sobota 14. května 2016

Došlo nám – březen až duben 2016 – Radu

Hezkou sobotu Všem,

dnes jsem pro vás sepsala spotřebované produkty za uplynulé dva měsíce. A je toho fakt hromada. Sama jsem byla v šoku kolik mi toho teď došlo. Dohromady je to neuvěřitelné číslo 36 kousků. Takže jdeme hned na to.


Začnu vlasovkou, kde mi došly hned 4 výrobky.

Bione Canabis Regenerační vlasový šampón – 250 ml

Naprosto fantastický přírodní šampón, který hezky voní a výborně pění. Vlasy skvěle umyje, nechává je lehké, hebké a pevné. Doporučuji.

Bione Cannabis bezoplachový kondicionér – 250 ml

Můj velký oblíbenec. Voní obdobně jako šampón, lehce se aplikuje a dokonale plní co má. Tedy, že usnadňuje rozčesávání, dodá vlasům extra lesk a posiluje je. Navíc opravdu vidím rozdíl když ho použiji a když ne. Mám další balení.

Batiste suchý šampón Blush – 250 ml

Za mě nejlepší suchý šampón a je jedno v jaké parfemaci. Tato byla příjemná květinová. Vlasy odmastí, osvěží a dodá objem. Kupuji pravidelně.

Cien Volume Hairspray, lak na vlasy – 400 ml

Moc fajn levný lak na vlasy, který vlasy neslepuje. Poslední dobou mi však přijde, že mi vlasy nedokáže zpevnit a zafixovat. Takže si od něj dám na chvíli pauzu.


Došly mi také rovnou tři peelingy, z nichž dva byly na tělo a jeden obličej.

Soaphoria Mléčné potěšení – 250 ml

Božský peeling. Neskutečně voňavý, pro mě akorát hrubý, takže dost účinný a díky obsahu olejů taky pečující. Pokožku zanechal hebkou, vyživenou a provoněnou na dlouhou dobu. Rozhodně koupím zase.

Farmona Tutti Fruti – peeling 300 ml

Tady už chválit nebudu, protože mě peeling moc neoslovil. Měl vonět po melounu, což sice voněl ale docela chemicky. Hrubý byl akorát, měl takovou želé konzistenci a při drhnutí vytvářel mléčnou konzistenci, takže tělo i umyl. Pokožku sice zanechal jemnou, takže účel plnil, znovu si jej však nepořídím.

Bione Antakne pleťový peeling, 200 g

Můj svatý grál, co se týče peelingu na pleť. Mé druhé spotřebované balení a třetí už mám načaté. Peeling je krásně jemný, ale zároveň extra účinný. Pleť do hloubky vyčistí, osvěží a dělá jí hedvábně hladkou a zářivou. Budu kupovat stále dokola.


V rámci očisty těla, jsem spotřebovala dva sprchové gely a jednu sprchovou pěnu.

Isana sprchová pěna – 250 ml

Moc příjemná záležitost za pár korun. Pěna hezky voní a vytváří extra husou a sametovou pěnu, která umyje a nevysušuje. Navíc je ideální i na holení. Časem koupím zase.

Bourjois Hydrate Me – sprchový gel 250 ml

Gely od Bourjois mám ráda. Krásně voní, dobře pění a nedráždí. Ani tento nebyl výjimkou.

Nuxe sprchový olej – 200 ml

Přestože má v názvu olej, tak konzistencí je to klasický sprchový gel. Krásně voní, pění dobře, ale kdyby pěnil více tak se taky nezlobím. Umyl jako každý jiný. Znovu ho mít nemusím.


Spotřebovala jsem také řadu věcí do koupele.

Natura Siberica – pěna do koupele s omlazujícími účinky – 600 ml

Příjemná pěna do koupele. Hezky voněla, vytvářela bohatou a dlouhotrvající pěnu. Nevysušovala, ale ani žádných jiných účinků jsem si nevšimla. Klidně koupím zase.

Naturalis uvolňující koupelová sůl – 1000 g

Hodně voňavá sůl, které vytvářela jakoby krémovou koupel. Takže nejen, že nevysušovala, ale naopak pokožku dokázala zjemnit a provonět.

Kneipp olej do koupele – Pure Bliss a Balancing – 2x 20 ml

Fajn olejíčky do koupele. Tu provoní a zabarví.

Saophoria šumivá bomba do koupele Mléčné potěšení – 85 g

Fantastická záležitost. Šumivka nejen nádherně voní, ale obsahuje i oleje, takže zanechá pokožku, jemnou, hydratovanou a voňavoučkou. Rozhodně koupím znovu.

Procyon Přírodní koupelová sůl Čokoláda – 50 g

Sladce voňavá sůl s kterou se relaxovalo jedna radost. Byl to však dárek, takže nevím kde se dá koupit.



