pátek 29. července 2016

Kosmetické nákupy měsíce června - Radu

Ahoj holky,

červenec se nám chýlí ke konci, proto je nejvyšší čas pro shrnutí kosmetických nákupů za červen. V květnu jsem si z kosmetiky  nekoupila vůbec nic, o to více jsem se rozšoupla právě v červnu. Téměř vše z toho tvoří objednávky z různých e-shopů. Tak jdeme na to.


Začnu největší dekorativní náloží v podání kosmetiky Kiko, kterou jsem objednávala na oficiálním eshopu zde. K tak velké objednávce mě nalákala akce na mé oblíbené laky na nehty za pouhé 1 Euro. Proto jsem s počtem laků nijak nešetřila a koupila jsem si rovnou 8 kousků. Všechno to jsou spíše letní zářivé barvičky, které rozhodně unosím.


Dále jsem si ve výprodeji pořídila již druhý odstín pěnové tvářenky Rebel Bouncy v krásném korálovo-růžovém odstínu 02 Adorable Pink. Rtěnku jsem měla zatím pouze jednu a jelikož jsou skvělé, tak to chtělo napravit. Pořídila jsem si z klasické kolekce Smart Lipstick nude růžový odstín 918 a z limitované kolekce Mirage Lip Stilo, překrásnou rtěnku v tom nejúžasnějším balení, navíc s magnetickým zavíráním. Opět jsem zvolila neutrální jemný odstín č. 01. Rtěnka je naprosto úžasná. Je krásně pigmentovaná, jemná, krémová a velmi příjemná na rtech. Navíc to balení je skvostné.


Poslední dva produkty od Kika jsou na řasy a to voděodolná řasenka Luxurious Lashes, která dělá opravdu moc hezké objemné řasy, navíc je 100% vodě i potu odolná. Drží celý den jako čerstvě nanesená. K tomu jsem si vzala růstové sérum na řasy 30 Days Extension Night Treatment Booster. Zatím ho testuji, tak jsem zvědavá zda uvidím nějaké výsledky.


Dále mi došlo pár pečující produktů, tak jsem zamířila na Parfums. Tam jsem si pořídila můj nejoblíbenější BB krém Perfect Cover v pro mě tmavším letním odstínu č. 27. Dále jsem si na léto chtěla lehce zesvětlit vlasy, proto jsem jako loni sáhla po Sun Kiss Jelly od L´Oréal. Opět zafungoval na výbornou a mé hnědé vlasy, zesvětlit ta 1-2 odstíny. Všimla jsem si, že oproti loňsku mi tuba vystačila na méně použití (pouhé 4) a byl gel více agresivní. Lehce mi vlasy vysušil. Ten loňský mi to neudělal. Každopádně jsem s výsledkem spokojená. Jelikož mi došel odličovač očí, tak jsem sáhla po Garnier 2v1 posilující odličovač očí, který byl v akci. Už jej používám a odličuje moc hezky. Masku na vlasy jsem také potřebovala a jelikož mám Kallos vlasové produkty ráda, tak jsem zvolila jejich regenerační Keratinovou masku. Zatím jsem si použila pouze párkrát, ale přijde mi hodně dobrá. Navíc stojí pár kaček.


Na parfums jsem si ještě dokoupila dva pleťové produkty od Bione. Ty mi hodně sedí, tak jsem rozšířila pro mě nelepší pleťovou řadu Antakne a pořídila si Salycilový líh, který je fakt něco. Pleť extrémně vyčistí, dost odmastí a rozhodně to není nic pro citlivou pleť, protože na pleti dost pálí. Ale je účinný a fakt funguje. Dokáže pupínky likvidovat natotata. Na vyzkoušení jsem si vzala ještě Bione Micelární pleťovou vodu Exclusive. Tu jsem ještě nezkoušela, tak uvidíme jak se osvědčí.


