středa 18. května 2016

Jarní růžové novinky od Dermacol + vyhlášení Májové giveaway

Ahoj holky, 

jistě jste si všimly, že Dermacol zase nelenil a zasílal nám blogerkám své jarní novinky. Tentokrát se jednalo o Jemný čistící krém z řady Hyaluron Therapy a Intenzivní péči o ruce a nehty. Oba výrobky mám už pořádně otestované, tak se jim jdeme podívat na zoubek. 



Jemný čistící krém Hyaluron Therapy (100 ml/99 Kč)

S čistícím krémem, který se používá na suchou pokožku jsem se setkala vůbec poprvé. Zatím jsem měla zkušenost pouze s přípravky, které byly určeny k "mokrému" použití. Pro nejlepší výsledky tento krém aplikujte krouživými pohyby na pleť a zbytky krému a nečistoty utřete čistým vatovým tampónkem nebo kosmetickým ubrouskem. 

Abych řekla pravdu, jsem z krému velmi rozpačitá... Je středně hutné konzistence a na pleti se dobře roztírá a vmasírovává i do různých záhybů a vrásek. Díky hutnosti výrobku, jsem se bála, že nebude vhodný pro mastnější/smíšenou pleť, a bude ji ještě více mastit, to se ale nekoná po utření zbytku krému zůstává pleť vláčná a jemná. Není zbytečně zatížená ani mastná. Bohužel odlíčení není úplně perfektní - při nanesení na pleť stačí dejme tomu jedna vrstva krému, pak jej setřít a následně pleť jenom dočistit. Bohužel při odličování očí je to větší boj. Je teda pravda, že se řasenka docela rozpouští a při utírání barvy z řas tampónek netahá a nečistoty se odstraňuji jemně, ale nedocílím nikdy 100% odlíčení. Samozřejmě nechávám krém na očích nějakou dobu působit, aby se líčidla rozpustila. Ale pro dokonalé odlíčení je třeba nanést ještě druhou várku krému, kterou dočistíte zbývající nečistoty. Takže z mého pohledu se bohužel nejedná o příliš ekonomické odličování neboť je třeba vypotřebovat docela velké množství krému a několik kosmetických ubrousků (tampónků by bylo třeba na setření mnohem větší množství). Výrobek má však i své výhody a to: krásně voní, neštípe mne v očích, nevysušuje pleť a zároveň ji zklidní a hydratuje.

Hodnocení: 3/5



Intenzivní péče o ruce a nehty (100 ml/89 Kč)

Krémy na ruce značky Dermacol mám velmi ráda a ani tento není vyjímkou. Tento krém díky obsahu pupalkového oleje krásně voní a nejen to, navíc je obohacen o bambucké máslo, což dává dohromady účinné kombo, které má za úkol ruce hydratovat a vyživovat. Konzistence krému je středně hutná, našlehaná. Na rukou se dobře roztírá, rychle se vsakuje a nezanechává pocit mastných rukou. Nevýhodou většiny krémů na ruce je ten, že po chvilce necítíte, že jste ruce namazali, ale máte je snad ještě více vysušené. S tímhle dermacolím ne, i po nějaké době od namazání cítíte na rukou ochranný film. Od tohoto krému na ruce dostanete vše, co si jen můžete přát.

Hodnocení: 5/5




1 - Jemný čistící krém, 2 - Intenzivní péče na ruce a nehty

Zkoušely jste už tyto jarní novinky od Dermacol? Zaujaly Vás?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V pondělí skočila naše Májová soutěž, proto je na čase vyhlásit jejího vítěze. Tím se stává komentující č. 17 což je Petra. Gratulujeme k výhře a co nevidět, tě budeme kontaktovat.




M.

9 komentářů:

  1. Gratuluji výherkyni :) Mě zaujal hodně krém na ruce :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém je skvělý, určitě na něj koukni. Ale nejsi už zpátky v UK? :-)

      Vymazat
  2. Mně se líbí hlavně ta obaly, to je krása:-) Po krému na ruce se podívám, těch není nikdy dost:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Čistiaci krém by som vyskúšala, lebo aj keď píšeš ,že zle odličuje, hľadám niečo na dočistenie a umytie pleti po micelárke. Myslím ,že na to by bol super, keď nemastí pleť :)

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já ti nevím, jestli je vhodný na použití po micelárce. Já jsem jej právě používala opačně, první čistící krém a pak dočistit tonikem.

      Vymazat
  4. Můj krém na ruce už mi dochází a tak mě tento od Dermacolu celkem dost zaujal :) Určitě na něj mrknu :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle krém na ruce je pecka. A ta vůně je boží... :-)

      Vymazat
  5. Jee, tak to mám radost, zlepšily jste mi den! :) Krém na ruce od Dermacolu bych si ráda taky časem pořídila, až dodělám zásoby, vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat