středa 24. srpna 2016

OOTD – Modrá je dobrá a obzvlášť v létě

Krásné ráno holky,

modrá barva patří mezi naše nejoblíbenější barvy. Nejen, že se řadí mezi uklidňující a optimistické barvy, ale především symbolizuje moře a jasné nebe. Přesně to co máme v létě rády. Proto jsme se rozhodly, že vám ukážeme dva naše běžné letní outfity, kde ona modrá barva hraje prim.



Radu – Námořnická modrá v proužcích


Outfit je velmi jednoduchý a tvoří ho pruhované šaty slušivého áčkového střihu z Gatu. Mají velmi příjemný nekrčivý materiál, takže na letní dny naprosto ideální. K šatům jsem nazula sandálky s výrazným kovovým zdobením ve zlaté barvě. Kupovala jsem je na Zootu a jsou značky Hailys. Nejen, že jsou efektní a dokáží upoutat pohled, ale také se příjemně nosí.



Modré jsou nejen proužky na šatech, ale také má oblíbená kabelka. Ta je zajímavá a neotřelá hned v několika bodech. Za prvé se jí dá měnit tvar. Můžete buď sepnout horní sponu a vznikne menší tvar ale „vak“ nebo nezapínat nechat volně a rázem máte velmi prostornou shopper bag tašku. Druhá zvláštnost kabelky je to, že je oboustranná. Díky hladkému střihu se dá lehce převrátit a vznikne extra veselá taška s květovaným potiskem. Tuto multifuknčí krásku jsem kupovala loni na na Zootu a je dánské značky Pieces. Zbytek doplňků tvoří milované bílé hodinky Marc Coblen a jednoduchý dlouhý náhrdelník s bílým přívěšek z Pepca. 


Maru - S kočárkem na výlet ke  koním

Ani můj outfit není ničím vyjímečný, teď s kočárkem volím vše velmi jednodušše a pohodlně. V den výletu bylo veliké horko, proto musíte omluvit bezmakeupový vzhled a vlasy, které dostaly potem zabrat.



V celém outfitu hraje prim především modrý top, který je zajímavý "falešně" zavinovacím předním dílem a je značky Esprit. Tohle tílko mám moc ráda, o čemž svědčí i to, že mám stejné i v černé barvě. Protože bylo velké horko a my jsme byli pořád v pohybu, ideální volbou byly puntíkované kraťasy, které jsou z Primarku. Na nohy jsem nazula modré Melky s mašličkou a šlo se :-) Outfit doplňuje pouze kabelka ze Stradivaria a náramek a hodinky značky Fossil.



Co na naše modré vyletněné outfity říkáte? Taky patří modrá mezi vaše oblíbené barvy? 

R&M

19 komentářů:

  1. Ty proužkované šaty jsou úžasné :) Nějaké takové si chci určitě pořídit!

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radčiny šaty jsou perfektní, co? Já jsem je taky v Gatu sháněla, ale už nebyly. Vykoupila nám je :-D

      M.

      Vymazat
  2. Moc pěkné outfity, modrou barvu mám ráda, hlavně tmavou :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám ráda hodně basic kousky, takže se mi líbí, že modrá je rozzáří a dodá jim na šmrncovnosti.

      M.

      Vymazat
  3. Oba outfity jsou moc hezké, sluší Vám to:-) Hlavně se mi líbí ty proužkované šaty, jsou bezvadné:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc pěkné jednoduché outfity :) Já modrou barvu cíleně nikdy nenosím, vlastně jediné věci, které mám modré, jsou kalhoty a džínová bunda :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a já nosila donedávna džíny v podstatě jen černé :-D až letos jsem to zlomila a koupila si je v několika modrých odstínech, od světlé po tu nejtmavší. Ale džínovou bundu žádnou nemám, to budu muset napravit.

      Vymazat
  5. Chcem tvoje vlasy Maru!! Si prirodna blond ci brunet? Ako si docielila taku farbu? Ten strih je fakt paraadny..zavist ..prosim za odpoved :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za lichotku, ale zrovna tady mi příjde, že mám vlasy strašné :-D jak jsem se zapotila, tak jsou takové neupravené :-( jinak odpovědi na otázky - no přírodní vlasy mám takovou střední, studenou blond, ale už si to skoro ani nepamatuju, protože to bylo naposledy někdy na základce. A poslední roky jsem se snažila docílit barvy podobné mé přírodní, jen světlejší. No nemohla jsem toho docílit, všechny barvy od kadeřnice mi šly strašně do tepla až do zrz. Nakonec jsem to vyřešila v zimě melíry, které mi kadeřnice natónovala. Ale ani to nebylo podle mých představ, pořád jsem zkoušela různé barvy, různé kadeřnice. Až jsem si vzpomněla, že kdysi za mých "mladých" let jsem používala barvu Garnier Colour naturals v odstínu 111 superzesvětlující popelavá blond. Tou jsem se už barvila asi 2x a konečně mám odstín vlasů podle svých představ. Ufff, snad tě má odpověď neunudí :-D

      Vymazat
  6. No sluší Vám to moc oboum :) Já taky ráda nosím modrou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme Veru. Modrá je nádherná barva, navíc mi přijde dost univerzální a dá se kombinovat téměř se vším. Taky proto jí máme tak rády :)

      Vymazat
  7. Tak ty proužkované šaty jsou top, přijdou mi překrásné :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že se ti líbí. Narazila jsem na ně náhodou a jsou úžasné. Líbí se mi především jejich slušivý střih a na Gate kvalitní materiál :)

      Vymazat
  8. Radu - máš hrozně krásný lak! A celý outfit, takové šatičky by se mi líbily. A Maru, takové tílko bych taky brala hned ve všech barvách. Jste holky fešandy :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc děkujeme za pochvalu, velice si jí vážíme :)

    OdpovědětVymazat