pondělí 22. srpna 2016

Letní must have - bronzer Snow Bunny od Too Faced

Ahoj holky,

bronzery značky Too Faced hýbou světem, ovšem o tomto "sněžném králíkovi" téhle značky se příliš nemluví. Já si jej pořídila už loni, ale bohužel až na podzim, takže jsem jeho krásu pořádně nevyužila a raduji se z něj až tohle léto. On je totiž na léto jako dělaný...


Jak je ve zvyku u Too Faced, jejich obaly jsou vážně skvostné a není tomu ani jinak u Snow Bunnyho. Než se dostanete k samotnému výrobku, musíte jej vytáhnout z papírové krabičky, která je prostě a jednoduše krásná - černá papírová s převážně zlatým potiskem, boky krabičky jsou naopak sladce světle modré. A co se skrývá v krabičce je vysloveně poklad.


Když otevřeme krásnou zlatou "pudřenku" vykouknou na nás 4 proužky v rozdílných barvách - bílá se zlatým leskem, bronzová, meruňková a tmavší rose gold barva. Každý proužek je jedinečný a lze drobným štětcem použít samostatně ale po smíchání dohromady získáte dokonalou meruňkovo-zlatou, která dodá šťávu celému líčení. Já osobně preferuji toto využití, kdy se barvy spojí do krásné tvářenky, která však tvář zeštíhlí, dodá jí barvu a zároveň i projasní. Kromě toho, si bronzer dovedu představit jako náhražku očních stínů jen tak na dovolenou.

A jaké jsou další benefity tohohle úžasného multifunkčního výrobku?  Vůbec ale vůbec nepraší. Můžete na něj vzít i hrubý kozí štětec a nedočkáte se zasněženého celého toaletního stolku. Je jemný, na dotek sametový, ale je docela pevně zalisovaný.


Pigmentace je příjemná - není úplně přehnaná, takže se tohoto bronzeru nemusí bát ani míň zkušení. Vykouzlíte s ním jemný růměnec, ale také to k bronzovému opálení umí přitvrdit. 


Jedinou nevýhodou tohohle produktu je pro mne to, že není univerzální a nehodí se na celý rok. I když někde ve slunných státech se bude dát používat celoročně.

Cena byla přibližně 800 Kč/10g.

Co na něj říkáte? Zaujal Vás?

M.

11 komentářů:

  1. Vypadá krásně a to balení je nádhera.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v merku další výrobky od Too Faced a nejen kvůli těm krásným obalům, ale chci si vybrat na vlastní oči a teď bohužel nemám cestu do Prahy.

      Vymazat
  2. za takéto multifunkčné produkty by mi nebolo ľúto obetovať tú sumu..ako píšeš, dá sa použiť ako tiene, rozjasňovač, bronzer... :) skvelý produkt :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, za tohle se už vyplatí ty peníze dát. Celkově mám pudrové výrobky od TF ráda, sedí mi a ta kvalita je top, takže mi nevadí za ně víc utratit.

      Vymazat
  3. Má úžasné balení, bronzer od TF mám na wishlistu, konkrétně trochu jiný, takový ten úplně základní :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám klasických matných bronzerů na konturování už dost, takže jsem další nepotřebovala, ale až nějaký z nich dodělám, tak jdu taky do Chocolate Soleil jako ty.

      Vymazat
  4. Vypadá dobře, ale ta cena se mi už moc nelíbí :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi ta cena nevadí, někdy je třeba si za kvalitu připlatit.

      Vymazat
  5. Prosím, chtěla bych bronzer od Too faced Too Faced Chocolate Soleil medium deep, ale u nás v ČR, není k sehnání v barvě medium. Může mi někdo prosím, napsat, kde ho můžu koupit?? I zahraniční stránka. Moc děkuji, pokud mi někdo odepíše Nikol

    OdpovědětVymazat