neděle 9. července 2017

Rozjasňující paletka Sleek Cleopatra´s Kiss

Ahoj holky,

Pro dnešek jsem si pro vás připravila recenzi na paletku rozjasňovačů od značky Sleek. Sice mám doma rozjasňovačů dost, ale jakmile jsem uviděla to krásné zlaté balení, tak jsem neodolala a musela si udělat radost.


Paletka vám přijde zabalená ještě v papírovém přebalu, kde na zadní straně najdete náhled odstínu. Samotná paletka je pak zlatá a lesklá, takže se jednak blbě fotí a taky je na ní bohužel vidět každý otisk. Mě se však samotné balení líbí moc. Otvírá se pohodlně díky magnetickému zavírání. V horní části paletky je zabudované poměrně velké zrcátko a ve spodní se pak nachází 4 „políčka“ s rozjasnovači a ještě štěteček, který je dle mého naprosto zbytečný a nepoužitelný, protože je dost hrubý.


Paletka obsahuje 2 krémové rozjasňovače a 2 pudrové. Navíc je v paletce vložena ještě ochranná fólie, která obsahuje názvy jednotlivých barev. Jelikož jsem zvolila odstín s krásným názvem Cleopatra´s Kiss, tak obsažené rozjasňovače jsou laděné do zlatavých tónů. V paletce najdete odstín:

Sphinx - což je pudrová teple zlatá barva, lesklá bez třpytek
Delta – je krémová barva opět ve zlatém tónu s kapkou bronzové
Dynasty – je krémová světle zlatavá barva, hodně třpytivá
Goddess – je pudrová růžová s obsahem mikro stříbrných třpytek


Všechny stíny v paletce jsou dobře pigmentované a poměrně hodně třpytivé, což nemusí být šálek všech. Pudrové rozjasňovače jsou lehce sušší a bohužel docela práší, tak je musíte nanášet opatrně a raději ještě štětec před nanesením oklepat. Z těch pudrových mám radši tmavší zlatou barvu, protože přece jen ta růžová obsahuje třpytky, což se mi na tvářích nelíbí. Avšak používám jí do vnitřního koutku, kde vypadá krásně.


Dost jsem si oblíbila oba krémové rozjasnovače, které jsou sice poměrně výrazné, ale hezky se s nimi pracuje a dělají krásný efekt. Sice musíte počítat s tím, že nevydrží na tvářích celý den, ale půl den zvládají, takže jim to dokáži odpustit.


Celkově jsem s paletkou spokojená a myslím, že za cenu cca 350 Kč dostanete jednak hezký, ale taky kvalitní produkt s pěknými použitelnými odstíny. Samozřejmě budou barvy více lichotit teplejšímu podtónu pleti a dovoluji si říct, také tmavším typům. Přece jen na světlou pleť budou odstíny dost výrazné a nepřirozené. K zakoupení je třeba na dekorativka.cz

Používáte rozjasňovače? Líbí se vám tato paletka?

Radu



8 komentářů:

  1. S touto paletkou mám zkušenosti, je fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka vypadá naprosto skvěle, jen já mám světlou pleť tak to asi nic pro mě nebude.

    OdpovědětVymazat
  3. Rozjasňovače nepoužívám, ale paletka se mi líbí. Má pěkné odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že rozjasňovače nepoužíváš, dá se s nimi na pleti vážně kouzlit :-)

      Vymazat
  4. Popravdě mám rozjasňovče jen dva od Makeup Revolution ale Sleek paletky právě tvářenek, bronzerů a rozjasňovačů mě teda hrozně lákají. Tahle paletka vypadá hodně hezky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výrobky od Sleeku jsou docela fajn v poměru ceny a kvality, zkus mrknout na sortiment, určitě si něco vybereš.

      Vymazat