neděle 17. prosince 2017

Femfresh - přípravky pro intimní hygienu pro každou z nás

Ahoj holky,

určitě jste už i na jiných blozích zaregistrovaly novou značku přípravků pro ženskou intimní hygienu a to s názvem Femfresh. Obě jsme se s touto značkou setkaly poprvé, ale přípravky nám vyhovují natolik, že vyřadily z naší běžné rutiny jiné přípravky určené k péči o naše nejcitlivější partie.


Asi nejvíce nás oslovil Femfresh Intimní deodorant Everyday care, přestože jsme s tímto typem výrobku neměly zkušenost a řekla bych, že jsme měly i trochu obavy, aby při častém používání nedělal neplechu. Deodorant je však díky svému šetrnému složení vhodný pro každodenní péči o intimní partie. Jeho složení je bez alkoholu, je hypoalergení a má nízké pH. Tento přípravek má díky obsahu z měsíčku a hedvábí udržovat ženské partie svěží, zároveň také chrání před svěděním a zápachem. A to, co výrobce slibuje, to sprej opravdu plní. Při používání v průběhu dne, kdy není čas se osprchovat, je sprej perfektní, osvěží a žena si připadá čistá a upravená jako po umytí vodou.


Ani intimní gel v XXL balení s názvem Daily Intimate Wash nás nezklamal. Gel opravdu jemně a nevtíravě voní, což velice oceňuji. V intimní péči nemám ráda moc parfemované výrobky. Gel akorát pění, je šetrný k jemné pokožce intimních partií a svou funkci plní na výbornou. Pokožku nijak nedráždí ani nevysušuje. 


Ubrousky pro intimní hygienu jsou jedním slovem skvělé. Ubrousky jsou pevné a přitom velice jemné na dotek. Jsou akorát napuštěné, takže intimní partie během okamžiku "umyjí" a především osvěží. Během používání se mi nikdy nestalo, že by pokožku nějak podráždily nebo vysušovaly. Mě se velice osvědčily a můžu jej vřele doporučit. 


Znáte tuto značku přípravků pro péči o ženské intimní partie? Používáte ji?

M.

7 komentářů:

  1. Tuto péči velmi ráda používám a jsem ráda, že se tyto přípravky dostali i do Česka :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jsem také maximálně spokojená a to mi téměř nic nevyhovuje :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Značku poznám jen z jiných blogů, ještě jsem ji nezkoušela. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Nice post!
    How to install Brother Printer Drivers on Windows 10 OR Mac?
    Are you Looking for install Brother Printer Drivers? having any issues can connect our Brother Printer Expert Engineer can resolve your all kind of issues.
    With Regards,
    Brother Printer Drivers Support Number

    OdpovědětVymazat
  5. Nice post! Office applications have transformed the way we use to work and complete the task assigned. There are a variety of programs and software offered by the brand so that we can work effortlessly without time limits. To get the office setup you might have visited many websites that shows you the options to office 365 manual setup or Microsoft office free download. However, visiting the authentic or official website that is www.office.com/setup will solve every single issue to overcome your problem.

    OdpovědětVymazat
  6. Nice content with information thanks for sharing with us.
    Are you looking for AOL mail login, AOL log in? have any issues go to www.mail.aol.com or mail.aol.com also contact our highly experienced AOL mail technical engineer can resolve your all problems.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ten mycí gel neznám. určitě ho vyzkouším :-) . Od té doby, co jsem podstoupila labioplastiku tady , tak o ten svůj poklad pečuju mnohem víc. Její úprava mě stála dost peněz, tak nechci, aby byla hned zase rozbitá. Musíme si ji teď s přítelem mnohem víc užívat :-D .

    OdpovědětVymazat