pondělí 11. července 2016

Letní pečující novinky od Dermacolu

Ahoj holky,

léto je v plném proudu, koupání a opalování jde ruku v ruce a proto je třeba o pokožku namáhanou sluníčkem, chlórovanou či mořskou vodou náležitě pečovat. To ví i Dermacol, proto přišel s několika novými produkty, které vám dnes představíme.


Dermacol After Sun – tělové mléko po opalování do sprchy, 250 ml  za 139 Kč

Loňský trend tělových mlék do sprch mě úplně minul a nezaujal. Zkoušela jsem „slavnou“ Niveu, ale nepřišlo mi, že by to něco dělala. Proto jsem byla i k tomuto mléku do sprchy dost skeptická. Mléko mě však nadchlo a rázem se stalo mým velkým oblíbencem.

Tělové mléko po opalování do sprchy je umístěno v plastové tubě s odklápěcím víčkem. To vítám, protože není nic horšího než s mokrýma rukama šroubovat vršek a poté ho nahánět všude možně. Plastový obal je docela měkký, takže jde produkt snadno vymáčknout a věřím, že půjde spotřebovat do poslední kapky. Mléko neskutečně krásně voní. Je to slaďoučká, řekla bych taková karamelová vůně, což já fakt můžu. Po opláchnutí však moc cítit není, to je škoda.

Mléko je bílé barvy, krémové ne moc hutné ani tekuté konzistence. Jak je u těchto mlék do sprch zvykem, tak se nanáší na již umytou pokožku a následně se opláchne. Díky tomu, že mléko obsahuje extrakt z okurky, tak přináší pokožce po slunění zklidnění, ochlazení a úlevu. Ochlazení jsem si tedy nevšimla, ale je pravda, že po opláchnutí mléka opravdu pociťuji rozdíl. Pokožka je zklidněná, jemná, velmi příjemná na dotek a řekla bych, že i slušně hydratovaná. Má pokožka je normální, takže nevyžaduje extra porci hydratace, proto se po mléku již nemusím mazat. Za mě perfektní produkt, kterému jsem moc nevěřila ale naprosto mě nadchlo. Až bude mléko v akci, tak si ho určitě koupím do zásoby.


Dermacol After Sun – regenerační a hydratační balzám po opalování, 400 ml za 169 Kč

Pokud však vaše pokožka vyžaduje větší porci výživy a hydratace, tak doporučuji sáhnout po regeneračním tělovém balzámu po opalování. Ten je umístěn ve velkém 400 ml balení s praktickou pumpičkou. Pumpička funguje výborně, je praktická a osobně mám tento způsob dávkování nejradši.

Vůně balzámu je velice příjemná, taková krémově-svěží. Věřím, že bude vyhovovat většině. I konzistence balzámu je super. Je spíše tekutější, ale ne přehnaně. Díky tomu se balzám výborně roztírá a během okamžiku se plně vstřebá, aniž by zanechal nepříjemný či ulepený pocit.

Díky obsahu D-panthenolu, beta-karotenu a mandlového oleje velice dobře pokožku hydratuje. Dokonce i několik hodin po namazání stále cítím jak je pokožka vláčná a vyživená. Opravdu je znát, že balzám něco dělá. Kůži zklidní, zjemní a přispívá k rychlejší regeneraci. Za mě velice podařený produkt, který do puntíku plní co slibuje.


Dermacol SUN Kids - voděodolné mléko na opalování pro děti SPF 50, 200 ml za 209 Kč

I Dermacol myslí na naše nejmenší. A protože je dětská pokožka velmi citlivá není radno si se sluncem zahrávat. Nepěknému spálení našich pokladů se vyhneme jen tím, že je budeme v pravidelných intervalech mazat opalovacími přípravky s nejvyšším možným faktorem. Krém je díky praktickému zavírání dnem vzhůru ideálním pomocníkem do každé domácnosti. Jednoduše se dávkuje a funguje skvěle.

Vůně mléka je příjemná, velmi lehká a nedráždivá. Vážně vhodná i pro naše nejmenší. Co se týče konzistence výrobku - neřekla bych, že se jedná o mléko, ale spíše o našlehanou "pěnu" nebo krém. Každopádně je výrobek příjemný, dobře se roztírá, nezanechává pleť lepkavou a řekla bych, že ji i během pobytu na slunci příjemně hydratuje.

Kromě klasických UVA a UVB filtrů a vitamínu E obsahuje také D-panthenol a allantoin, které zklidňují pokožku, zabraňují jejímu podráždění a podporují regeneraci.



Používáte výrobky po opalování? Který je váš nejoblíbenější?

Radu

4 komentáře:

  1. Tak teď nevím, na co jsi mně nalákala nejvíc, až natrefím na akci, tak taky ráda něco z toho vyzkouším, hlavně se mi líbí ten regenerační balzám po opalování.

    OdpovědětVymazat