středa 10. srpna 2016

Letní barevné hrátky s novinkami Dermacol

Ahoj holky,

před časem jsme vás informovaly o pečujících produktech na tělo zn. Dermacol, ale to byl nebylo aby sortiment nerozšířili také o letní dekorativní pomocníky. My je měly možnost vyzkoušet, bohužel hned na úvod řeknu, že moc pochvalných reakcí se dnes nedočkáte.


Barevné pudry na vlasy zažíval největší boom už loni, ale ani letos Dermacol tuto trendy letní  vychytávku nedal k ledu, naopak rozšířil barevné spektrum o nové odstíny. My vyzkoušely dva a to zlatý č.7 Gold a černý č.8 Black with Glitters. Obě jsou dost netradiční barvy, které nejsou moc pigmentované a tudíž půjdou vidět u velmi světlých vlasů. Zlatý odstín je téměř nenápadný a spíše než barvu dodá vlasům zlatý odlesk. Černý odstín není moc černý, ale spíše šedý. Obsahuje třpytky, ale nečekejte, že by se na vlasy přenesly. Osobně nás pudry neoslovily a radši jej přenecháme „mladším“ ročníkům.

Novinkou v sortimentu nejsou ani barevné balzámky na rty Love Lips. Ty se však dočkaly nových voňavých variant a to extra slaďoučké Candy a ovocné Juicy. Balení zůstalo stejné, tudíž stále dost nekvalitní, vachrlaté a náchylné k prasknutí. Co se týče vlastností balzámů, tak to také není žádná sláva. Lépe je na tom ovocný Juicy, který rty lehounce natónuje a zvláční. Naopak Candy je dost podivné voskové konzistence, na rtech tak nějak sedí, nedokáže se vstřebat, tudíž mám pocit, že rty vůbec nehydratuje. Alespoň, že ta vůně je k sežrání, to je vlastně jediný důvod proč jej používám.


Také kolekce mini neonových laků čítá nové přírůstky. Nám přišel na vyzkoušení nádherný růžově neonový 20 Neon Malibu a žlutý 18 Neon Aloha. Ten růžový je opravdu zářivě neonový, což na fotkách není moc vidět. Je to krásná růžová neonka s růžovým a stříbrným shimmerem. Perfektně se lakoval, dokonale kryl ve dvou vrstvách a suchý byl taky brzo. Výdrž byla u mě bezproblémová, tedy cca týden. Druhého neonového žluťáska jsem na nehty nedávala, protože to fakt není moje barva. Obsahuje třpytky a je spíše čirý, takže poslouží především jako efektový nadlak. Samotný by potřeboval dle mého dost vrstev.



Nově Dermacol představil barevné fixy na oči Colour Eyeliner a to v 5 barvách. Nám bohužel přišla zrovna nejméně letní a to šedá č.5 Intense Gray. Na oku mi však moc šedá nepřijde, je spíše taková modro-šedá. V nabídce je však krásná tyrkysová, zelená, modrá a hnědá. Balení linek je hezké. Bílé tělo s potiskem v barvě fixu. Bohužel nemůžu pochválit vršek, který moc netěsní a linky tak budou brzo vysychat. Hrot fixu je tenký, docela dlouhý a na můj vkus moc měkký. Díky tomu se mi s linkami nepracovala zrovna nejlíp. Kámen úrazu je však to, že linky špatně kreslí a při líčení druhého oka je hrot už tak suchý, že linky téměř nekreslí. Když už se mi však linky podaří nakreslit, tak se mi během dne drží jak mají. Neobtiskávají se ani nemažnou. Takže s výdrží, která je u linek dost kritizovaná paradoxně problém nemám, ale nakreslit souvislou a hezkou linku v pár tazích je bohužel nemožné. Z tohoto důvodu vám linky nemůžu doporučit.


