neděle 20. listopadu 2016

Nuxe – luxusní výživný balzám na rty + vyhlášení podzimní Rimmel soutěže

Ahoj holky,

V současném chladnějším a sychravém počasí měním pečující rutinu a sahám po více hydratačních a výživnějších přípravcích. To se týká nejen pleťových krémů, ale také balzámů na rty. Zrovna o jednom takovém bude dnešní recenze.



Nuxe kosmetiku mám hodně ráda a právě tento balzám je hodně chválený a oblíbený. Chtěla jsem ho vyzkoušet už dlouho, ale povedlo se mi to až teď díky spolupráci s e-shopem El-nino. Tento výživný balzám vás zaujme na první pohled nádherným luxusním balením, jak můžete být od Nuxe kosmetiky zvyklé. Jedná se o skleněné kalíškové balení se šroubovacím víčkem.


Už z balení vám musí být jasné, že se jedná o balzám, který se nanáší prsty. Vím, že pro většinu to může být mínus, mě to však nijak nevadí ani neobtěžuje. Chápu, že to není extra hygienické, ale balzám používám na noc před spaním. On to stejně není balzám vhodný na cestování a to díky skleněnému, tudíž těžšímu obalu.



Balzám vypadá jako ztuhlý med, který také obsahuje. Kromě medu obsahuje rovněž bambucké máslo, rostlinné oleje a výtažek z grapefruitu. Po obsaženém grepu a medu balzám nádherně voní. Je to nádherná sladší citrusová vůně, zjemněná právě tím medem. Tu vůni zbožňuji a nemůžu se jí nabažit. Kromě docela neobvyklé vůně mě balzám překvapil svou konzistencí. Ta je opravdu dost hutná jako nějaká výživná mastička. Přesto je balzám dost „měkký“  a nabírá se jednoduše. Na rty se dokonale přichytí a působí jako druhá kůže. Rtům uleví od pnutí, ihned je zklidní a zvláční. Díky hutnější textuře na rtech výborně drží a chrání je tak před působením vnějších vlivů.


Přestože netrpím na hodně suché a popraskané rty, tak můžu říct, že balzám je opravdu dost výživný a regenerační. Jak už jsem řekla, tak ho používám na noc. Díky němu mám ráno rty jemné, vláčné a zregenerované. Za mě je balzám perfektní a stojí za každou korunu.


Používáte kosmetiku Nuxe? Znáte tento výživný balzám?

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A na závěr máme opět milou povinnost vyhlásit vítěze nedávno ukončené podzimní soutěže o dekorativní novinky Rimmel. Na tyto 3 novinky se může těšit Klára Svojanovská. Moc gratulujeme a doufáme, že ti výhra udělá radost. Ani ostatní nemusí zoufat, protože stále máte možnost se zúčastnit soutěže o vocher v hodnotě 700 Kč na eshop Notino.cz. Soutěží ale máme připravených více, tak se určitě máte na co těšit.

Radu





18 komentářů:

  1. Balzám chci již delší dobu vyzkoušet, na zimu bude určitě super. Já si minulý týden pořídila super NUXE hydratační masku, je vážně skvělá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzám je úžasný, nedám na něj dopustit. Na jejich hydratační masku jsem také slyšela plno chvály, tu určitě musím také vyzkoušet.

      Vymazat
  2. Ten balzám zbožňuju! Musím ho mít! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus, nebudeš litovat. Na noc je jako dělaný.

      Vymazat
  3. Nuxe znám, ale ještě jsem nic nezkoušela ale strašně bych chtěla konečně prubnout jakýkoliv produkt, slýchám samou chvílu :)


    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já od Nuxu zkusila už dost produktů a zatím mi všechny maximálně vyhovovaly. A tento balzámek není vyjímkou. Je úžasný.

      Vymazat
  4. Mám ho už nejakú dobu a za mňa to je top balzám na noc..ešte ráno mám natreté hebké pery :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím, na noc je to dokonalý balzám. Taky ráno po něm mívám krásné rty.

      Vymazat
  5. Od téhle značky jsem dosud nic neměla. Spousta věcí od nich vypadá bezvadně a tento balzám rozhodně taky :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají řadu opravdu kvalitních produktů v nabídce, věřím, že si vybere každý. Balzám bych určitě doporučila vyzkoušet mezi prvními :)

      Vymazat
  6. Moc děkuji, mám velkou radost a už se těším až novinky vyzkouším! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulujem :)
    u mňa tiež prebieha GA, budem rada ak sa zapojíte. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. nuxe kozmetiku nepoužívam ale tento balzam ma natoľko zaujal že som si ho kúpila, popraskanými perami tiež velmi netrpím lebo si ich často natieram ale niekedy sa stalo, že som po ruke nemala balzam a pery mi popukali no a po pár dňoch používania tejto "mastičky" na pery mi to popukanie vyliečilo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda, že se ti balzám tak osvědčil :)

      Vymazat