středa 16. listopadu 2016

Ebay Haul aneb tipy na levné vánoční dárečky

Ahoj holky,

během asi dvou měsíců se mi doma nastřádalo několik balíčků z ebay a jelikož se jedná hlavně o šperky, doplňky a různé vychytávky na nehty, tak jsem si řekla, že vám je ukáži a dám vám tip co hezkého, funkčního a především super levného se dá na internetové studnici jménem ebay najít.  Navíc vám to může posloužit jako tip co koupit třeba na blížící se vánoce. Fotky jsem zkombinovala jak oficiální, tak jsem nafotila i reálný výrobek ať vidíte co vám v případě objednání dorazí. Když si rozkliknete nadpis, tak se dostanete na prodejce, kde jsem nakupovala já.


Začnu šperky, které čítají dvoje náušnice, dva náhrdelníky a náramek. Každý mě vyšel na nějakých 20 až 25 Kč, takže opravdu za pakatel.


Letos jsem si moc oblíbila trend, těchto řekněme dvouřadých náušnic. V podstatě se jedná o dvě části a to malý „špunt“ uprostřed a delší podlouhlý díl, který se zasouvá zezadu do toho špuntu. Spolu tvoří krásný celek. V uších vypadají náušnice opravdu nádherně, přesně jak ukazuje fotka.



U dvouřadých náušnic ještě zůstanu a ukáži vám pro změnu jedny se čirými kameny a zlatým lemováním. Opět nádherný kousek, který rozzáří každý outfit.


Dlouhý zlatý řetízek s čirým krystalem

Od výrazných náhrdelníků jsem již před časem upustila a naopak dávám přednost jednoduchým a delším kouskům. Tento je zlaté barvy s přívěškem ve tvaru „slzy“ ve které je usazen čirý krystal. Moc se mi tento řetízek líbí, protože vypadá krásně k jakémukoliv topu či šatům.



Z tohoto řetízku mám obzvlášť radost. Vždy se mi motivy s lapačem snů líbily, ale všude byly buď moc přeplácené nebo drahé. Teď jsem narazila přesně na kousek, který jsem hledala. Jednoduchý, stříbrný a ozdobený tyrkysovými kamínky. Navíc můžete vybírat z různých motivů.




Náramky z korálků se mi letos velice zalíbily. Tento je na gumičku, má bílé korálky s mramorováním a trendy bílý strapeček a zlatý detail lístků. Opravdu krásný kousek, který se bezvadně kombinuje.


Dále budu pokračovat čelenkami do vlasů. Ty nosím celoročně moc ráda. Ceny čelenek byly opět velice levné a pohybovaly se od 15 Kč do 25 Kč.


Tato čelenka je složena z řady zlatých kovových částí tvaru půlměsíce. Ve vlasech vypadá velice hezky.



Další čelenka je tak trochu ulítlá, ale chtěla jsem si nějakou květovanou pořídit. Tato je díky relativně drobným kvítkům nositelná klidně na běžný den. Já jej však využiji spíše pro speciální události nebo na focení.




Tato čelenka se mi zalíbila na první pohled, až posléze jsem zjistila, že je inspirovaná seriálem Gossip Girl a Blair Waldorf, která byla na čelenky hodně vysazená. Každopádně čelenka je z kvalitního materiálu, na boku má ozdobný uzel a celkově to je opravdu výrazný a chic kousek. Navíc jsem jí vydražila asi za 15 Kč, takže o to je moje radost z této čelenky větší.



Z doplňku jsem si také pořídila tento zlatý pásek, který je pružný a má ozdobnou sponu ve tvaru překřížených listů. Určitě to není pásek na běžné nošení, ale věřím že s jednoduchými šaty bude vypadat hezky. Navíc stál pouze 40 Kč, tak jsem ho riskla.



Toto vajíčko, které slouží k rychlejšímu a jednoduššímu čištění štětců můžete sehnat i u nás, ale připravte se na to, že si značně připlatíte. Já tuto gumovou „rukavičku“ pořídila za 20 Kč a funguje skvěle.




Tuto sadu štětců jsem koupila spíše ze zvědavosti a taky protože štětce vypadají na pohled moc hezky. Stála mě pouhých cca 150 Kč a můžu říct, že koupě nelituji. Štětce jsou opravdu hezké, ale také plně funkční. Mají dostatečně husté a měkké štětiny. Nejradši mám rose gold štětce na konturování a tvářenku. Taky štětce na oči používám často. Naopak téměř nepoužívám zlatý štětec na pudr a make-up. Ty si mě svým tvarem nezískaly, použitelné však jsou.




