čtvrtek 24. listopadu 2016

Lirene Dermal Therapy - nové pleťové masky, které si zamilujete

Krásné ráno holky,

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi rovnou na tři pleťové masky  a jeden peeling značky Lirene, které mají v nabídce nově a jsou fantastické. My je dostaly od eshopu KupKosmetiku.cz, kde si je můžete zakoupit za fajn cenu 25 – 35 Kč.


Začnu dvěma maskami, které jsem si totálně zamilovala a musela si hned objednat další balení.


Čistící masky mám moc ráda, především ty s obsahem jílu, takže jsem byla zvědavá jak se mi osvědčí Dermal Therapy s obsahem jílu, minerálů, guayany, kávového extraktu a bambuckého másla. Maska slibuje hloubkové čištění, absorpci nečistot, vyhlazení, zjemnění, redukci pórů a peeling. A já můžu se vším stoprocentně souhlasit.


Čistící maska má dva samostatné pytlíčky, kdy jeden vám vystačí na jedno až dvě použití, záleží kolik masky nanesete a jestli budete nanášet i na krk, mě jeden pytlíček vystačil na jedno použití. Maska krásně, řekla bych parfémově voní a je spíše tekutější konzistence, než jsem u jílových masek zvyklá. Má lehce našedlou barvu a obsahuje malé zrníčka, takže při nanášení hezky promasíruje obličej a odstraní odumřelé buňky.


 Během chvíle maska zasychá, má se však nechat působit 10 minut a poté opláchnout. Po umytí je pleť dokonale jemná a hebká, jako dětská prdelka. Je úžasně čistá, póry jsou minimalizované, čisté a stažené, přesto si pleť zachovala pružnost. Já jsem z účinku absolutně nadšená a přivítala bych, kdyby se maska začala prodávat i ve velké balení, protože je to fakt pecka.



Jedná se o 2 fázovou ošetřující masku, která slibuje intenzivní lifting a vyplnění vrásek. Rovněž pleť hydratuje, zjemňuje a chrání proti ztrátě vlhkosti. Maska má dvě části, kdy každá je umístěná v samostatném pytlíčku. První  krok je Hyaluronová výplň vrásek – která obsahuje kyselinu hyaluronovou, extrakt z kukuřice a zelené řasy. Jedná se o  lehké gelové sérum, které krásně jemně voní, má lehoučkou konzistenci a během minutky se plně vstřebá do pleti. Pleť je po séru jemná, hladká a vypnutá.


Druhou část tvoří Liftingující maska, který mi připomíná hydratační krém. Má dodat pleti zpevnění a pružnost. Krém je bílé barvy a klasické jemné krémové konzistence. Opět moc hezky voní, krém se skvěle roztírá a téměř ihned se vstřebává. Nijak ho z pleti neoplachuji. Po použití obou částí je pleť heboučká, vláčná a skvěle hydratovaná, vypadá svěže a odpočatě a nebojím se říct mladě.  Výsledný efekt si mě opravdu získal a věřím, že nemám masku na posledy. Maska mi vystačila na cca 4 – 5 použití, takže se určitě vyplatí.




Vyzkoušela jsem také hydratační vitamínovou masku s obsahem barbadoské třešně, vitamínu C a allantoinu. Maska slibuje hloubkovou hydrataci a ochranu pleti před vnějšími vlivy. Maska je bílé barvy a jemné krémové konzistence.


Má velice příjemnou ovocně parfémovou vůní, která není silná a na obličeji není téměř cítit. Na obličeji je příjemná, nijak neštípe. Já nanášela silnější vrstvu, která se postupně vstřebává a co se po 10 minutách nevsákne stírám vatovým tampónem. Není třeba masku oplachovat. Maska pleť skvěle vyživí, hydratuje a dodá ji svěží a odpočatý vzhled.




Poslední co vám dnes představím je jemný enzymatický peeling, který slibuje odstranit odumřelé buňky, nečistoty a minimalizovat viditelnost pórů. Pokud neznáte enzymatický peeling, tak ten odstraňuje suchou kůži a nečistoty pomocí působení enzymů nikoli mechanickým obrušováním. Je tak vhodný i pro jemnou a citlivou pleť.


Peeling má jemnou gelovou konzistenci a je narůžovělé barvy. Má velice příjemnou, lehce květinovu vůní, která je cítit i během aplikace. Na obličeji je peeling příjemný, neštípe ani nepálí. Nechává se působit 3 – 5 minut a poté se opláchne. Obobličej je stejně jako po mechanickém peelingu zbavený odumřelé kůže, pokožka je jemná a hladká, navíc póry jsou opravdu méně viditelné. Takže slibované účinky můžu rozhodně potvrdit. Pokud tedy hledáte účinný a přitom levný enzymatický peeling, tak vám tento můžu jedině doporučit.



Používáte kosmetiku Lirene? Která maska vás nejvíce zaujala?

Radu

Na závěr článku Vás ještě chceme pozvat na tradiční vánoční výprodej eshopu Kupkosmetiku.cz, který se bude konat v pátek 2. prosince od 11 hodin. Více informací si můžete přečíst na přiloženém letáku.



7 komentářů:

  1. Za tu cenu se určitě vyplatí :) Já ještě ani jednu nezkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se vyplatí. Doporučuji alespoň některou vyzkoušet.

      Vymazat
  2. Tuto značku jsem ještě nezkoušela, ale slyšela jsem na ni samou chválu :)

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám Lirene hodně ráda, je to moc fajn značka s kvalitními produkty. Tyto masky jsou dle mého prvotřídní, především ta čistící a dvoufázová je za mě top!

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Dobře děláš, rozhodně stojí za vyzkoušení. Sama si musím koupit další zásobu :)

      Vymazat
  4. Tyto masky jsem vždy přehlížela, ale teď musím je zkusit! Děkuji za tip!

    OdpovědětVymazat