Další eshop, kde jsem utrácela je Elnino. Tam mě nenechal chladnou jejich letní výprodej a super ceny. Za směšných 10 Kč, jsem si pořídila barevné metalické linky od NYC Metallic Liquid Eyeliner ve zlatém odstínu 864 Liguid Gold a fialovém 862 Serpentine Pyrole. Linky nejsou sice extra pigmentované, ale jednoduše se nanáší a po zaschnutí drží celý den jak přibité. Olejíček Biosilk Silk Therapy jsem používala dlouhá léta, pak jsem chtěla změnu a přešla na jiný. Když jsem ho však viděla za pouhých 30 Kč, tak jsem neváhala ani chviličku. Lak od O.P.I. jsem chtěla vyzkoušet dlouho, ale fakt jsem za něj nechtěla dávat něco kolem 300. Teď však na elninu byly s výraznou slevou, tak mě tento krásný modrý odstín Opi…Eurso Euro za pouhých 58 Kč, tak se nebylo o čem rozmýšlet. Spíše jsem měla co dělat, aby si pořídila pouze jeden kousek. 


Loni byly velmi oblíbené laky od zn. Mavala, mě však nechávaly chladnou. Lak mi přišel na to, že je fakt malý (5ml) dost drahý. Teď byl však pouze za 50 Kč, tak si řekla, že ho zkusím. Do oka mi padl moc hezký mint odstín 181 Blue Mint. Bohužel musím říct, že vůbec nechápu popularitu těchto laků. Jako první mě zklamala barva, protože obsahuje podivnou perleť a to se mi fakt nelíbí. Dále lak moc nekryje a navíc vůbec nedrží. Po dvou dnech se mi začal lak loupat a to mi i levnější laky drží nejmíň týden. Za mě tedy velké zklamání. Poslední kousek z eshpu je toaletní voda Issey Miyake L´Eau D´Issey Summer 2014. Klasická L´Eau D´Issey je moje srdcovka a nedám na ní dopustit. Proto když jsem četla že tato letní edice voní úplně stejně a navíc teď bylo 100 ml za pouhých 500 Kč šla jsem do ní. Balení sice není tak hezké a elegantní jako u klasické toaletky, vůně je však totožná, což mě těší.


Do mé sbírky kosmetiky the Balm jsem si pořídila dva nové kousky. Už dlouho jsem chtěla tvářenku Hot Mama, tak na ní konečně došlo. Neodolala jsem také překrásnému bronzeru Balm Desert. Z obou produktů jsem nadšená, proto můžete brzo čekat recenzi.


Posledním a vlastně také jediným produktem z drogérie jsou korektory Catrice Liquid Camouflage. Používám je teď pořád, takže mám velkou spotřebu. Když jsem v Rossmanu narazila na doplněný stojan, tak jsem neváhala a brala rovnou dva kusy.


Jelikož mi toho teď přibylo opravdu dost, tak jsem si řekla, že přes léto omezím nákup nové kosmetiky na minimum. Tak doufám, že se mi to podaří.

Co říkáte na mé nákupy? Taky jste teď utrácely?


Radu

8 komentářů:

  1. Ty laky Kiko vypadají parádně, krásný odstíny. Snažím se neutrácet, ale moc mě potěšilo nedávné zjištění, že máme konečně taky Catrice..jen trochu přebranou tedy. :D Musím se podívat na ty korektory, pokud tam budou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Romi. Já Kiko lakům nikdy nedokážu odolat, proto mám už další várku doma :D Korektor od Catrice ti vřele doporučuji, snad se ti ho podaří ukořistit :)

      Vymazat
  2. Teda, ty jsi nešetřila :D Těším se na recenze tvářenky a bronzeru The Balm :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To opravdu ne:D Recenze na the Balm již byla, tak můžeš mrknout hned :)

      Vymazat
  3. Ty laky Kiko..vybrala sis naprosto nádherné odstíny:-) Laky na nehty jsou zlo, snažím se je přehlížet, ale nedávno jsem narazila v akci na neonky od Dermacolu a mé předsevzetí šlo stranou, aspoň dva jsem si vzít musela. Posilující odličovač od Garnier patří k mým oblíbeným. A korektor od Catrice taky, zrovna se poohlížím po dalším balení do zásoby, bohužel, u nás momentálně nejsou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se celkově snažím laky už tolik nekupovat, ale této akci u Kika jsem fakt nedokázala odolat. Ono to s tou dostupností Catrice korektorů bude všude nastejno. Já naštěstí mám teď zásobu, tak mi snad nějakou chvíli vydrží :)

      Vymazat
  4. Ty odstíny laku jsou boží! :) Ráda bych vyzkoušela masku od Kallos, ale tak nějak pořád váhám.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není důvod se nad maskou Kallost rozmýšlet. Stojí pár korun a jsou fakt skvělé :)

      Vymazat