pátek 15. července 2016

Došlo nám – květen až červen 2016 – Radu

Krásný den Všem,

dnes jsem pro vás nachystala opět slušnou nálož svých spotřebovaných výrobků a to za poslední dva školní měsíce, tedy květen a červen. Nejdříve jsem myslela, že toho budu mít málo, ale během června se mi toho nastřádalo opět dost – celkem 32 kousků. Ale jsem ráda, že tentokrát zde mám i dost dekorativky, tak snad vás budou tyto mini recenze bavit.



Bione krémová vlasová maska Kreatin – 250 ml za 69 Kč

Vlasové produkty od Bione jsou úžasné a přesně taková byla i tato maska. Krásně čistě voněla, byla akorát hutná a vlasy vyživila, uhladila a pomohla s rozčesáváním. Navíc je přírodní a vlasům moc svědčí. Koupím znovu.

Isana ochranný sprej proti teplu – 150 ml cca 50 Kč

Těžko říct jestli sprej opravdu fungoval, ale vlasy neslepoval, nemastil, rychle na nich uschl a snad teda pomáhal chránit vlas před teplem. Bohužel docela alkoholově smrděl a měla jsem pocit, že je lehce vysušoval. Takže za mě ne.

L´Oréal Sun Kiss Jelly - 100 ml cca 140 Kč

Tento postupně zesvětlující gel jsem zkoušela už loni ( recenze zde)  a byla nadšená. Proto jsem po něm stála i letos a opět maximální spokojenost. Gel mi sice vydržel pouze na 4 použití, ale vlasy mi opravdu viditelně zesvětlil o 1-2 odstíny. Bohužel oproti loňské verzi se mi zdál gel více agresivní a vlasy mi trochu vysušil.



Astrid osvěžující čistící micelární voda – 200 ml cca 79 Kč

Naprosto fantastická micelární voda. Krásně voní, bezvadně odličuje, neštípe v očích. Nezanechává lepivý pocit, naopak je pleť čistá, jemná a vyživená. Rozhodně koupím znovu.

Yves Rocher jemný odličovač s chrpou na citlivé oči – 125 ml cca 140 Kč

Tento odličovač je hodně chválený, tak jsem myslela že bude super. Bohužel mě dost zklamal. Odličoval docela průměrně a na to, že je určen na citlivé oči tak zanechával docela nepříjemný pocit. Za sebe nedoporučuji.

Topvet Tea Tree Oil pleťová voda – 115 ml za 89 Kč

Tuto pleťovou vodu jsem používala na důkladné vyčištění a vydezinfikováni pleti. Dost voní po tea tree a alkoholu, ale opravdu funguje.  Pleť důkladně vyčistí, odmastí a zabraňuje tvorbě pupínků. Celkově byla fajn, ale asi jí znovu mít nemusím.


Boemi tělový jogurt Meruňka a medový angrešt – 150 ml cca 80 Kč

Super produkt, který krásně svěže a zároveň lehce sladce ovocně voněl. Opravdu vypadal jako jogurt, i konzistence tomu odpovídala. Dobře se nanášel, rychle vsakoval a hydratoval také dobře. Na běžné mazání mi bohatě stačil. Až na něj někde narazím, tak si jej klidně pořídím znovu.

Bourjouis sprchové mléko – 250 ml cca 50 Kč

Velice příjemný sprchový gel. Byl hodně hutný, výživný a  luxusně pudrově voněl. Doporučuji vyzkoušet.

Bielenda tělový peeling Avokádo – 200 ml za 79 Kč

Velice příjemný peeling, který jedna dokonale tělo obrousí, ale zároveň vyživí a vyhladí. Navíc skvěle voní jako melounová žvýkačka. Více si můžete přečíst zde.

Dove Maximum Protection – 50 ml cca 150 Kč

Super antiperspirant, avšak nebrání pocení tak dokonale jako Rexona. Tu mám o fous radši. Jinak voněl příjemně, neděl fleky a pocení bránil více než dobře. Zůstanu však věrná Rexoně.



Nuxe Créme Hydratante – hydratační krém 40 ml cca 300 Kč

Tento hydratační krém od Nuxe mě mile překvapil. Jednak krásně voní (jako Nuxe olejíčky, ale o fous jemněji), skvěle hydratuje aniž by pleť mastil nebo zatěžoval. Neucpává mi póry, naopak je umí vyhladit a pleť výborně připraví na make-up. Můžu ho vřele doporučit a sama si jej pořídím znovu. Recenzi na něj jsem psala zde.

Saloos Bio Dýňový olej – 50 ml cca 100 Kč

Dýňový olej je pro mě nepřekonatelně nejlepší. Skvěle hydratuje a regeneruje pleť. Napomáhá hojit pupínky a celkově dělá pleť hezčí a zdravější. Koupím znovu.

Astrid denní krém proti vráskám – 50 ml cca 100 Kč

Velice příjemný krém. Je hezky voňavý, výborně se vstřebává, nemastí ani neucpává pleť. Skvěle hydratuje a opravdu dokáže pleť lehce vypnout a vyhladit. Ráda si jej pořídím znovu. Více o něm najdete v recenzi zde.

