čtvrtek 7. července 2016

Nový rozjasňující make-up Brilliance od Gabrielly Salvete

Hezké ráno Všem,

Dnešní recenzi jsem si připravila na novinku Gabrielly Salvete, která rozšířila jejich sortiment make-upů.  Ten se rozrostl o rozjasňující make-up s názvem Brilliance, který slibuje střední krytí, revitalizaci pleti, hebkou a přirozeně rozjasněnou pleť. Navíc je opatřen o ochranný faktor SPF 30, což je rozhodně vítaný krok.



Gabriella Salvete Brilliance Skin Radiant Foundation  – 30 ml, cca 229 Kč

Make-up mě na první pohled zaujal moc hezkým balením. Líbí se mi kombinace bílého a růžového písma s růžovým vrškem. Působí to na mě jarně a elegantně. Lahvička je skleněná, má praktickou pumpičku, která mě zaujala svým netradičním tvarem. Nemůžu si pomoct, ale působí na mě futuristicky a inovačně. Je kruhový, ale zároveň má mělkou prohlubeň, kde ideálně pasuje prst. Myslím, že z fotek to jde hezky vidět. Každopádně pumpička funguje dobře a plní svůj účel.


Po vymáčknutí mě překvapila konzistence, která je na můj vkus docela tekutá a je potřeba make-up hned zapracovat, jinak vám z hřbetu ruku steče. Přestože je tekutý, tak mi připadá krémový a jakoby hedvábně jemný. Krytí sice má být střední, dle mého je však spíše nižší, proto ho můžu používat v těch „lepších“ dnech, kdy je má pleť bezproblémová a netrápí mě nedokonalosti, které potřebuji zakrýt. S těmi si bohužel neporadí, avšak obličej hezky sjednotí, opravdu projasní a udělá ho přirozeně hezčí. Make-up jde dobře  navrstvit a docílit toho slibovaného středního krytí bez toho, aby na obličeji „seděl“  nebo dělal masku.


Díky obsahu oleje z granátového jablka, opuncie a goji je make-up docela hydratační a výživný, takže bude sedět spíše pleti normální až sušší. Ta má je normální až smíšená, takže potřebuji pleť po aplikaci docela zapudrovat a také jsem vypozorovala, že během dne se dříve lesknu. Takže pro někoho kdo má pleť smíšenou až mastnější bych ho z tohoto důvodu nedoporučila.

Celkově však vypadá na pleti velice přirozeně, krásně s ní splyne a nedělá nános. Nanáší se velice dobře ať již prsty, štětcem nebo houbičkou. Já upřednostňuji beauty blender, kterým se krásně zapracuje a vypadá velice svěže a přirozeně. Ještě zmíním že nedělá mapy, nezvýrazňuje suchá místa ani mi neleze do pórů. Naopak mi přijde, že pleť vyhladí a udělá jí hebkou. Ani na výdrž si nemůžu stěžovat. Je sice pravda, že potřebuji častěji přepudrovat, ale jinak mi drží celý den. Dříve mi mizí pouze z nosu, ale to mi dělá většina make-upů.

K sehnání je celkem 5 odstínů. Já zvolila druhý nejsvětlejší 101 Ivory, který má dle mého teplejší „oranžovější“ podtón, což mi sedí. Dá se však výborně rozetřít a odstín se docela přizpůsobí. Ten nejsvětlejší byl na mě opravdu hodně světlý až bílý, takže bledulkám by mohl sedět.



Make-up jako takový hodnotím určitě pozitivně. Líbí se mi jeho výsledný efekt, že dokáže pleť po ránu udělat hezčí, zdravější a takovou svěží, odpočatou. Dokonce oceňuji i jeho hydratační účinky, protože takový make-up mi ve sbírce chyběl. Pokud tedy hledáte lehčí hydratační make-up, tak vám tento Brilliance můžu rozhodně doporučit.

Zaregistrovaly jste tento make-up? Zaujal Vás? Máte v plánu ho vyzkoušet?

Radu


14 komentářů:

  1. Na mě by tento odstín byl hlavně teď v létě dost světlý, ale na zimu vypadá super!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On zase není tak světlý jak vypadá. Ještě před 3 týdny mi seděl a to nejsem žádná bledule. Teď už je na mě taky světlý, takže ho vytáhnu zase na podzim :)

      Vymazat
  2. Makeup vypada zajimave, na muj typ pleti by nemusel byt spatny, urcite po nem v drogerii mrknu ☺
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni. V akci se dá pořídit dost výhodně :)

      Vymazat
  3. Já kolem něho chodím a zatím nic, pravda je, že spadám do kategorie smíšená/mastnější pleť, tak je asi dobře, že jsem se na něj nenechala zlákat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyloženě pro mastnější pleť nebude, to by ses musela fakt dost pudrovat. Díky tomu, že je rozjasňující, tak mi přijde docela dost výživný, takže ideální bude fakt pro normální až sušší pleť.

      Vymazat
  4. Ještě jsem si ho nevšimla, ale až na něj narazím tak mrknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za omrknutí určitě stojí, navíc pokud máš spíše sušší pleť. To by ti mohl sedět výborně :)

      Vymazat
  5. Vypadá dobře :) Ale na moji plet by asi nebyl moc vhodný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu. Milovat ho budou především ty se suchou pletí, které navíc nepotřebují velké krytí ;-)

      Vymazat
  6. Vyzkoušet jsem ho chtěla, taky se mi líbilo balení :) Ale mám spíše mastnější pleť, takže to nebude fungovat dobře :(
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mastnou pleť bych ho opravdu moc nedoporučila, ale je to pouze můj názor, skutečnost může být jiná.

      Vymazat
  7. Asi budu muset používat Primalex, protože když jsem ho zkoušela v drogerii, tak i na hřbetu ruky, který mám o pár odstínů tmavší, než obličej, byl tmavý :D.
    A přitom ho všichni docela chválí a na léto mi přijde ideální :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na léto je opravdu moc fajn. Já nejsem zrovna nejsvětlejší typ, tak mi barevně sedí. Teď už jsem docela opálená, tak je na mě zase světlý :D Ale opravdu pro úplné bledulky to není, i když ten úplně nejsvětlejší odstín mi přišel světlý dost.

      Vymazat