neděle 3. července 2016

Povedená paletka očních stínů z drogerie - Catrice LE Denim divine

Ahoj holky, 

někdy v půlce června jsem v našem opavském Rossmannu objevila limitku Denim divine od Catrice, která mne hned na první pohled upoutala svými krásnými svěžími barvami, ale také velmi luxusně působícími obaly kosmetiky. Samozřejmě mám všeho dostatek, ale nemohla jsem odolat a tak jsem si spokojeně domů odnášela paletku očních stínů, které se po swatchnutí testerů zdála víc než dobrá... jak obstála při běžném používání? To si povíme v téhle rychlé recenzi...

Paletka byla dostupná pouze v jedné barevné variantě a to C01 Injeanious. Čekáte podle názvu kolekce paletku plnou modré? Jestli ano, tak to se mýlíte - paletka obsahuje 6 stínů od jemné vanilkové, lososové, taupe až k tmavě modrošedé. Finiše stínů jsou dva - paletka obsahuje 3 matné stíny a 3 stíny saténové.


Jak jsem říkala obaly celé této kolekce byly povedené, ovšem vzhled paletky působil nadmíru luxusně. Pevný plast v moderní barvě rose-gold doplněný o černý potisk riflového reliéfu působí skvostně. Už jen ten krásný obal je mezi drogérkovými paletkami pokladem.

Co Vás asi zajímá především je kvalita stínů. A musím říct jen jedno slovo - WOW. Ty stíny jsou něco úžasného a jsou srovnatelné s mnohými dražšími kousky. Ano, nejsou máslové konzistence, ale to ani nejde od stínů s daným finišem čekat. Ale jsou jemné na dotek, úplně sametové, jemně namleté. Prašnost jde také ruku v ruce s finišem stínů, ale nepráší nijak moc. Při líčení nic nikam neopadává.

 na slunci
 ve stínu

Ale je jedna věc, kterou musím paletce velmi pochválit a to je pigmentace a intenzita barvy, kterou lze dostat na víčko. Já si paletku zakoupila především kvůli korálovému stínu, který je na letní líčení jako stvořený. Čekala jsem, že bez bílého podkladu z barvy nic moc nevytřískám, ale ona je boží. Lze nanést i blendícím štětcem a i přesto dosáhnete požadované intenzity a není třeba se s nimi moc párat. 



Výdrž stínů je s bázi celodenní, nikam se nevytrácí, neblednou ani se neslévají.

Tato paletka je pro mne příjemným překvapením a rozhodně Vám ji můžu doporučit. Cena byla okolo 180 Kč. Tak pokud Vás paletka zaujala a víte, že máte po ruce drogérii Rossmann, utíkejte pro ní!

M.

21 komentářů:

  1. Ta vypada opravdu luxusne... urcite po ni kouknu...

    OdpovědětVymazat
  2. Podle vzhledu bych to ani netipla na Catrice :) Líbí se mi obal, ale složení stínů moc ne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhled je vážně luxusní, jako od nějaké parfumerkové značky. Stíny jsou přesně v mých oblíbených odstínech - třeba tu oranžovou teď používám pořád.

      Vymazat
  3. Nad touhle paletkou jsem v drogérce slintala, ale jen do tý doby, než jsem hrábla do testeru, ta pigmentace mi přijde úplně strašná :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako málo pigmentovaná? No to mi se nezdá, je srovnatelná s dražšími značkami a lze stíny nanést v pěkné intenzitě i štětcem bez šíleného vrstvení.

      Vymazat
  4. No tak to musím napsat taky jedno velké Wow! :) Paletka je krásná a stíny v ní jsou moc pěkné :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já o téhle limitce ani nevěděla, nějak mi to uniklo, to bude asi tím, že se snažím už moc nepotloukat kolem stojanů s dekorativkou:-D Ale byla by škoda tuhle paletku ignorovat, určitě se na ni vyrazím aspoň podívat:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem o paletce taky nevěděla, ale pak jsem ji viděla na ig u Brunwen a moc se mi líbila. A pak jsem šla do drogérky a byla poslední.

      Vymazat
  6. Krásná paletka, a za tu cenu už do Rossmannu utíkám! :-)

    Blog o zdravém životním stylu

    OdpovědětVymazat
  7. Na tuhle paletku už jsem v Rossmannu koukala asi stokrát, bohužel jsem se ale ještě pořád nedokopala k tomu si jí pořídit, protože se stíny pracuji málo a taky mě teď lákají ''čokoládové'' paletky od Makeup Revolution :) Jinak krásný článek :)
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne moc MUR nenadchlo, tahle paletka se mi zdá lepší o dost.

      Vymazat
  8. Veľmi pekná paletka, dúfam, že príde aj do DM, nech si ju aspoň omrknem :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  9. To jsem ráda, že se ti taky líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ja momentálne celkom fičím na Catrice, ale akurát som si kúpila paletku od Maybelline.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice je moje oblíbená značka z drogérky a tahle paletka se jim dost povedla.

      Vymazat
  11. Ahoj :) prosím prosím nevíte, jestli by se tahle paletka dala ještě někde sehnat? V rossmanu už ji bohužel nemají, Tereza

    OdpovědětVymazat