sobota 20. srpna 2016

Personalizovaná barva na rty MOODmatcher Luxe

Krásný den,

dnes vám představím dva produkty na rty americké značky MOODmatcher, kterou nově seženete na Notino.cz Nejsou to jen tak ledajaké produkty, ale oba vytváří personalizovanou barvu, která reaguje s vaším pH rtů, takže vytvoří zpravidla růžový nebo načervenalý odstín, který se nejlépe hodí k vaší pleti. Navíc produkty slibují hydrataci, dlouhou výdrž až 12 hodin,  takže v sobě pojí barvu a péči.



Jako první vám představím Luxe Twist Stisk, což je rtěnka ve formě tužky či pastelky na rty. Rtěnka má úzké a elegantní balení v černé barvě se stříbrnými detaily. Víčko je průhledné, takže vidíte barvu pastelky. Ta má je v odstínu Yellow a vysouvatelný hrot je tedy ve žluté barvě. Zvolit však můžete tradiční barvy jako je červená, růžová, oranžová nebo sáhnout po zajímavější zelené či modré variantě. Nemusíte se však bát, že po na nesení budete mít rty modré či zelené. Díky unikátní technologii, která reaguje na vaše vlastní pH se barva rtěnky vybarví přesně tak, aby na vás působila přirozeně a sedla k vašemu tónu pleti. Odstín může být od světlounké růžové, přes fuchsiovou až k červené. Záleží jak máte pigmentované rty a také na již zmíněném ph. Mě se rtěnka vybarví do krásné šťavnaté růžové barvičce, která vypadá velmi přirozeně a decentně. Moc se mi na mě líbí.

Co se týká aplikace, tak ta je díky špičce velice rychlá a precizní. Zvládnete rty obtáhnout i vykreslit velice rychle a snadno. Kromě nádherné barvě, však můžete čekat fantastickou výdrž. Barva se do rtů jakoby vpije a drží skoro celý den. I když se horní vrstva setře, tak rty zůstávají zabarvené a šťavnaté. Navíc nehrozí, že by se barva rozmazávala či rozpíjela. Navíc je rtěnka velice příjemná, rty zvláční a hydratuje.  Já si jí moc oblíbila a používám jí téměř denně. Líbí se mi, že jí ráno nanesu a během dne se o ní nemusím starat, protože vím, že bude vypadat stále skvěle. Rozhodně stojí za vyzkoušení.




Pokud máte radši lesklé rty a zároveň chcete svou unikátní barvu, tak zvolte MOODgloss. Ten obsahuje hydratační bambucké máslo, takže udrží rty jemné a hydratované. Lesk okamžitě reaguje s povrchem rtů a téměř okamžitě se transparentní barva mění v lesklý růžový odstín, který dokonale sedne k tónu vaší pleti.


Lesk mi vytvoří jemnou růžovou barvičku, která však po chvíli lehce ztmavne a stává se spíše malinová. Opět musím říct, že se mi moc líbí a řekla bych, že mi i sluší. Lesk má velice příjemnou texturu, která je jemná a především vůbec nelepí. I když se horní lesklá vrstva setře, tak zůstane na rtech růžový stain, který drží dlouhé hodiny. Opět se nijak nerozpíjí, neztírá ani nedělá neplechu když se barva pozvolna vytrácí. Rty jsou i  několik hodin po nanesení jemné, hydratované a zabarvené. Pro mě se tímto lesk stává nejlepším, který jsem vyzkoušela.


nahoře lesk, vlevo dole rty bez ničeho, vpravo dole stain po setření lesklé vrstvy

Znáte tyto personalizované barvy na rty? Vyzkoušíte je?


Radu 

4 komentáře:

  1. Achjo, Radu, pěkně děkuju, to zas bude peněženka skučet :D Tohle přesně potřebuju, alespoň tu rtěnku. Připomíná mi takové ty měnící prstýnky podle nálady, které vůbec nefungovaly, ale kterých jsem měla plnou šperkovničku. Skvělá recenze a zatracení výrobci kosmetiky a moje slabá vůle :D

    OdpovědětVymazat
  2. to je skvelý produkt :) ktovie ako by to zareagovalo na mojich perách :) vďaka za tip
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Čekala jsem, že to bude děsná blbost, když to slibuje blbůstku spočívající ve změně třeba z modré na růžovou, ale vlastnosti zní naprosto skvěle a rtěnku bych ráda zkusila :)

    OdpovědětVymazat