neděle 22. května 2016

Hedvábné potěšení s novou paletkou od Gabrielly Salvete

 Ahoj holky,

je to už asi měsíc, co zkouším a testuji novou paletku očních stínů od Gabrielly Salvete a myslím, že nadešel čas vám podat své dojmy. Paletka nese název Palette 10 Shades z čehož je jasné, kolik stínů obsahuje. Je z černého lesklého plastu s průhledem na obsažené stíny. Velikost paletky je moc fajn, protože je menší, takže nezabere moc místa a přesto se do něj vešel jak oboustranný aplikátor (který nepoužívám) a také v horním víčku zabudované zrcátko.


K dostání jsou dvě barevné verze paletky a to 01 Rose a 02 Nude. Jelikož jsem chtěla spíše jemnější a přirozenější stíny na každodenní líčení do práce, tak jsem si koupila právě verzi Nude. Ta obsahuje 6 matných stínů a 4 třpytivé nebo spíše lesklé, třpytky neobsahuje ani jeden odstín. Barevná škála paletky se skládá od nenápadných tělových odstínů, přes růžovou, zlatou až po tmavší odstíny hnědé. Všechny odstíny mají spíše studený podtón, což vítám, protože doma mám převahu hnědých odstínů s teplým podtónem.


Všechny stíny v paletce jsou dobře pigmentované, lépe jsou na tom pochopitelně 4 lesklé odstíny. Ty jsou jemné, máslové konzistence, avšak sem tam jsou lehce drobivější. Pod oči však neopadávají.  Zahanbit se nenechají ani ty matné stíny, které jsou středně pigmentované a na očích jsou hezky vidět i přesto, že jsou světlejších odstínů. Matné stíny jsou pochopitelně více pudrové, ale i přesto jsou jemňounké. Navíc musím vyzdvihnout fakt, že moc nepráší za předpokladu, že zvolíte správné náčiní.




Se stíny se dobře manipuluje, krásně se roztírají, aniž by ztrácely na intenzitě. Na víčko dostanete stejně výrazný odstín jako v paletce, za což mají stíny velký palec nahoru. Práší opravdu minimálně, což je na tak levné stíny co říct. Jelikož mám dost mastná víčka, tak výdrž můžu posoudit pouze s bází a ta je perfektní. Celý den drží kde mají, neslévající se, ani neblednou.



Stíny se staly mým každodenním parťákem, protože se s nimi dokáži rychle, jednoduše a decentně nalíčit. Na očích vypadají hezky, dají se tvořit různé kombinace, které drží až do odlíčení. Za mě řadím paletku rozhodně mezi nejlepší, které se dají v drogérií sehnat. Já jí navíc koupila zrovna v akci a vyšla mě na něco málo přes stovku, což je úžasný kup. Za sebe paletku vřele doporučuji.

Líbí se vám paletka? Máte s ní také zkušenost?

Radu


8 komentářů:

  1. Mám paletku a jsem s ní velice spokojená :)

    www.nicolepicknmix.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. To jsem moc ráda. Také mi velice vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
  3. No paletka vypadá tedy naprosto dokonale, i ta pigmentace! Musím se po nich podívat :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadá fakt skvěle, také jsem se na ní dívala! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám verzi Rose a zamilovala jsem si ji natolik, že ostatní paletky šly dočasně do ústraní a líčím se jen s ní:-) Až bude další akce, tak si koupím i tuto verzi:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Túto paletku musím mať, len mne sa viac páči varianta Rose. :)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Pořídila jsem si jí v té růžové verzi. Zatím jsem ji zkusila párkrát, ale vypadá to, že taky budeme kámošky :)

    OdpovědětVymazat