úterý 16. srpna 2016

Pěstěné nohy nejen v létě s Dermacolem

Hezké úterý děvčata,

dneska máme připravený článek o péči o nohy značky Dermacol. Léto sice pomalu, ale jistě končí a období sandálku pomalu ale jistě nahradí uzavřené boty. Ani v sychravém podzimním počasí, které nás brzy čeká není dobré zanedbat péči o chodidla, protože ty v uzavřených, neprodyšných botách trpí a nejen že brzo nohy nevoní, ale paty jsou z takového obutí nepěkné, vysušené a mnohdy i popraskané.

To, aby nohy voněly obstará Dermacol Fresh Shoes osvěžující sprej na nohy/do bot. Jak už praví název, tento sprej má dvojí využití a to k provonění obuvi, kdy pomocí aktivních látek zabraňuje množení a rozkladu mikroorganismů, které mají za důsledek právě nepříjemný zápach. Pokud se zápachem bot problém nemáte, ale potřebujete osvěžit nohy, sprej s chladivou vůní mentolu a citrusů Vám pomůže od únavy a dopřeje nohám příjemný pocit svěžesti. Sprej nejen že osvěží, ale také nohy lehce zchladí a opravdu funguje proti zápachu. Cena tohoto výrobku je 99 Kč/130 ml.

Druhým námi testovaným pomocníkem pro krásná chodidla je Dermacol Happy Feet zvláčňující krém na nohy. Krém je spíše lehčí konzistence s příjemnou vůní oliv a pantenolu, možná v něm lze i v pozadí cítit citrusové plody. Krém se poměrně rychle vsakuje a nezanechává nohy ulepené. Bohužel jeho účinky jsou docela průměrné, nohy zvláční a vyživí, ale pouze krátkodobě. Dlouhodobý účinek se nedostavil. Cena tohoto výrobku je 69 Kč/100 ml.

Pokud máte více namáhané nohy sáhněte spíše po Dermacol Soft Heel Balm změkčujícím balzámu na paty. Ten má také podobnou konzistenci jako zvláčňující krém. Chodidla hydratuje a vážně je změkčí, což je skvělé před nějakou důležitou akcí, kde budete nožky ukazovat. Velkou výhodou výrobku je, že se vážně rychle vstřebává, takže nemusíte dlouze čekat než si budete moci obout oblíbené botičky. Aby Vám balzám dal opravdu hrubé paty dopořádku, tak to chce hlavně mazat a mazat, bez pravidelné péče žádný podobný krém nedokáže zázraky. Určitě můžeme doporučit balzám používat na noc, jako zábal, kdy se dostaví účinky mnohem větší. Cena taktéž 69 Kč/100 ml.



Poslední výrobek v balíčku, který jsme obdržely k recenzi je Perfect Body Make-up - Voděodolný zkrásňující makeup. Ten slibuje okamžitě dodat nohám opálený efekt, spolu se zakrytím jizev, strií apod. Díky efektu opálení skryje nedokonalosti těla a také opticky zeštíhí. Bohužel ani jedna z nás nebyla schopná výrobek vyzkoušet, protože jsme v současnosti opálené přirozeně a tělový makeup byl pro nás světlý. Proto si myslíme, že si mezi dvěmi dostupnými odstíny vyberou i opravdu světlé bledulky. Doporučené cena je 169 Kč/100 ml.


 Máte zkušenost s péči o nohy značky Dermacol? 

R&M



16 komentářů:

  1. Kdysi jsem mela krem Happy feet a byl naprosto k nicemu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem nezkoušela, ale tyto jsou docela fajn. Žádný zázrak, ale ani propadák. Ještěže krásně voní :)

      Vymazat
  2. Ten sprej by se mi docela hodil, aspoň teď v létě, na osvěžení a probuzení unavených nohou:-) A musím pochválit balení, to je super:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení mají opravdu vychytané. Ta tyrkysová je na letní období jako dělaná. Sprej jsem si moc oblíbila, funguje a hezky voní. Určitě si jej příští léto pořídím zase :)

      Vymazat
  3. O tom spreji jsem už slyšela i jsem ho jednou zkoušela od známé, byl docela příjemný.

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /



    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu super. Nohy fakt osvěží, provoní a docela jim uleví. Mě vyhovuje moc :)

      Vymazat
  4. Ten sprej vyzkouším.Celý den jsem na nohách a osvěžení potřebujou.Make-up používám už dva roky a velká spokojenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V tom případě bude pro tebe sprej jako dělaný. Opravdu nohám uleví a osvěží je. Věřím, že make-up je fajn.

      Vymazat
  5. Zaujal mě sprej. Mám doma Alverde a Baleu a oba mi přijdou dost na nic, tak to chce změnu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné novinky, zaujal mě hlavně ten sprej na nohy :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je pro mě také nejlepší a nejpovedenější novinka :)

      Vymazat
  7. Najviac ma zaujal sprej na nohy. :)

    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/08/back-to-school-giveaway.html

    OdpovědětVymazat