neděle 17. července 2016

Řasenka, která splní, co slibuje - Collistar SuperMascara Three Dimensional

Hezký den holky,

přiznám se hned ze startu, že recenze řasenek nepíši vůbec ráda - řasenky jsou natolik individuální věc, že každému sedne jiná. A ta řasenka, kterou jiná blogerka pochválí nemusí sednout Vám všem. Při výběru téhle řasenky jsem dala na svou kamarádku, která řasenky Collistar miluje a už tu lásku chápu, protože i já jsem se zamilovala...

Nikdy jsem nefandila řasenkám z parfumerií za tisícovku, ale Collistar SuperMascara není o moc dražší než drogérkové řasenky. Stojí přibližně 360 Kč, což je sympatická cena v porovnání s božím výsledkem.


Řasenka se zaměřuje na tři dimenze - zahuštění, prodloužení a natočení. To vše opravdu splňuje. Díky velkému (avšak ne přehnaně obřímu) klasickému kartáčku řasy krásně nadzvedne a natočí je. Jednotlivé štětinky mají mezi sebou vzdálenost akorát na to, aby řasy obalily barvou, ale neslepily je. A objem dodá konzistence, která je tak akorát - není ani moc hustá ani tekutá.


Velmi se mi líbí černočerná barva řasenky - žádná tmavě šedá, ale opravdu černá. Dalším velkým plus jsou výrazné, ale přesto přirozené řasy a to já mám ráda. Nestojím o přílišný dramatický look, ale hezké řasy na běžný den.


Protože mám věčně problém se slzením očí a většina se mi maže, zvolila jsem verzi voděodolnout. Řasenka je opravdu voděodolná, slzení očí nebo pot při sportu zvládne bravůrně. A kupodivu jde i lehce odlíčit.

To všechno zní skvěle, co? Ale tady superlativy nekončí... Pokud jste velké milovnice estetična, do noty Vám kápne i krásný obal, který působí opravdu luxusním dojmem. 


Já opravdu nemám co řasence vytknout a jsem velmi ráda, že jsem ji díky eshopu Elnino vyzkoušela a zařadila jsem jí do své kosmetické rutiny. 

Znáte značku Collistar? Zkoušely jste něco z jejich nabídky?

M.

12 komentářů:

  1. Za tu cenu myslím krásný efekt. :) Opravdu ti sedne!
    BLOG Corculum♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za mne to je nejlepší řasenka, kterou jsem kdy vyzkoušela. Určitě se k této značce časem vrátím.

      Vymazat
  2. Značku moc neznám, ale řasenka vypadá pěkně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem tuhle značku přehlížela, vím, že je dostupná v parfumeriích Douglas, ale tam já nechodím ráda a když jsem na ní dostala od kamarádky doporučení, neváhala jsem a sáhla jsem po ní.

      Vymazat
  3. Collistar vůbec neznám, ale efekt dělá řasenka opravdu krásný. I když já radši gumový štěteček :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě gumové kartáčky nemám ráda, tyhle velké štětinaté mi vyhovují :-)

      Vymazat
  4. Značku vůbec neznám a asi by mi nevyhovoval ten kartáček, ale tobě vykouzlila krásné řasy.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě tyhle velké kartáčky mám ráda a dobře se mi s nimi pracuje :-) naopak moc nemusím gumové kartáčky.

      Vymazat
  5. Značka Collistar je už dlouho na trhu ale popravdě jsem žádný výrobek nikdy neměla, nejspíš díky své horší dostupnosti a lehké přehlédnutelnosti. Věřím že řasenka může být fajn, já taky nestojím o přehnaný nános na řasách takže takové průměrné zvýraznění mám ráda. Výsledek na tobě vypadá obstojně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona ta značka zas tak špatně dostupná není, vím, že ji prodávají např. v Douglasu. Takže třeba až budeš mít cestu kolem, tak můžeš okouknout celý sortiment značky.

      Vymazat
  6. Slyším o ní poprvé, ale obávám se, že by na mě měla moc velký kartáček, nemám ty velké ráda -.-"
    eLblog GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, každému tyhle velké kartáčky nevyhovují, ale já je mám moc ráda :-)

      Vymazat