pátek 12. února 2016

Kosmetické nákupy za poslední týdny - Maru

Hezký den holky,

dneska mám po delší době nachystaný nákupní článek, který vlastně zahrnuje kosmetické nákupy od prosince. V posledních měsících mne nikde nic nezaujalo (navíc byly Vánoce), tak ty výdaje za kosmetiku byly prostě menší. Navíc teď víc utrácím za bytové doplňky a Yankee Candle, ale na to jsou samostatné články :-)
Jaká je Vaše nejoblíbenější značka pleťové kosmetiky? U mne mezi favority patří značka Ziaja a také Saloos, což je také v mých nákupech vidět. Tyto značky u mne v koupelně nechybí.


Začnu značkou Ziaja, od které jsem si pořídila dva nové pomocníky v péči o pleť. Tentokrát jsem sáhla po Tonizující vodě - olivové listy s vitamínem C. Různé květinové vody patří do mé pravidelné rutiny, ale pořád jsem kupovala stejnou značku a chtělo to už trochu změnu, takže byla Ziaja jasná volba. Od stejné značky tu mám enzymatický peeling, to protože mi v poslední době žádné klasické mechanické obrušováky nesedly a tak jsem chtěla zkusit něco šetrnějšího. Ale i přesto jsem neodolala koupi klasického peelingu se zrníčky z nadrcených meruňkových jader od značky Cyclax. Meruňkové peelingy já můžu :-) koupila jsem jich hned několik, nejen pro mne, ale taky pro kamarádky.  Protože jsem v poslední době trpěla na suchou pleť, mazala jsem se bio karité balzámy od Saloos. Tentokrát jsem vyzkoušela variantu rakytník. A poslední z pleťové kosmetiky jsou odličovací ubrousky značky Isere, která je dostupná v Lidlu. Jak ale fungují na obličej, to vám neprozradím - používám je především při focení na odličování swatchů. 


U Ziaji ještě zůstanu, do sprchy jsem si pořídila sprchový krém s parfemací kozí mléko. Tento sprcháč mne nadchnul, příjemně pění, hydratuje a je za pár kč. Bez něj si už sprchu nedovedu představit. Protože miluju relax ve vaně, koupě koupelové soli s vůni citronové trávy české značky Natural soap, byla jasná volba.  


Protože jsem už naladěna na jarní vlnu, vybírala jsem laky na nehty v pastelových odstínech. Dobře, jeden se mi do nákupu vloudil v klasické rudé. Nejvíc mne zaujaly barvy laků u značky Astor, proto jsem si všechny kousky koupila u nich. A protože mi došel oblíbený base a top coat od Essence, musela jsem si dokoupit i ty.


Z dekorativky tu mám taky pár kousků. Na některé z nich jste si už u nás mohly přečíst recenzi. Už jste zkoušely něco od značky Estyle? Od prosince si upravuji obočí jejich setem, ze kterého jsem opravdu nadšená. Vytvoříte s ním krásné, přirozené obočí. Značka W7 je mou velkou neznámou a zatím jsem od nich nezkoušela moc věcí. Ale Radka si jejich tužky na konturování obličeje chválila, tak jsem je taky musela mít. Paletku očních stínů Zoeva En Taupe jsem dostala od manžela a je to teď jedna z mých nejpoužívanějších paletek, i když mám z ní rozporuplné pocity a nejsem z ní úplně nadšená. Chubby Lips od Gabrielly Salvete byly objevem minulého roku a tak jsem si pořídila ještě další dva odstíny - a to světlou růžovku 07 Pink Cake a vínovou 06 Chocolate. 

Co jste si v posledních týdnech koupily Vy? Ulovily jste něco v povánočních výprodejích?

M.

21 komentářů:

  1. Také nyní používám kozí pleťový krém Ziaja. Zatím je krátce, takže na něj názor nemám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z kozí řady jsem zatím nic nezkoušela, kromě tohohle sprchového mléka, ale mám ráda olivovou, okurkovou i kakaovou řadu.

      Vymazat
  2. Tak toto je fakt super nákup. Ziaja pouzívam aj ja a neviem si túto značku vynachváliť.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  3. Odpovědi
    1. Na pohled pěkná je, ale zatím si k sobě hledáme cestu, nějak jsme se nesžily.

      Vymazat
  4. Moc hezké nákupy:-) Saloos mám taky moc ráda a to stejné mohu říct o Ziaji:-) A odstínem 07 Chubby lips jsem se taky nechala zlákat, takže ke dvěma odstínům co už mám se připojil další:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chubby Lips jsou nakažlivé, co? :-D já už mám taky tři a je mi jasné, že nejsou poslední :-D

      Vymazat
  5. Skvělé nákupy. Saloos mám moc ráda. Ziaja řada kozí mléko moc krásně voní. Nakoupila sis hezké barvičky laků a nejvíce mě zajaly Chubby lipsy. Také bych je ráda vyzkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až bude v drogérce akce na Gabriellu, tak je vyzkoušej. Pokud máš ráda takové ty sheer balzámky/rtěnky, tak budeš určitě nadšená jako já. :-)

      Vymazat
  6. Paletka od Zoeva musí být božská, já jejich paletky zbožnuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to moje první Zoevácká paletka a zatím moc kamarádky nejsme. Docela práší a hrozně ubývá :( no asi si od nich delší dobu žádnou paletku nepořídím.

      Vymazat
  7. Achjo ta Ziaja, strašně moc chci od nich něco vyzkoušet. Za nedlouho pojedu do Polska tak budu nesmírně šťastná pokud tam narazím na jejich obchůdek :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JJ v Polsku je Ziaji plno, já jsem tentokrát objednávala z eshopu vmd-drogerie.cz

      Vymazat
  8. Strašně mě lákají Chubby Lips od GS, musím pořídit:) Chtěla bych si konečně pořídit Ziaju, ale strašně dlouho jsem ji nikde nepotkala a jsem líná objednávat přes e-shop...
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ziaju zkus hledat v nějakých malých zapadlých drogérkách. U nás v Opavě vím o jedné, kde pár jejich výrobků mají. Ale jak jsem řekla, já jsem objednávala z vmd-drogerie.cz tam mají moc pěkný výběr.

      Vymazat
  9. Skvelé nákupy! Hneď by som tiež brala napríklad Zoeva paletku a tiež by som rada vyskúšala tie ospevované Chubby Lips od Gabriely Salvette, majú krásne farbičky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu nákupů. Ze Zoeva paletky jsem bohužel rozpačitá, tak pokud si ji budeš chtít koupit, tak radši počkej na recenzi.

      Vymazat
  10. Pěkné nákupy :) Já mám v péči Saloos také moc ráda, společně se značkou Weleda :) A Zoeva paletka je krásná, moc se mi líbí její složení stínů :)

    Lovely imperfections | Weleda giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, od Weledy jsem neměla dlouho nic. Musím zase vyzkoušet. Doporučila bys mi něco konkrétního?

      Vymazat
  11. Pekné nákupy, čo-to by som si vybrala aj ja.
    Páčia sa mi odtiene lakov, jeden krajší ako druhý, len škoda, že ja som si na ich ďalší nákup dala pred rokom stopkuuu!

    OdpovědětVymazat