Poslední novinka s kterou Dermacol toto léto přišel jsou barevné řasenky pro super objem a prodloužení. K dostání jsou čtyři barvy a to námořnická modrá, petrolejová, zářivá modrá a fialová. K nám doputovala poslední fialová varianta. Řasenka má klasický štětinkový kartáček, který je dost obalený barvou. Ta se však drží spíše u „těla“ kartáčku než v délkách, díky tomu se moc barvy na řasy nechytá a je potřeba vrstvit. Celkově mi přijde, že ta pigmentace není nic extra a je vhodná spíše pro slečny se světlejšími řasy. Já mám své docela tmavé, takže na mě není ta fialová moc výrazná. Bohužel musím souhlasit s názory, že se barva řasenky během dne nějak záhadně vytratí a vybledne. Řasy pořád jsou obalené, ale prostě už nejsou fialové, díky čemuž ztrácí řasenka smysl. Takže za mě fakt ne.


Přestože mám Dermacol moc ráda, tak musím konstatoval, že jeho letní update moc nevyšel. Jediné co mi vyhovuje je růžově neonový lak, zbytek se u mě nesetkal s pozitivním ohlasem.

Zkoušely jste novinky? Vyhovují vám lépe než mě?

Radu









20 komentářů:

  1. Laku jsem také neodolala a na vypadá skutečně krásně. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, laky se Dermacolu povedly :) Růžový mě mile překvapil.

      Vymazat
  2. Tie laky vyzerajú krásne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, bohužel je to jediná věc z novinek, která je použitelná. Ostatní produkty nás dost zklamaly.

      Vymazat
  3. Vyzkousela jsem pudry, linky a rasenku, ale za me teda 0 bodu - tentokrat cista katastrofa😟

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel je to tak. Tento letní upgrade se Dermacolu vůbec nepovedl, příště to snad bude lepší.

      Vymazat
  4. Ty laky jsou nádherné, já jsem je okukovala měla jsem strašné dilema, který si vzít, líbilo se mi jich tolik:-) Ale nakonec jsem si vzala Kiss a Kiwi a jsem z nich nadšená, nosím teď na nehtech jen tyhle dva:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, že jsi s nimi spokojená. Navíc jsou fakt malé, tak je i větší šance, že je opravdu spotřebuješ ;-)

      Vymazat
  5. Mně se novinky moc líbí, ale sama jsem žádnou z nich nevyzkoušela.. Škoda, že ti produkty zrovna moc nesedly :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Novinky jsou na první pohled krásné, bohužel nejsou pro mě moc funkční. Těšila jsem se především na linka, ale fakt se s nimi pracovat nedá. Nebo alespoň já to s nimi neumím.

      Vymazat
  6. Z novinek bych asi nic nevyzkoušela, chtěla jsem řasenku, ale teď si to hodně rozmyslím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dobře uděláš. Barevná řasenka je bohužel k ničemu. Nejen, že nenanáší moc barvy ale po chvíli už na nich není vůbec nic. Za mě fakt NE!

      Vymazat
  7. Laky jsou pěkné, ale nic mě z novinek nezaujalo, linky stojí za prd, škoda.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na linky jsem se těšila, bohužel zklamaly. Stejně jako ostatní produkty. Tentokrát se letní novinky moc nepovedly.

      Vymazat
  8. Ahoj,
    já se původně těšila na linky, měla jsem vyhlédnuté zelené, ale vůbec nedrží, nejsou voděodolné, zkoušela jsem je v obchodu a nakonec jsem je tam nechala. Ještě mě zaujal ten neonově růžový lak na nehty, tak uvidíme...
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se na linky těšila. S výdrží nemám ani tak problém, ale s jejich manipulaci ano. Ony na oku téměř nekreslí, takže za mě fakt ne. Jediný růžový lak je fajn.

      Vymazat
  9. Ty laky na nehty jsou na léto parádička :)
    Beauty by K. - na blogu najdeš soutěž :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano. Mají super barvy a díky malému balení jsou ideální na léto a cestování.

      Vymazat