Bel olejové tyčinky pro rychlou úpravu líčení – 75 ks, cca 40 Kč

Super pomocník na úpravu líčení. Jednalo se o oboustranné vatové tyčinky, které byla z jedné strany klasické a z druhé napuštěné olejem. Díky tomu krásně odlíčily např. obtisknutou řasenku nebo poupravily nepovedené líčení linek. Navíc mi vydržely hodně dlouho. Pokud jsou ještě v prodeji, tak je nutně potřebuji.



Missha maska na nohy 1 ks 

Tato maska na nohy ke mně doputovala v Misshaboxu a ležela u mě pěkně dlouho. Konečně jsem jí teda spotřebovala a bohužel se žádný wow efekt nekonal. Maska obsahovala dva sáčky ve tvaru větších ponožek, které byly napuštěné nějakou tekutinou. Tyto „ponožky“ se nechaly působit asi hodinu a poté se nohy opláchly vodou. Nějakého většího účinku jsem si nevšimla. Chodila byly malinko jemnější a hladší, ale že by byly hydratované se říci nedá. Za mě nesmyslný produkt, který znovu nepotřebuji.

Ryor uvolňující mátový gel – 50 ml

Tato miniatura uvolňujícího gelu ke mně doputovala naopak v Ladyboxu už před několika lety a spotřebovat se mi ho podařilo až teď. Gel slouží primárně na nateklé nohy na které netrpím, takže jsem ho nejčastěji používala když jsem potřebovala uvolnit namožené svaly nebo po štípnutí komárem. Účinkoval dobře, ale znovu si jej nekoupím protože pro něj nemám využití.


Frais Monde matující make-up – 30 ml za 350 Kč

Skvělý přírodní make-up. Měl lehčí střední krytí, nedělal masku, dobře se zapracovával a dělal krásnou pleť. Navíc výborně držel. Za mě velmi povedený make-up.

Rimmel Lasting 25 Finish  dlouhotrvající make- up – 30 ml cca 199 Kč

Výborný make-up z drogérie, který je dostupný, dobře krycí, držící a ideální pro mastnější pleť. Neměla jsem ho naposledy.

Maybelline Fit Me korektor – 6,8 ml za 150 Kč

Úžasný korektor, který mi vydržel hodně dlouho o čem svědčí již nečitelný obal. Díky světlejšímu odstínu jsem ho používala primárně pod oči na kruhy a fungoval bravurně. Byl krásně krycí, nedělal cucky, nevysušoval a výborně držel. Koupím znovu.

Catrice Liquid Camouflage – 5 ml za 99 Kč

Moje korektorová láska. Používám ho jak pod oči, tak na pupínky a je bezkonkurenční. Je krásně krémový, výborně kryje, nezdůrazňuje nedokonalosti a především má fantastickou výdrž. Už mám dva nové v zásobě.



Catrice vyhlazující lesk na rty – 9 ml cca 100 Kč

Fajn pečující balzám, který dodal rtům lehkou barvu, decentní lesk a výživu. Nějak extra nehydratoval, ale dokázal ulevit od pnutí a suchých rtů.

Balea olej na rty – 10 ml cca 50 Kč

Super produkt na rty. Vyhovovalo mi balení s roll-on aplikátorem, hezká vůně i fajn hutná a zároveň nelepivá konzistence. Olej rty slušně vyživil a hydratoval. Také jim dodal lesk a docela dlouho na nic držel. Určitě si jej koupím znovu.



NYC City Proof 24H voděodolná řasenka – 8 ml cca 60 Kč

Tuto řasenku jsem měla ráda. Díky tenčímu kartáčku jsem jej používala na spodní řasy na kterých mi klasické řasenky nedrží. Tato držela obstojně a nemazala se. Ovšem nějak extra voděodolná taky nebyla, ale držela mi lépe než jiné řasenky.

Collistar ART design řasenka

Tato miniatura řasenky byla skvělá. Sice měla dost dlouhý a hustý kartáček, ale dokázala řasy výborně zahustit a natočit. Opravdu mi dělala krásné řasy, bohužel docela rychle vyschla. Přesto bych uvažovala o koupi plného balení.

Urban Decay Perversion řasenka

Opět další miniatura, které byla ještě lepší. Jednak řasy skvěle natočila, oddělila, zvýraznila prodloužila, ale především výtečně zahustila aniž by řasy slepovala. Pro mě jedna z nejlepších řasenek co jsem vyzkoušela a věřím, že si časem pořídím plné balení.


Essence Effect eye penci dlouhodržící tužka na oči – 03 Steel-Smurf,  04 Iron-Hulk

Tužky vyhazuji, protože mi už vyschly. Jinak byly krásně pigmentované, měkké a skvěle držely.

L´Oréal Super Liner Silkssime – černá tužka na oči

Tato tužka byla pro mě katastrofa. Sice byla sytě černá, ale byla tak měkká, že se s ní nedala udělat tenká a rovnoměrná linka. Navíc šíleně rychle ubývala, nedržel na vnitřní vodní lince a celkově byla pro mě k ničemu. Teď už navíc tuha vyschla.

