sobota 9. července 2016

Barevná manikúra s laky Color Victim značky P2

Ahoj holky,

po delší době Vám zase přináším lakovací článek, který se tentokrát týká značky P2, což je privátní značka německé drogérie DM. Já z vlastním dva kousky z řady Color Victim, která slibuje extra barvy laků a extra výdrž díky obsahu "base coatu" přímo v laku. 


Já vlastním dva odstíny a to tmavě vínový 691 can´t get enough! a jarní meruňku s číslem 332 makes me happy. Cena laků se v Německu pohybuje cca kolem 2 Eur a velikost flakónku je 8 ml.

Na lacích mne na první pohled upoutala podobnost s mými oblíbenými laky Golden Rose z řady Rich Color. Nejen, že jsou vzhledově podobné, ale také i "filozofií" jsou jim blízké. To by přece nešlo, abych nevyzkoušela, jestli jsou taky tak dobré a vydrží na nehtech věčnost jako GR!


Bohužel u značky P2 je to s kvalitou rozdílné asi odstín od odstínu. Tmavý lak je úžasný a nemám k němu žádnou výtku, ovšem jeho světlý kolega je na tom velmi, velmi špatně.



Odstín 691 can´t get enough! 

+ plné krytí v jedné silnější vrstvě
+ dobře se lakuje, nepruhuje a neflekatí
+ rychle schne
+ má krásný lesklý finiš
+ výdrž s base a top coatem téměř celý týden

- špatná dostupnost laku

Odstín 332 makes me happy

+ krásný jarní odstín 

- špatně kryje, je zapotřebí 3 vrstvy
- pruhuje, stahuje barvu
- téměř matný nepěkný, flekatý vzhled
- pomalu schne ( s použitím basecoatu, ale zkoušela jsem ho i na čistých odmaštěných nehtech)
- slabá výdrž - cca 2 dny bez těžší manuální práce
- špatná dostupnost


Tohle hodnocení není pro laky z řady Color Victim příliš lichotivé, že? Zase je to s kvalitou všelijak, kus od kusu. Proto nemůžu laky doporučit a sáhla bych po nich, jen pokud bych se vyloženě zamilovala do některého z jejich odstínů. Já zůstanu věrná svým oblíbeným GR, které u nás snadněji seženete za téměř stejný peníz jako P2. Jakou máte zkušenost laky P2 Vy? Kupujete si je na výletech do zahraničí?

M.

5 komentářů:

  1. Zrovna jsem si v Německu koupila laky od P2, tak jsem zvědavá.:D

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda toho světlejšího odstínu, má krásnou barvičku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. týo škoda toho meruňkového, v lahvičce vypadal tak dobře :)

    OdpovědětVymazat
  4. Díky holky za komentáře, hrozně mě to mrzí, že zrovna ten meruňkový se nevyvedl, na léto by byl báječný. Ale třeba časem vyzkouším jiný odstín z téhle řady a uvidíme, jak je na tom, jestli top nebo flop :-)

    OdpovědětVymazat