pondělí 30. května 2016

OOTD - nedělní procházka podél řeky Moravice

Ahoj holky,

dneska Vám ukážu takový můj běžný outfit, který nosím na procházky s kočárkem, takže nečekejte nic světoborného, ale pohodovku na chladnější jarní den. Protože se snažím s malou chodit na co nejdelší procházky, boty na vysokém podpatku jsem už vyřadila jen na slavnostní příležitosti a na ven nosím prakticky jen tenisky ať už slip-ony nebo conversky, ale v poslední době jsem si oblíbila také různé mokasínky.

Protože na ten den, kdy jsme outfit fotily hlásily hezké počasí, ale vyrážela jsem z domů v době, kdy bylo jenom kolem 5°C, vytáhla jsem ještě trench coat. Tento hezký tmavěmodrý mám z mého oblíbeného obchodu Stradivarius, který loni na podzim konečně otevřeli v Ostravě. To, že se jedná o můj oblíbený obchod Vám dokážu i dál, protože velká část mého outfitu je tvořena právě kousky z tohoto obchodu Jak jsem říkala, s kočárkem chodím velmi pohodlně, proto jsem zvolila světlé strečové džíny z Bershky - po dlouhé době mám jiné než tmavé kalhoty. Ke světlým džínům jsem zvolila lehký světle růžový svetřík, taktéž ze Stradivaria. Tyhle lehké svetříky tam mají často v různých provedeních a barvách, jsou velmi příjemné a já jich mám hned několik. 



Z doplňků jsem sáhla jen po výrazné květované šále z HM, kterou mám už několik let a pořád ji na jaře ráda nosím. Hodí se snad ke všemu! Dále mi nikdy nesmí chybět hodinky, ty na fotce jsou značky Fossil a i po 5 letech pravidelného nošení vypadají pořád jako nové. Protože většinu věcí nosím v tašce ke kočárku, kabelka mi stačí malá. Tuhle černou kabelku s řetízkovým popruhem jsem si moc oblíbila a od podzimu, kdy jsem si ji koupila ji nosím vážně často. A kde jsem ji koupila? Jak jinak než ve Stradivariu :-D a poslední tečkou v outfitu jsou bílé mokasínky, které jsem si přivezla z posledního výletu do Prahy, jsou z F&F a byla to vážně láska na první pohled.


 Baví Vás outfitové příspěvky? Jste rády za jejich návrat? Jaké jsou Vaše oblíbené jarní botky?

M.

22 komentářů:

  1. Hodně Ti to Maru sluší :) A máte pěkný kočárek

    OdpovědětVymazat
  2. Pani, to je husty retro kocar:) Slusi Ti to...
    Ja jsem pro toho naseho satanka zvolila AbC design Turbo 6s model se sedomodry se zviratky a je to vdecny,neustale je ppozoruje, i kdyz ted ma nejvetsi uspech Smoby trikolka, poslu Ti fotku na mejla;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem takový kočárek chtěla vždycky, takže když jsem ho objevila a za slušnou cenu, byla to jasná volba. JJ fotku pošli, kouknu :-)

      Vymazat
  3. Ku kočiku to chce pohodlne oblečenie. A to tvoje také je. Velmi sa mi páči šálik a aj nechtiky.
    Moje oblubené jarné botičky su balerinky, tenisky a najnovšie aj slip-onky :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc tenisková nejsem, ty nosím jen na běhání :-) ale slip ony jsem si taky oblíbila, jsou to super pohodlné boty a oceňuju to, že je jednoduše obuju a zuju :-) a hlavně nemusím šněrovat.

      Vymazat
  4. Nádherný kočárek..! Celkově jis moc CHic maminka. :)
    https://corculum.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snažím se, ale nejsem pořád spokojená, sice chodím cca 3x týdně běhat a k tomu mám ještě nějaké posilování, ale nejdou ty kila dolů :-/

      Vymazat
  5. Najlepší príspevok za poslednú dobu, fakt super :)

    |SYDNEY SLEEK|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se článek líbí. Asi teda zase zařadíme víc outfitů :-)

      Vymazat
  6. Skvělý outfit :) Líbí se mi nehty :) Moje oblíbené jarní botky jsou jasně balerínky :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Krásný outfit, hlavně se mi líbí kabelka a šátek, šátky ve všech možných vzorech jsem si hodně oblíbila, je to skvělý doplněk:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já šály a šátky nosím hodně a často, když si ho nevezmu, hned mě bolí za krkem a páteř celkově.

      Vymazat
  8. Strasne se mi libi kocarek a Tobe to samozrejme take slusi, ale kocar me hned zaujal :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  9. Odpovědi
    1. z HM stará už několik let, ale pořád je moje oblíbená :-)

      Vymazat
  10. Moc hezký pohodový outfit! :) A ten kočárek je pecka! :) Mimochodem jsi mi připomněla, že mám také trench coat, který jsem ještě letos vůbec nevytáhla - ostuda :X :D :D

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a já zase letos skoro neměla koženou bundu :-D

      Vymazat
  11. Tahle barevná kombinace je mi moc sympatická, máš to krásně sladěné. :) Hrozně se mi líbí svetřík. A ten kočárek, ten je boží ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty svetříky mají ve Stradivariu každý rok na jaře i na podzim v různých dekorech toho pletení a různých barvách. :-D

      Vymazat