Tentokrát jsem ani nezapomínala na tělové mazání, což se projevilo ve 3 spotřebovaných kouscích.

Balea Magic Summer tónující tělové emulze – 400 ml

Po roce jsem vytáhla tónující tělové mléko od Balei a opět musím říct, že je super. Stačí tak 3 mazání a už je vidět, že pokožka získává zdravou opálenou barvičku. Ta je hezky výrazná, neflekatí a vypadá přirozeně. Vůně sice není nic extra (ten samoopalovák z něj prostě cítíte), ale dobře se roztírá, rychle vstřebává. Vřele doporučuji.

Sebamed regenerační tělové mléko s Ureou – 200 ml

Další super kousek. Mléko krémově voní, je dost husté, takže pokožku výborně hydratuje, zjemňuje a také zklidňuje. Navíc urychluje hojení drobných ran. Pokud vás trápí suchá a svědivá pokožka, tak musíte vyzkoušet.

Soaphoria babiččin balzám – 150 g

Tento univerzální olejový balzám voněl po bylinách a měl všestranné využití. Používala jsem jen na tělo, obličej i chodila. Výborně hydratoval, zjemňoval pokožku a nebyl přehnaně mastný.


Za zástupce čištění a odlíčení pleti zde mám 5 spotřebovaných kusů.

Dermacol čistící micelární voda – 400 ml

Super micelárka, která výborně odličuje, nedráždí oči a nezanechává lepivý pocit. Po odlíčení je pleť jemná a hebká. Pořídím zase.

Bione dvoufázový oční a pleťový odličovač Oliva – 255 ml

Já mám tyto dvoufázové oličovače od Bione moc ráda. Používám je na oči, protože nedrážní, nejsou přehnaně mastné a důkladně odlíčí veškeré líčení a to včetně voděodolného. Rozhodně koupím znovu.

Ziaja Manuka Tree čistící gel – 200 ml

Velice šetrný ale zároveň účinný gel na obličej. Příjemně voní, nevysušuje a obličej umyje od všech nečistot a mastnoty.  Navíc dokáže stáhnout póry.

Saloos hydrofilní odličovací olej – 50 ml

Odličovací oleje od Saloos mám moc ráda, protože krásně stáhnou všechny nečistoty a odlíčí také voděodolný make-up. Navíc zanechávají pleť jemnou a vyživenou. Navíc ho stačí pouze pár kapek, takže vydrží hodně dlouho.

Isere odličovací ubrousky – 25 ks

Fajn ubrousky za lidovou cenu. Jsou akorát vlhké a dokáží stáhnout většinu make-upu z pleti. S odlíčením očí si však neporadí.


Vypotřebovala jsem také 4 masky, konkrétně 3 na obličej a 1 na rty.

Missha Snail Lip Gel Patch

Maska na rty s obsahem 24 karátového zlata je sice zajímavá na pohled, bohužel s nulovým účinkem. Jednalo se o gelový polštářek ve tvaru rtů, který byl sice příjemný a chladivý, bohužel jsem žádnou péči a hydrataci nepocítila.

Ellie Young čistící maska – 2x 8 ml

Tato maska byla skvělá, ale více se dozvíte v recenzi.

Natur Bee – plátynková maska

Kupovala jsem jí na Parfums a byla fakt dobrá. Měla fajn velikost i tvar, takže na obličeji hezky držela, byla akorát napuštěná a obličej jednak vyživila, ale také zpevnila a vyhladila. Kdybych na ní narazila, tak si jí koupím znovu.

Freeman pleťová masa – noční (spící) – 15 ml

Další moc příjemná záležitost. Maska byla krémová, krásně voněla po melounu a velice rychle se vstřebala. Stačilo jí nanést večer místo krému, jít spát a ráno obličej opláchnout. Ten byl hydratovaný, hebký a celkově hezčí. Navíc mi vydržela minimálně na 10 použití. Koupím znovu.


V péči o ruce a nehty, zde mám 4 zástupce.

Isana odlakovač na nehty – 250 ml

Moje stálice, kterou kupuji stále dokola. Pro mě nej odlakovač na trhu.

Sebamed krém na ruce s Ureou – 75 ml

Krém hezky voněl, rychle se vstřebával a slušně hydratoval. Ruce zjemnil a řekla bych, že i vyhladil.

Balea krém Sail away Malina – 30 ml

Limitovaný krém v retro plechovém balení jsem nosila v kabelce a používala jako krém na ruce. Krásně voněl po malinách, dobře se roztíral a vsakoval. Nezanechával mastný pocit a hydratoval velice slušně. Další avšak v jiné parfemaci mám již doma.

