pátek 6. května 2016

Zoeva En Taupe - recenze sady štětců na oči

Krásný den holky,

protože už jsem nutně potřebovala doplnit arzenál štětců na oči, udělalo mi velkou radost, když jsem si na Vánoce mohla pod stromeček nějaké vybrat.  Protože štětců na oči mám spoustu, nepotřebovala jsem velkou sadu štětců se všemi jejich druhy, ale primárně jsem chtěla doplnit svou sbírku o kvalitní štětec na obočí, tužkový a detailní štětec. Ty jsem našla právě v sadě En Taupe značky Zoeva...



Sada obsahuje šest štětců k líčení očí a úpravě obočí:


  • 317 Wing liner - štětec na linky
  • 238 Luxe precise shader - detailní štětec
  • 322 Brow liner - štětec na obočí
  • 230 Luxe pencil - tužkový štětec na přesnější nanášení stínů
  • 227 Luxe soft definer - štětec na stínování
  • 228 Luxe crease - blednící štětec
Kromě toho je celá sada uložená v krásné koženkové taštičce, která je stejně jako celá série vybarvena v odstínu taupe. Provedení taštičky, kterou momentálně používám jako kosmetickou, je velmi luxusní. Všechny stehy jsou přesné, materiál pevný a kvalitní. Co se mi líbí velmi je jezdec zipu, který je zdobený příveskem korunky.



Vzhled štětců, stejně tak i taštičky je skvěle vypracován a přesně se hodí do setu se stejnojmennou paletkou. Dřevěná rukojeť štětců je tmavší taupe barvě, které dominuje světlejší "mřížkovaný" potisk názvu značky, spolu s názvem kolekce a druhem štětce.  Kovová objímka, ve které jsou štětiny zasazeny má taktéž taupe barvu, ale s nádechem do růžova. Provedení štětců je velmi kvalitní, nikde žádný chloupek nepřečuhuje, štětinky jsou pečlivě seřazeny. První čtyři štětce jsou vyrobeny z přírodního chlupu a linkovací štětce na oči a obočí jsou z chlupu umělého. 


Štětiny štětců označených jako 227, 228, 230 a 238 jsou z přírodních vlasů v patentovaném Synthetic Blend provedení, což znamená, že kromě obsahu přírodních chlupů jsou ve štětcích obsaženy také štětiny syntetické, které zaručí delší životnost jednotlivých štětců. Co je pro mne trochu zklamání je to, že štětiny jsou při líčení docela pichlavé, hlavně u tedy blendícího 228 a tužkového 230 štětce. Na dotek ruky to nepoznáte, ale na jemné kůži očního víčka a především v očním důlku, je ostrost štětin znát. Śtětce s označením 317 a 322 jsou úžasně jemné a praktické. A především ten na obočí jsem si natolik oblíbila, že se snad bez něj neobejdu.




Protože jsem měla už dostatek času štětce pořádně otestovat, můžu Vám napsat, jak se chovají i po každodenním používání a pravidelném mytí. Co se týče kvality provedení, jsem vážně nadšená, nikde ani vypadlý chloupeček. Pravidelné mytí nenechává na štětcích ani známky poškození. Co se mi taky na štětcích velmi líbí je to, že ani hodně výrazné barvy nenechávají na štětinách zabarvení, všechno jde hezky vyprat. Chce to jen víc péče.

 Cena setu je na oficiálním eshopu 1353 Kč.

Máte zkušenost se štětci Zoeva? Která ze sad je Vašemu srdci nejbližší?

M.

8 komentářů:

  1. Nádherná sada. Líbí se mi barva sady, že je to něco jiného než bílá, černá a růžová.

    OdpovědětVymazat
  2. Pořád zvažuju koupi. Rozhoduji se mezi štětci od Péti Lovely Hair a mezi těmito, tak uvidíme. Nebo nakonec koupím oboje a bude :D

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Tie vyzerajú naozaj skvelo ! Od Zoevy plánujem kúpiť štetce už dlho, ale nejako som sa k tomu ešte nedostala :)

    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Dostala jsem k Vánocům tu samou sadu a jsem z ní nadšená. Teď ale musím stále přemýšlet, jestli si neobjednat ještě nějakou další :D

    OdpovědětVymazat
  6. Pořád mám jejich štětce na wishlistu a pořád nejsem schopná se k jejich nákupu odhodlat, vždycky se najde něco, co chci víc. Přitom žádné pořádné štětce nevlastním.

    OdpovědětVymazat