Jelikož můj razítkovací set už je hodně starý a opotřebovaný, sáhla jsem po novém. Na výběr máte nespočet druhů a tvarů avšak mě se nejvíce zalíbil tento čirý. Razítkovací plocha je dost velká, měkká a vzor se s ní přenáší jedna radost. Stál mě 30 Kč.




U nehtového nailartu ještě zůstanu a ukáži vám super vychytávku, která vás ušetří pracného začišťování nehtové kůžičky při razítkovaní, ombre nebo vodním mramorování. Jednoduše kolem nehtu nalepíte fólii, která je gumová a velice poddajná. Díky tomu může nehty zdobit jedna radost. Jedno balení obsahuje 10 „šablon“ a stojí cca 30 Kč.




O tom, že mám přírodní konjakové houbičky na čištění pleti moc ráda, už víte. Možná ale nevíte, že se dají ony houbičky sehnat za pár korun (konkrétně 20 Kč) na ebay. Měla jsem již už několik a můžu říct, že jsou skvělé a naprosto srovnatelné s těma dražšíma, které seženete u nás.



Ráda zdobím či přetvářím různé věci, proto se u mě washi pásky rozhodně neztratí. U nás je však za tu nehoráznou cenu nekupuji, ale vždy volím ebay. Set 5 pásek mě vyšel na 40 Kč a samotné pásky jsem vydražila asi za 6 Kč.



Poslední co vám chci ukázat je tento skvostný světelný LED řetěz, který je 2 m dlouhý a obsahuje 20 proplétaných ratanových koulí. Je to nádherná dekorace ať již na zahradu či do bytu. Dlouho jsem si nějaký chtěla pořídit, ale buď se mi nikde nelíbil, byly vyprodané nebo naopak drahé. Tento je skvostný, je na 3 tužkové baterky a stál mě pouhých 65 Kč. Jsem z něj upřímně nadšená a dělá mi teď společnost svým teplým žlutým světlem každý večer.



Co vy a ebay? Nakupuje? Co vás z mých nákupů zaujalo?


Radu

13 komentářů:

  1. Super nákupy ty světýlka mám taky v plánu :).
    Můj blog: Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi ten mramorovaný náramek :) Jinak by mě zajímalo srovnání těch štětců s originálním Real Techniques, protože já si ho zamilovala.. :)

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Tie prvé náušnice sú veľmi krásne :) A náhrdelník s lapačom snovo mám tiež :) Podobné štetce som si objednávala na alieypresse, ale sú fajn. :-) A svetielka sú tiež krásne, takéto ozdoby ja môžem. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám taky konjak houbičku z eBay, srovnání žádné nemám, ale vyhovuje mi a byla za pár kaček. To stejné čistič štětců, opět záležitost za pár korun, ale funguje. Jinak se mi líbí ta čelenka a náušničky:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já na Ebay jen zkoušela aukce a to na vosky YC :) Jinak teď nedávno jsem objednávala z Ali tak se těším :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Ty první naušnice jsou nádherné a svítící kouličky jdu hned objednat :-) Na Ebay nakupuji a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
  7. tak tie konjakové hubky by ma zaujímali :) netušila som, že sa dajú kúpiť aj takto na ebay :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  8. Světelný řetěz se mi moc líbí i teda všechny ty šperky jsou krásný. Pomůcku na čištění štětců si jdu objednat

    OdpovědětVymazat
  9. Na Ebay i Aliexpressu se toho dá najít opravdu hodně. Mě se líbí bižuterie, hlavně tam mají takové kočičí náušnice, které vypadají fakt vtipně (jakoby ta kočka na uchu visela).
    Určitě bych nepohrdla pěkným obalem na telefon, štětci na líčení ty se zde dají koupit opravdu kvalitně a za pár šupů, pokud člověku nejde o značku.

    OdpovědětVymazat
  10. Nakupuji na ebay často, teď asi nejvíce vánoční věci. Takže jdu hned přiobjednat washi pásky na balení dárků a světelný řetěz :)

    OdpovědětVymazat
  11. Super tipy! Líbí se mi moc ten náramek například! Na Ebay hodně kupuji cetky a taky obaly na mobil!

    OdpovědětVymazat
  12. Trochu škoda, že teď už to nakupování přes ebay až tak výhodné není, no. :( Dřív jsem tam taky nakupovala hodně. Jinak mně se teda asi nejvíc líbí ten perlový náramek. Sama jsem nějaký podobný celkem dlouho chtěla a nedávno se mi to splnilo. Jeden jsem totiž dostala jako dárek od kamarádky. Nejedná se teda o perlový, ale o tyrkysový náramek . Ale i ten vypadá moc hezky. Ráda ho nosím. :)

    OdpovědětVymazat