Essence the Gel Top Coat

Za mě jeden z nejlepších gelových nadlaků z drogérie. Nehty zpevní, prodlouží výdrž, dodá lesk i gelový vzhled. Koupím znovu.


A dostáváme se konečně na závěr, kdy vám ukážu poslední 4 mix kousky.

Soaphoria medový balzám na rty - 5g

Tento přírodní balzám na rty s vůní medu byl skvělý. Byl akorát hutný, dobře vyživoval a celkově mi přišel asi lepší než doteď mé oblíbené balzámy Crazy Rumors. Časem určitě zkusím další variantu.

Rimmel set na obočí Brow This Way 003 Dark Brown 

Po více než roce jsem „dodělala“ vosk na obočí od Rimmelu. Obsahoval ještě stín,ale ten mi přišel docela tmavý a nepřirozený, proto jsem používala pouze barevný vosk, který byl skvělý. Krásně se s ním pracovalo, obočí zvýraznil, zafixoval a držel celý den.

Chanel Rouge Coco 05 Mademoiselle

Došla mi taky miniatura rtěnky od Chanelu, která mě popravě moc nezaujala. Měla sice hezkou přirozenou barvu, byla krémová, ale na to kolik stojí plné balení bych čekala i další benefity. Výdrž nebyla nic moc.

Kenzeo L´ Euau par Kenzo toaletní voda – 100 ml

Došla mi i vůně od Kenza, která byla svěží, lehká a moc příjemná. Výdrž nebyla sice celý den, ale těch 6-8 hodin držela moc pěkně. Jediné co mi vadí, že mi došla nějak rychle. Pokud hledáte zajímavou vůní za dobrou cenu, tak vřele doporučuji.


A vytoužený konec je konečně tady. Vím, že toho bylo opravdu hodně a článek je dlouhý, ale i přesto věřím, že byl přínosný a pro vás zajímavý.

Radu








11 komentářů:

  1. Ta maska Freeman vypadá moc zajímavě, tu určitě zkusím. Teď jsem si koupila balzám na rty Soaphoria ovoce a voní jako lipo :-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maska byla fakt skvělá. Nato, že stojí tak málo, mi vydržela opravdu dlouho a hydratuje báječně. Ó lipo mám ráda, takže příště volím od Soahporie ovocný balzám. Díky za tip :)

      Vymazat
  2. Teda to je opravdu super spotřeba, já se furt točím tak kolem 10 kousků měsíčně, ale aspoň něco :D Musím se konečně vrhnout na Bione, mám jen krém a tonikum (s tím tedy spokojená nejsem), ale ta vlasovka vypadá skvěle :) A taky chci zkusit tu micelárku od Dermacolu, mám ji na seznamu už dlouho, ale naposledy jsem neodolala ve slevě Mixe a ještě mám obří Biodermu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Které tonikum od Bione ti nesedí? Já měla pouze to antibakteriální Antakne a to mi přišlo skvělé. Jinak jejich vlasovka je pro mě top. Za pár korun skvělé účinky. Micelárku od Mixy mám také ráda a musím říct, že tato Dermacol je stejně dobrá :)

      Vymazat
  3. Měla jsem micelárku Dermacol a byla by fajn, ale prostě jsem s s ní nemohla na oči, fakt dost štípala. Nedávno jsem dorazila i Baleácký krém v plechovce, taky jsem ho sebou nosila v kabelce a na to občasné přemáznutí byl výborný, teď ho tedy nahradila malá Nivea v plechovce:-) No a tónovací tělové mléka Balea je skvělé, pro mně jeden z nejlepších produktů tohoto typu, co jsem kdy vyzkoušela:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Mě v očích neštípala vůbec, ale je pravda, že je nemám citlivé. Obecně nemám s odličováním očí problém. Málo co mě dráždí. Tónovací mléko bylo fakt skvělé, moc mě překvapilo, že fakt funguje a dělá docela výrazný, ale zároveň přirozený efekt. Doufám, že teď už chytnu přirozené opálení ;-)

      Vymazat
  4. To mléčné potěšení od značky Soaphoria si plánuji pořídit :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A určitě neprohloupíš. Byl to úžasně voňavý relax. Navíc krásně hydratuje a pečuje o pokožku těla.

      Vymazat
  5. Nejvíce mě zaujaly asi produkty od Bione, hlavně ten peeling, ten musím vyzkoušet! A šampony vypadají taky super :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můj nejoblíbenější peeling na obličej už několik let. Nedám na něj dopustit, takže směle do něj :)

      Vymazat
  6. Kosmetiku Bione mám moc ráda. Používám ráda šampony. Ráda bych vyzkoušela všechny, které mají. Dalším skvělým objevem od této značky bylo za mě odličovací a čistící tonikum :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat