středa 13. července 2016

Multifunkční produkty od the Balm – Hot Mama a Balm Desert

Hezkou středu přeji,

se značkou The Balm to mám tak půl na půl. Zbožňuji jejich produkty na tvář (tvářenky, bronzery a rozjasňovače) avšak jejich paletky očích stínů mě velmi zklamaly, proto putovaly pryč. To však nic nemění na tom, že značku jako takovou mám ráda. Především jejich obaly jsou božské. Je tomu tak i u dnešních dvou produktů, které jsem si před časem pořídila. Používám je teď prakticky pořád a spolu tvoří nerozlučnou dvojku.





Tvářenka má typické papírové balení, který je odolné a zavírá se na magnet. Je na něm vyobrazená snědá kráska v tropickém ráji, což mi přijde trefné a pro the Balm typické. Co však je unikátní na této tvářence je odstín. Barvu bych popsala  jako  růžovo-meruňkovou s výrazným rose-gold leskem. Na tvářích vypadá barvička neskutečně dobře. Na první pohled je nenápadná, ale tváře s ní vypadají svěže a rozzářeně. Moc se mi výsledný efekt líbí. Především na teď na opálené pleti je dle mého dokonalý. Co jsem tak četla, tak bývá zrovna tento odstín dost přirovnávaný k slavnému Orgasm od Nars. Ten bohužel nemám, tak nedokážu posoudit.


Co se týče ostatních vlastností tak i ty jsou top. Tvářenka je krásně pigmentovaná, je jemně mletá a prakticky nepráší. Dobře se nabírá i nanáší na tvář. A výdrž je u mě celodenní. Zvládne vysoké teploty i pot. Zkoušela jsem odstín používat také na oči a vážně krásně vypadá i jako oční stín. Dostanete překrásnou barvu růžového zlata a s bází mi drží bez problému celý den.


Za sebe můžu říct, že je tvářenka perfektní a rázem se zařadila mezi mé nejoblíbenější kousky. Má božský odstín, vtipné balení, drží celý den ale především to umí nenápadně přesto s grácií rozbalit. Přesně jak mám ráda.



Tento „multifunkční“ produkt je v sortimentu the Balm relativně nový. Pokud se nepletu tak na trh přišel loni v létě. Od samého začátku mě bronzer lákal a věděla jsem, že si ho časem pořídím. Loni jsem hodně používala Bahama Mamu (recenze zde), ale už mi začíná pomalu docházet proto jsem hledala vhodnou náhradu.



Díky přirozenému odstínu hnědé ve které vidím snad růžový podtón se produkt skvěle hodí jako bronzer, ale když ho nanesete na lícní kosti, tak vám nahradí i tvářenku. Já ho tedy klasicky místo tvářenky nepoužívám, spíše s ním lehce konturuji (avšak hrubším štětcem) a zahřívám obličej. Na to mi slouží výborně, protože dělá přirozený opálený vzhled.



Bronzer je výborně pigmentovaný, jemný a vůbec nepráší. Skvěle se nanáší i rozmazává. Nedělá fleky. Výdrž opět bravurní, tedy celodenní. Během dne nijak nebledne ani nemizí z tváře. Zkrátka úžasný produkt.

Oba produkty jsou prvotřídní kvality a stojí za vyzkoušení. Kromě oficiálního e-shopu, seženete produkty the Balm, také na Notino.cz

Máte rády značku the Balm? Znáte tyto produkty?


Radu

17 komentářů:

  1. Já mám naopak theBalm ráda a jejich paletky patří mezi mé nejoblíbenější. Vyhovují mi mnohem více než třeba UD. Tvářenku sice nemám, ale Desert Balm mám také a už je téměř vypotřebovaný. Používám jej ted každý den a moc mi vyhovuje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím čím to, ale paletky stínů mi opravdu nesedly. Ať již barvou, tak ostatními pro mě nevyhovujícími vlastnosti. Mě nijak zvlášť nevyhovují ani UD paletky, nejradši mám Too Faced. Naopak pleťové produkty od the Balm to je jiná. Balm Desert také používám od pořízení pořád, teď na léto dělá krásný efekt.

      Vymazat
  2. theBalm značku poznám, mňa zaujala najmä lícenka, má krásnu farbu. ;)
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Barva tvářenky je opravdu krásná. Moc se mi líbí, že je decentní a přitom svým způsobem výrazná :)

      Vymazat
  3. The Balm bych chtěla vyzkoušet a nejvíce asi Bahama Mama. Který odstín ti vyhovuje více na běžné lehčí konturování/bronzer? :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na konturování mi přijde lepší asi Bahama Mama, ta má pro mě neutrálnější odstín. Balm Deset mi přijde více teplá a vhodnější spíše jako bronzer na zahřátí obličeje.

      Vymazat
  4. Pred chvíľou som dočítala recenziu na ich rozjasňovače :) a zatiaľ ich len obdivujem v obchode, ale snáď si raz niečo kúpim :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jejich rozjasňovače jsou ikonické. Sama mám Cindy Lou a používám jí téměř neustále.

      Vymazat
  5. tyjo, ty štětce jsou fakt nádherný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to přitom stály pár korun na ebay :) Ale slouží mi výborně.

      Vymazat
  6. Hot mama je moje stalice...dnes jsem jo zrovna mela:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda. Já po ní pokukovala již delší dobu, ale odhodlala jsem se až teď a jsem za to ráda. Je to fakt skvělá tvářenka :)

      Vymazat
  7. TheBalm mám moc ráda! Zatím jsem si pořídila pouze Bahama Mamu, rozjasňovač Mary-Lou a pudr Sexy Mamu. První dva produkty naprosto zbožňuji a nedám na ně dopustit, ale pudr mi moc nesedl. A minimálně Hot Mamu mám rozhodně v plánu také vyzkoušet, moc mě láká. :)
    Diary of Girly Things

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bahama Mama byl jeden z prvních produktů co jsem od the Balm měla a nezklamal. Je to můj hodně oblíbený bronzer. Rozjasnovač mám také avšak růžovou variantu Cindy-Lou a můžu říct, že je to můj nejpoužívanější rozjasnovač vůbec. Pudr Sexy Mama jsem také zkoušela, ale souhlasím s tebou. Nebyl moc dobrý, nevyhovoval mi.

      Vymazat
  8. Hot Mamu už mám a je super. :) Balm Desert nemám a nejsem si jistá, zda by to nebyly vyhozené peníze, když mám pořád spoustu Bahamy....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud víš, že by ti doma spíše ležela tak asi není o čem přemýšlet. Já už právě Bahama Mamu dodělávám a v Chocolate Soleil od TF už mám taky díru :D U mě se bronzery prostě neztratí :)

      Vymazat
  9. Produkty vypadají super! :) Ale ty štětce, to je pecka!!! ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat