pondělí 8. srpna 2016

Jílové pleťové masky Dermokil Xtreme

Krásné ráno,

Dnes bych vám velice ráda představila pečující kosmetiku značky Dermokil. Že jste o ní ještě neslyšely? Po pravdě já až donedávna také ne. Ale byla nám nabídnuta možnost od této dermatologické kosmetiky, pocházející z Turecka pár věcí vyzkoušet A jelikož produkty obsahují jíl, z turecké oblasti Anatolie, nešlo odmítnout. Obecně mi kosmetika s obsahem přírodního jílu velmi vyhovuje, tak jsem věřila, že tomu bude i v tomto případě. A vážení je to fakt síla!


Na vyzkoušení jsme dostaly dvě jednorázové pleťové masky. Jedna je na mastnou pleť a jedna na problematickou, což je přesně to pravé pro mě. Oba masky obsahují zelený jíl a slibují čistící, hojivé účinky a také účinně bojují proti tvorbě akné a černých teček.

Ačkoli by se mohlo zdát, že v maskách nebude až na barvu balení rozdíl, tak jsem si pár odlišností přece jen všimla. Balení obou masek je klasické pytlíčkové a obsahuje 15 ml. Toto množství mi vystačilo na dvě použití, což je fajn. Můžete si tak vyzkoušet, zda vám maska vyhovuje a pokud ano, tak můžete směle investovat do většího balení masek, které má 125 ml.



Maska krásně voní a má světle šedivou barvu. Je hodně krémová, díky čemuž se skvěle nanáší. Po aplikaci jsem měla pocit, že mě obličej lehce brní a zároveň ho jakoby chladí. Byl to opravdu zvláštní avšak velice příjemný pocit. U žádné z jílových masek jsem se s tímto nesetkala. Stačí pár minutek a maska začíná tuhnout a mírně stahovat obličej. Nestahuje ho však nepříjemně, nebo minimálně ne tak moc jak jsem zvyklá u jiných jílových masek.


Masku jsem nechala působit 15 minut a poté jí smyla vlažnou vodou. Po opláchnutí jsem si hned všimla nádherně čisté, hlaďounké a vypnuté pleti. Pleť navíc byla matná, avšak nebyla vysušená ani nepříjemně napnutá. Nečistoty z pórů byly pryč, kdysi rozšířené póry byly rázem menší a nebyly téměř vidět. Také černé tečky kolem nosu byly pryč. Navíc musím říct, že tento efekt přetrval i značnou dobu po aplikaci masky.  



Takté tato varianta masky moc hezky voní, vůně je však jemnější než u předchozí. Nepatrně se také liší konzistence, která je sice stále krémová, ale hutnější. Pod prsty rychle taje a nanáší se velmi dobře. Na obličeji je maska příjemná, rychle zasychá a lehounce stahuje pleť, jak bývá u jílových masek zvykem.


Po opláchnutí je obličej téměř znovuzrozený. Je čistý, zregenerovaný a opět neuvěřitelně hladký a hebký. Jako dětská prdelka. Póry jsou dokonale vyčištěné, stažené a taktéž černé tečky jsou odstraněné.  Kromě toho byl obličej prokrvený a působil svěžím a rozjasněným dojmem. Opravdu jsem měla pocit, že maska vytáhla a odstranila všechny nečistoty. Věřím, že pravidelným používáním maska zajistí čistou a svěží pleť bez akné a nedokonalostí.

Obě jílové masky mě naprosto nadchly a nebojím se říct, že to byly zatím nejlepší a nejúčinnější jílové masky jaké jsem vyzkoušela. Dokonce přemýšlím, že do nich zainventuji a jednu si pořídím v plném balení. Pokud vás zaujaly, tak jako mě, tak je seženete na eshpou Dermokil.

Kromě masek, jsme ještě dostaly vzorek Denní pleťové pečující kůry, která slibuje 7 efektů. Jedná se o speciální čistící a pečující denní masku. Ta je hutnější bílé konzistence a obsahuje malinké modré peelingové částečky. Právě díky těmto částečkám z olivových pecek se při nanášení masky krouživými pohyby, pleť prokrví a zároveň se zbaví odumřelé kůže. Přestože je hutnější, tak se nanáší dobře. Těsně po nanesení maska lehce štípe, během momentu to však odezní.


 Maska se nechává působit 5-10 minut, dle mého názoru těch 5 minut bohatě stačí. Maska totiž zasychá velmi rychle. Po opláchnutí je pleť hluboce vyčištěná, jemná a taková naducená a vyživená. Je vidět, že maska pleti dodala kromě očisti taky něco navíc. Kromě toho jsou póry opět stažené, minimalizované a téměř neviditelné. Fakt fantastický výsledek. Stejně tak je obličej zbaven černých teček. Přestože jsem masku zkusila pouze 2x, tak jsem byla z výsledku nadšená. Stačí chvíli a je opravdu vidět výsledek, který by se při pravidelném používání jistě znásobil. Myslím, že potřebuji plné balení.

Používáte jílové masky? Znáte kosmetiku Dermokil?

Radu





6 komentářů:

  1. Značku neznám, ale jílové masky jsou stejně nejlepší :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, také mám jílové masky na čištění pleti nejradši :)

      Vymazat
  2. Mě nejvíc vyhovuje čistý jíl smíchaný s vodou :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím. Také si ráda masky míchám sama, ale občas sáhnu již po hotových a tyto patří rozhodně k těm nejlepším :)

      Vymazat
  3. Jílové masky mám moc ráda, ale radši si je připravuji sama a vím, co do nich dávám. Co se týče těchto masek, kdybych je viděla v obchodě, asi bych po nich na první pohled nesáhla, mě tyhle obaly tak nějak odrazují. :D Ale recenze byla zajímavá a mít příležitost, možná bych je i zkusila. :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si ráda masky připravuji sama, ale občas klidně sáhnu už po nějaké hotové. Je pravda, že tyto nemají moc líbivý obal a nejspíš bych si jich v obchodě také nevšimla. Účinky však mají prvotřídní :)

    OdpovědětVymazat