úterý 10. května 2016

Legendární korektor z drogérie Catice Liquid Camouflage

Krásné úterý,

dnes jsem si pro Vás připravila článek o v současnosti nejoblíbenějším tekutém korektoru z drogérie. Pokud tipujete, že řeč bude o „slavném“ korektoru Liquid Camouflage od Catrice, tak máte pravdu. První balení mi už dochází a druhé mám v zásobě, takže je více než jasné, že jsem si korektor maximálně oblíbila a recenze bude velice kladná.



Korektor má jednoduché, přesto hezké balení. Je sice plastové, ale velice bytelné a odolné. Nápisy drží jak mají, nic se nešoupe. Má příjemný houbičkový aplikátor, kterým ho přesně nanesete, kde potřebujete. Já ho nejčastěji používám na krytí nedokonalostí jako jsou červené flíčky, pupínky a kruhy pod očima.

Když už jsem zmínila ty oči, tak musím říct, že přestože je korektor parfemovaný, tak mi oční okolí nijak nedrážní. Avšak setkala jsem se s názory, že pro někoho je parfémovaný až moc. Osobně mi jeho květinová vůně nijak nevadí, nepřekáží a kdybych si nečichla k aplikátoru, tak jí vůbec nezaznamenám.

K dispozici jsou dva odstíny – světlejší 01 Porcellain, který je ideální pro bledulky s růžovým podtónem. Je opravdu hezky světlý, takže je skvělý i k projasnění očního okolí. Druhý odstín je 02 Light Beige, který je tmavší a má výraznější žlutý podtón, takže přesně můj případ.


Konzistence korektoru je krémová, ale hutnější, díky čemuž se dobře zapracovává a především výborně kryje. Všechny prosvítající červené flíčky, pupínky i kruhy pod očima mi dokáže vyzmizíkovat v jedné tenké vrstvičce. Díky tomu působí nenápadně a na obličeji nevytváří nepřirozený nános. Je však potřeba vychytat jeho aplikaci. Když jsem jej poprvé použila na kruhy pod očima, tak jsem nebyla vůbec spokojená. Přišel mi totiž moc hutný, těžký a jednoduše byl pod očima vidět. To jsem ho však klepávala prsty. Když jsem si příště vzala houbičku Beauty Blender, tak rázem šel krásně zapracovat bez toho, aby na kůži jen seděl.  Od té doby jej vždy zapracovávám navlhčeným beuty blendrem a jsem maximálně spokojená.


Stejně tak výdrž je bravurní. Osobně mi drží celý den. Nikam necestuje, nedělá mapy ani z obličeje nemizí. Korektor je navíc voděoodolný, což můžu potvrdit. Zkoušela jsem ho smýt z ruky a opravdu držel. Bylo za potřebí přitlačit aby šel dolů. Takže věřím, že bude skvělý parťák na léto, když nebudete chtít být namalované, ale přece jen potřebujete sem tam zakrýt nějaký ten nedostatek.

Jelikož je korektor tak oblíbený, velice často se stává, že je vyprodaný. Proto jsem si ho začala objednávat na Parfums.cz. Takže pokud i vy ho marně sháníte, tak doporučuji mrknout tam.

Už jste zkoušely tento korektor? Také vám vyhovuje?


Radu 

22 komentářů:

  1. Korektor jsem ještě nezkoušela, ale mám na něj zálusk už nějakou dobu. Zajímalo by mě, jaké je to krytí v porovnání s tím korektorem v kalíšku. Jinak vypadá celkově skvěle! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kryje opravdu velice dobře, dle mého je krytí srovnatelné jako s tuhým korektorem v kalíšku, ale mnohem lépe se s ním pracuje.

      Vymazat
  2. mám ten tmavší a je super, len musím čakať trošku viac do leta :) hoci mám výrazný žltý podtón pleti, je na mňa teraz dosť oranžový :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě taky žlutý podtón a ten tmavší odstín mi i teď sedí skvěle. Na léto bych ocenila ještě tmavší odstín, tak třeba časem i ten přibude do nabídky ;-)

      Vymazat
  3. Vyhovuje mi moc:-) Jedno balení už jsem stihla vypotřebovat, pak jsem ho delší dobu marně naháněla, protože byl všude vyprodaný, měla jsem štěstí jen na ten tmavší odstín, který jsem si vzala na léto, kdy mi bude barevně sedět a minulý týden se mi konečně zadařilo a já sehnala i ten světlejší:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že ti také vyhovuje. Já už své první balení spotřebovala a naštěstí se mi podařilo sehnat poslední kus. Teď budu muset zase číhat na další. Já bych právě na léto ocenila ještě tmavší odstín, protože ta 02 mi teď když ještě nejsem opálená sedí skvěle, ale pak bude na mě asi světlá :)

      Vymazat
  4. Ja tento korektor jednoducho zbožňujem! Lepší som zatiaľ nemala :) Len škoda, že sa u nás nepredáva ešte svetlejší odtieň, ktorý je v zahraničí dostupný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, taky mi přijde úžasný. Viděla jsem, že je v cizině dostupný ještě světlejší odstín, tak třeba se ho časem dočkáme i u nás. Já bych naopak ocenila ještě tmavší odstín :D

      Vymazat
  5. Přiznám se, že jsme tenhle korektor od Catrice ještě nezkoušela, ale chystám se to určitě napravit :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Taky ho mám a jsem s ním velmi spokojená. Jen si na léto budu muset koupit tmavší odstín. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super. Já bych na léto taky potřebovala ještě tmavší odstín než je k dostání. Takže mám bohužel smůlu.

      Vymazat
  7. Korektor mám taky na Parfums.cz v košíku :D
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem s ním spokojená, jen mi po něm občas trochu slzí oči :/ nemusel by být tolik parfémovaný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě mrzí. Já na parfemaci nějak citlivá nejsem a po pravdě jí ani u tohoto korektoru nevnímám. Ale chápu, že citlivějším jedincům to nemusí dělat dobře. Uznávám, že by produkt jako je korektor, který se dává primárně pod oči nemusel být parfémovaný vůbec.

      Vymazat
  9. já ho miluju! akorát se pořád blbě shání, tak jak ho vidím, beru do zásoby :D momentálně mám ale od sephory, ten je srovnatelně dobrý a možná mi i o něco víc vydrží, ale zas je o dost dražší :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky to mám tak! Jakmile ho v regále Catrice vidím, tak ho beru :D

      Vymazat
  10. Díky za tip na nákup na parfums, taky mě štve, že je pořád vyprodaný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, je to nedostatkové zboží, takže je fajn, že se dá sehnat pohodlně i on-line :)

      Vymazat
  11. Vyzkoušela jsem pouze světlejší odstín, ale na léto plánuji někde pořídit i ten tmavší, ale jak píšeš, všude jsou vyprodané. Ten, který mám, jsem si dokonce musela přivézt z Německa. :D
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  12. Ta horší dostupnost mluví za vše, je na tolik oblíbený, že nikde není :D

    OdpovědětVymazat