosit dvojím způsobem, je to takový kabelkový chameleón 2v1. Druhá kabelka je zn. Felice a je tmavě modrá. Moc se mi líbí kombinace lesklého povrchu se semišem. Obě zbožňuji a nosím je teď na střídačku pořád.


Pak jsem dostala ještě dárkový poukaz do Maxi Designu, kde mám v plánu si koupit další svíčku Yankee Candle. Velkou radost mi udělal také krásný měkounký povlak na polštář se zimním vzorem, pyžamo a v neposlední řadě hnědé kožené rukavice. 


A to je vážení z mých nákupů i dárečků vše. Myslím, že jsem musela být vážně moc hodná, protože tolik krásných věcí jsem od Ježíška vůbec nečekala a vše mi udělalo obrovskou radost. 

Co na nákupy/dárky říkáte? Z jakého dárečku jste měli největší radost vy?

Radu 

32 komentářů:

  1. Parfums ma Farmonu? Tak to je parada, tu znacku zboznuju :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak :) Taky jsem byla překvapená :) Já Farmonu teprve začínám objevovat, ale zdá se mi moc fajn.

      Vymazat
  2. Máš toho tedy hodně. hezké věci mě zaujala oboustraná kabelka ale i ta druhá, kombinace lesklého povrchu se semišem může vypadat skvěle. Yankee Candle svíčky mám v plánu nakoupit, dík za tip na eshop kde se dají také koupit. Balistické doplňky a sole do koupele mám moc ráda. Od značky TopVet mám spoustu produktů, mimochodem i tento balzám a nemůžu na něj říct špatného slova. Svíčka s vůní svařáku, to není špatné..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabelky jsem si zamilovala. Více méně teď střídám pouze tyto dvě :) Ráda slyším, že mám Topvet kvalitní produkty. Tento balzám mi vyhovuje moc. Určitě okouknu i další produkty. Je nějaký který mi můžeš doporučit?

      Vymazat
  3. Můžu se zeptat,kde jsi koupila kondicionér Eveline?

    OdpovědětVymazat
  4. tak to sú krásne darčeky :)) tá nuxe sada vyzerá super, tú by som chcela :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem po ní zatoužila jakmile jsem jí na Parfums uviděla :) Je dokonalá!

      Vymazat
  5. Kabelky jsou nádherné! :) Ze svíčkek a bomby do koupele bych take mela velkou radost :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Elis. Obě bomby už padly za vlast :D a byly úžasné. Především ta od Bomb Cosmetics se mi hodně zamlouvala.

      Vymazat
  6. Krásné nákupy a dárečky, nejvíc se mi líbí ten set od Nuxe, už se těším na recenzi:-) Na produkty Farmona jsem se nedávno na Parfums dívala, zaujal mně ten výběr vůní, určitě si budu muset něco pořídit:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Produkty Nuxe už mám nafocené, teď je řádně testuji, tak věřím, že recenze bude brzy. Těch voňavých variant od Farmony tak bylo tolik, že jsem nevěděla kterou zkusit dřív. Rozhodně mám v plánu zkusit ještě nějaký peeling a tělové máslo :)

      Vymazat
  7. Tak to vyzerá naozaj perfektne :) setík od Nuxe je úžasný

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu skvělý. Jsem ráda, že jsem si ho sama nadělila :D

      Vymazat
  8. Samé zajímavé věci. Hlavně se mi líbí že vidím nové neokoukané značky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší :) Ráda objevuji nové ne tak známé značky :) Nebaví mě všude číst o tom samém, tak jsem ráda, že to máš taky tak.

      Vymazat
  9. Z těhle dárků bych měla velkou radost, ze všech......

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, to je ale krásných dárků :) Moc se mi líbí kabelky
    Já jsem měla velkou radost z vaflovače a kosmetického balíčku od přítele

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Veru :) Já jsem na kabelky poslední dobou fakt ujetá :D Pořád bych kupovala nové. Vaflovač zní skvěle, to teď musíš mít výborné snídaně :)

      Vymazat
  11. To serum laidbare mam a bylo uzasne! :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, to ráda slyším. Doufám, že mi taky bude vyhovovat :)

      Vymazat
  12. Odpovědi
    1. Proto jsem jí taky nedokázala odolat :D Je úžasná nejen na pohled, ale hlavně funguje. Za mě teda paráda :) Recenze se bude psát sama :)

      Vymazat
  13. Ahoj, ta recenze na ten kondicionér by byla určitě super! Už dlouho mám problémy s nehty, takže bych byla ráda kdybych našla něco, co by mi na ně pomohlo. Samozřejmě bych si nejdřív o tom něco chtěla přečíst. Jinak krásné dárky!

    www.amykrchov.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já recenzi na něj napíšu, protože tento produkt je vážně top. Pokud tě taky trápí nehty, tak ho vřele doporučuji. Je to fakt zázrak.

      Vymazat
  14. Krásné dárečky :) přeji ti, at ti ty produkty na nehty pomůžou :)

    eL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Leni. Produkty mi vážně pomohly a to dost výrazně. Ani jsem tak rychlý obrat k lepším nečekala a konečně si zase můžu užívat delších a pevných nehtů :)

      Vymazat
  15. Kdy bude zase nějaká soutěž?? :)

    OdpovědětVymazat
  16. Krásné dárky, ale asi nejvíce mě zaujaly oleje do koupele od Kneipp. Těším se až ve svém bytě budu mít vanu a budu zkoušet spoustu věcí do koupelí. Od stejné značky mám masážní oleje a ty jsou skvělé. Uvolní, krásně provoní pokoj a i pokožka je po nich vyživená.

    OdpovědětVymazat