Rival de Loop Eyeshadow penci – 12 Gold

Tato jumbo tužka taky nebyla moc povedená. Sice má krásnou barvu, ale nebyla moc pigmentovaná, byla dost měkká, mazala se a téměř nic nevydržela. Proto letí do koše.

E.L.F. Eyeliner Snow white 

Tuto levnou bílou tužku na oči jsem měla moc ráda. Používala jsem jí na vnitřní linku, kde dobře kreslila a docela i držela.



L´Oréal Super Liner blackbuster – linky v peru

Tyto oční linky v peru byly perfektní. Sice nebyly černo-černé, ale dobře kreslily, nemazaly se a ani se neobtiskávaly. Navíc se mnou vydržely asi 3 roky, což je na linky neskutečná výdrž.

Eveline 8v1 kondicionér na nehty – 12 ml cca 69 Kč

Naprostý zázrak o kterém jsem vám básnila již zde. Během chvíli mi dokázal spravit nehty, které byly do té doby třepivé, slabé a celkově v katastrofickém stavu. Díky tomuto kondicionéru se mi stav neuvěřitelně zlepšil. Navíc rychle schnul a spotřebovala jsem ho úplně celý. Koupím 100% znovu!


Máte zkušenost s těmito výrobky? Souhlasíte s mým názorem nebo se vám něco osvědčilo jinak?

Radu









13 komentářů:

  1. Tento makeup od Rimmelu túžim vyskúšať už dlho, mala som ten v modrom a moc mi nesedel. Momentálne ich mám otvorených 5 takže musím najskôr nejaký spotrebovať. Avšak, vyskúšala som korektor fit me a celkom je fajn ale niekedy mám pocit ako keby mi očné okolie vysušoval (nie vždy). Značka Bione ma tiež veľmi láka, hlavne balzám na pery, ktorý Petra stále ospevuje =D. Kokosový balzám na pery MILUJEM a na ten lesk od Catrice si brúsim zuby už asi mesiac (veľa ľudí ho chváli). Nelepil moc? =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče Fit Me korektoru tak mi se nikdy nestalo, že by vysušoval, ale je pravda, že nemám suchou pleť, tak možná proto. Bione je úžasná, ale jejich balzámy jsem ještě nezkusila. Musím nejprve spotřebovat to množství co mám doma a pak ho určitě zkusím. Catice balzám právě nelepil vůbec, byl na rtech příjemný.

      Vymazat
  2. V té dekorativce jsi udělala úplný průvan, takových produktů:-) Souhlasím s olejem na rty Balea, make-upem Rimmel a korektorem Catrice. Sun Kiss Jelly používám už druhé léto, funguje skvěle, ale taky mám pocit, že je hned pryč. Vlasy mám vysušené permanentně, bohužel, takže neposoudím, jaký vliv na to má konkrétně tento produkt.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že ti některé mnou vyzkoušené produkty, také vyhovují. Taky mi teď u Sun Kiss Jelly přišlo, že mi došel nějak rychle. Ale funguje, což je hlavní.

      Vymazat
  3. Té dekorativky :O Nalákalas mě na ten mátový gel, po poledance se bude sakra hodit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím, že by ti opravdu přišel vhod. Navíc stojí kolem stovky, tak za vyzkoušení moc nedáš :)

      Vymazat
  4. Balea olej v roll-on jsem si zrovna tento týden koupila, mají ho v DM v akci za 45 :). Já mám zase sprej na vlasy od Isany ráda, alkohol tam tedy necítím vůbec, spíš příjemnou vůni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Olej si budu muset koupit znovu, tak díky za tip na akci. Měla jsem ho v práci a vyhovoval mi, že na rtech dobře držel a skutečně vyživil. Asi mám citlivější nos, nebo možná u Isany změnily složení. Těžko říct, pokud ti sedí, tak je to jedině dobře.

      Vymazat
  5. Fuuh, toho je veľa :D
    Keď som na fotke zahliadla korektor Fit me, hneď som ho hľadala v článku, pretože som si ho nedávno kúpila a čítala som aj pozitívne aj negatívne ohlasy. Ale už sa naňho teším :D
    Ďalej ma zaujala vodeodolná špirála od NYC. Od tejto značky mám rada rúže, ale špirály som ešte neskúšala.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na Fit me v poslední době četla rozporuplné reakce, ale mě vyhovoval moc. Jakmile natrefím na akci, tak ho kupuji znovu. Doufám, že i tobě bude vyhovovat.

      Vymazat
  6. Saloos používám a musím konstatovat,že je skvělý.Eveline musím vyzkoušet,moje nehty by si to zasloužily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě je jejich Dýňový olej naprosto úžasný a neměla jsem jej naposled. Těší mě, že i tobě vyhovoval. Eveline lak rozhodně musíš zkusit, je to učiněný zázrak a všem co jsem ho doporučila, tak na něj pějí ódy :)

      Vymazat
  7. aj mne ten Sunkiss jelly vysušoval vlasy, ale inak bol super takto na leto :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat