pátek 29. ledna 2016

Topvet – balzám na rty Angel Kiss + vyhlášení soutěže s eshopem kupkosmetiku.cz

Krásné ráno holky,

dnes bych vám chtěla představit skvělý balzám na rty od české přírodní kosmetiky Topvet. O této značce jsem měla povědomí, věděla jsem, že se dá sehnat na Parfums.cz, ale více jsem po ní nepátrala. Pak jsem na vánoce dostala od kamarádky balzám na rty v úžasném „retro“ plechovém balení a byla jsem velice mile překvapená, že se jedná o hodně kvalitní kousek, který si zaslouží větší pozornost.


Balzám má krásné plechové balení s retro etiketou. Na ní je  vyobrazená retro pin up dívka držící drink v kokosovém ořechu. Tento malinký detail se mi hrozně líbí, protože symbolizuje kokosovou parfemaci. Ta je však velice jemná a já po pravdě kokos necítím vůbec. Osobně mi přijde balzám spíše bez vůně, což mi však nevadí, protože díky tomu že ho je hodně – téměř neuvěřitelných 30 ml, jsem ho používala v období nachlazení a rýmy, také k promazání a vyživení suché kůže kolem nosu (a fungoval skvěle).


Díky tomu, že je balzám v kelímku, tak jej musíte nabírat prsty. Proto ho používám pouze doma a to nejčastěji večer před spaním. Balzám má v kelímku nažloutlou barvu, na rtech je však transparentní. Díky vysokému podílu bambuckého másla, olejů a vosků má balzám hutnou konzistenci. Stačí však prstem po balzámu párkrát „zakroužit“, balzám hezky povolí a naberete ho na prst docela dost. Na rty krásně přilne, částečně se vsákne ale přitom vytvoří ochrannou vrstvu. Na rtech skvěle drží, nikam necestuje a osobně mi naprosto v pohodě vydrží na rtech celou noc.


Co se týče účinků, tak ty jsou fakt skvělé. Balzám rty skvěle hydratuje, ulevuje rtům od pnutí a suché kůže na dlouhé hodiny. Když si rty namažete, tak opravdu cítíte, že jste je namazaly něčím výživným, hutným co dá rty během chvíle do pořádku. Není to žádná lehká vazelína.  Přes noc balzám rty zregeneruje, vyživí a dodá jim potřebnou hydrataci. Ráno se budím s rty jemnými, vláčnými bez sebemenších  šupinek či popraskání. Opravdu jsem takto skvělé účinky nečekala. Pokud teda hledáte fakt účinný, regenerační balzám v pěkném obalu a za super cenu, tak vám tento od Topvet rozhodně doporučuji.


Znáte značku Topvet? Co dalšího mi můžete doporučit k vyzkoušení?


Radu

Nakonec máme ještě milou povinnost vyhlásit výherkyně z poslední soutěže a to o balíčky kosmetiky Batiste a Tetesept, které nám do soutěže věnoval eshop kupkosmetiku.cz

A na koho se usmálo štěstí tentokrát?

 Výherkyním gratulujeme a doufáme, že jim balíček udělá radost :-)

29 komentářů:

  1. Už som tento balzam videla viackrát a teraz som po ňom úplne zatúžila! :) Dievčatám gratulujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak až na něj příště narazíš, tak směle do něj. Je fakt prvotřídní :)

      Vymazat
  2. Děvčatám gratuluji. :) Tento balzámek vdím poprvé, hrozně se mi líbí jeho obal. Ale pro mě není, já do balzámu nerada sahám prsty. Příjde mi to nehygienické i když jsem doma.. Jeden sice vlastním, ale na něj používám štětec.

    www.dendyss.blogspot.cz beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, že je tento způsob balení nehygienický, ale používám ho jen doma, takže mi to tak nevadí. Ale beru, že se přes to někdo nedokáže přenést.

      Vymazat
  3. Holky ještě jednou vám moc děkuji ♥ Značku Topvet neznám, ale ten balzámek vypadá skvěle a hlavně to nádherné baleníčko :) Balzámy jsou teď mojí nutností a jak si psala taky si jej mažu pod nos, nesnáším rýmu. Krásná recenze :)

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, v průběhu příštího týdne by měly být balíčky odeslány. Balení je úžasné a fakt bytelné, na to, že cena není nijak vysoká. Bohužel mě rýma zase dohnala, takže mažu nejen na rty ale i pod vysušený nos a funguje skvěle :)

      Vymazat
  4. Gratuluji vítězkám :)
    Teda ten obal balzámu je fakt luxusní! :)

    eL

    OdpovědětVymazat
  5. Ďakujem krásne :)) a značku vôbec nepoznám, ale balenie je úžasné :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač. Balení je úžasné, ale ne jen to. Celý balzám je skvělý ;-)

      Vymazat
  6. Mam velkou radost:) Topvet znam, mela jsem spray na nohy;) Libi se mi retro obal, je to skoro jak The Balm...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš to, na the Balm jsem si nevzpomněla. Máš pravdu, podobnost tam je. Tady se naštěstí neodráží tak vysoká cena, přitom je stejně funkční ne-li lépší než dražší kousky :)

      Vymazat
  7. Značku neznám, ale moc se mi líbí to balení :) .. Holkám gratuluji :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vsadit na retro balení je téměř sázka na jistotu. Taky se mi děsně líbí :)

      Vymazat
  8. Vyzerá to naozaj veľmi zaujímavo

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že tě balzám zaujal :) Zaslouží si větší pozornost.

      Vymazat
  9. Jakmile je něco kokosového, tak to musím mít! Takže děkuji moc, zdraví moje peněženka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám kokos moc ráda. Jen počítej s tím, že ta vůně je hodně jemná a decentní. Sama z ní kokos moc necítím, tak ať pak nejsi zklamaná :)

      Vymazat
  10. Krásný design krabičky. Výherkyním gratuluji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Design se maximálně povedl. Nedivím se, že sklízí takový ohlas :)

      Vymazat
  11. Ten obal..palec nahoru:-) Mám dojem, že o značce už jsem slyšela, ale nic jsem od ní zatím nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to měla dlouhou dobu taky tak. Teď mě ale balzám zaujal natolik, že určitě jejich sortiment prozkoumám důkladněji :)

      Vymazat
  12. Čas od času na Topvet narazím a nestačím se divit, co všechno vyrábějí. Mám od nich olej z ostropestřce na papání a balzám mě taky láká k vyzkoušení. Až spotřebuji ty své zásoby, tak snad jednou... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vím, že mají i dost doplňků stravy jako různé sirupy a oleje. Asi taky nějaký vyzkouším. Ty balzámové zásoby znám moc dobře. Sama se snažím si žádné další nekupovat.

      Vymazat
  13. Ach, to retro balení je vážně super. :)
    Jednou ho snad vyzkouším. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tenhle balzamek vypada moc dobre :) Znacku vubec neznam, ale zaujala me, tak jdu jeji produkty hned omrknout :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super. Pak dej vědět co dalšího tě kromě balzámu zaujalo ;-)

      Vymazat