čtvrtek 18. srpna 2016

Orofluido – elixír pro vaše vlasy

Ahoj holky,

olejíčky všemožného druhu a určení, to je něco pro mě. Život bez nich si nedokážu představit. Ráda jej používám a mažu s nimi tělo, obličej a také vlasy. A právě o olejíčku na vlasy bude dnes řeč. A nebude o jen tak ledajaký olejíček, ale přímo skvostný elixír Orofluido.


Jak první mi nedá nezmínit balení. To je vyloženě skvostné a zaujme na první pohled. Průhledná skleněná lahvička s černým nápisem a ornamentem se vážně povedla. Lahvička má kruhový otvor pro dávkování, nemá pumpičku, což bych uvítala více. Dále musím vyzdvihnout vůní, která je sladce orientální, přesně dle mého gusta. Navíc je super, že se vůně i nějakou tu chvíli ve vlasech udrží a překrásně je provoní.


Elixír obsahuje tři cenné oleje a to arganový, lněný a olej ze šáchoru jedlého. Je hutnější, výživnější konzistence, takže stačí do vlasů vetřít pouze menší množství. Olejíček můžete použít jak do vlasů mokrých po umytí, tak do suchých. Díky snadno vstřebatelné textuře se do vlasů rychle vpije a vůbec je nemastí.  Když ho nanesu do délek a konečků mokrých vlasů, tak se lépe rozčesávají, jsou jemnější, vyživenější a taktéž konečky jsou zacelené a působí zdravějším dojem.


Častěji jej však nanáším do vlasů suchých, protože dokáže rychle upravit aniž by je zamastil či zatížil. Mé rozlítané a občas krepaté vlasy a konečky dokáže zkrotit a udělat z nich výstavní hřívu. Jednak vlasy uhladí, zjemní, vyživí a dodá jim hebkost a lesk. Zkrátka naprosto prvotřídní vlastnosti.  Pokud tedy hledáte kvalitní a účinný olejíček na vlasy, tak Orofluido je správná volba.


Používáte vlasové olejíčky? Který je váš největší oblíbenec?

Radu

14 komentářů:

  1. Vlasové olejčeky používam pravidelne, a práve Orofluido je mojím veľkým obľúbencom.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ráda slyším, také jsem si ho velmi oblíbila. Především ta jeho omamná vůně je úžasná :)

      Vymazat
  2. Měla jsem Mythic Oil a podle popisu vlastností i vůně je to podobné :) Špatný nebyl, ale dodělávám teď dvoufázový sprej z Avonu a pak chci zkusit čisté oleje jako třeba arganový.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Mythic Oil jsem měla šampón a kondicionér a byl skvělý. Věřím, že i olejíček musí být fajn. Třeba vyzkouším až spotřebuji Orofluido. Já občas do konečků vtírala klasické přírodní oleje, ale přijde mi, že jsou na mé vlasy až moc těžké a výživné a často mi po nich plihnou vlasy. Tak radši dávám přednost přímo vlasovým olejům. Ty se mi osvědčily více.

      Vymazat
  3. Už jsem o něm slyšela, ale zkušenost nemám :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  4. Díky za tip na olejíček :) já na vlasy používám oleje, masky, vlasům dopřávám a je to znát :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Péče je důležitá, je super, že jí nezanedbáváš. Ony to vlasy a ve výsledku i ty hodně oceníš. Olejíček určitě zkus, vlasy si po něm chrochtají blahem :)

      Vymazat
  5. Vlasové olejíčky mám moc ráda, momentálně používám ten od Elseve a od Avonu :)

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky na olejíčcích ujíždím. Já kromě tohoto mám ráda Biosil a Isanu :) Tebou používané jsem nezkoušela, ale ten od Elseve bych klidně vyzkoušela.

      Vymazat
  6. tiež mám veľmi rada vlasové olejčeky :) o tomto som už dávnejšie čítala ,ale ešte som ho nevyskúšala :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba jednou bude taky ve tvé sbírce ;-) Stojí za to, navíc ani není moc drahý.

      Vymazat
  7. Tento olejicek je skvely...Mythic oil mi zdaleka tak nevyhovuje...pak mam jeste moc rada olejicek od welly

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že také patří mezi tvé oblíbené olejíčky :)

      Vymazat