úterý 5. srpna 2014

Sleek a jeho bronze block

Ahoj holky!

dneska Vám přináším recenzi na bronzovací „paletku“ v odstínu Light od značky Sleek, kterou jsem si na začátku června objednávala na eshopu Petry a to lovelyhair.cz. Než začnu samotnou recenzí produktu, tak v rychlosti zhodnotím můj první nákup u Petry. 


Hned ze startu prozradím, že objednávka u Petry se hemží samými superlativy. Když jsem bronze block objednávala, měla jsem v košíku 2 kousky, protože jsem jej objednávala i kamarádce. Jaké bylo mé překvapení, že na Petřině eshopu je poštovné při platbě předem nad 500 Kč zdarma. Po odeslání objednávky mi ihned přišel email s podklady k platbě, podle kterých jsem hned odeslala platbu. Hned druhý den, mi přišel další informativní email, že platba došla a že je mi odeslaný balíček. Ten mi přišel tedy dva dny od provedení objednávky, kdy oba bronzery byly pečlivě samostatně zabalené a ještě vložené do bublinkové obálky. Z objednávky na eshopu lovelyhair.cz jsem byla nadšená! Kéž by všechny firmy odesílaly zboží tak brzo po přijetí platby a pečlivě zabalené, jako Petra.


Teď už přecházím k recenzi samotné bronzovací paletky. Jak je u Sleeku zvykem, samotná paletka je zabalena v pěkné, papírové krabičce. Po vytáhnutí z papíru, na nás vykoukne klasická sleekovská matná, černá kazetka s lesklým nápisem Sleek. V krabičce najdeme přes celé víčko velké zrcátko.


A co ta bronzovací, pudrová část? Musím říct, že je udělaná hodně rozkošně, pudr je rozdělený podle odstínů do čtyř kvadrantů, ve kterých je zrcadlově zobrazený vystouplý nápis Sleek.

Pigmentace paletky je dobrá, barvy jsou pěkné a syté, ale ty světlé odstíny nejsou po rozblendění na tvářích moc viditelné. Mám pleť spíše světlou a v létě středně opálenou a je pro mne moc světlý, musím dost přidávat na intenzitě, aby na mě barvy byly vidět. Je teda pravda, že teď v létě jsem docela opálená, tak si bronze block schovám spíš až na zimu, až mi opálení vybledne. Odstín Light bych spíš tedy doporučila hodně světlým typům, které se ani v létě moc neopálí.


1. Růžová část – hodně světlá babypink růžová, jako tvářenka vhodná spíše pro světlé typy, pro tmavší je vhodná spíš jako rozjasňovač

2. Nejsvětlejší béžová „bílá káva“ – na pleti je spíše béžová, já jsem jí zkoušela na vykreslení obočí, vyhovuje mi studený podtón

3. Tmavší béžová „teplá“ – pro hodně světlé typy je vhodná ke konturování

4. Tmavá bronzová – ač se barva zdá hodně tmavá, jde rozblendit do ztracena, ke konturování ji může používat jak světlý typ (ale je třeba hodně rozblendit), tak i slečna se středně tmavou pletí, které sedne perfektně.
 
Pro dosažení ideálního odstínu, lze ty bronzovací části namíchat.


Pudr je jemně namletý, sametový, při nanášení trochu práší, ale žádný extrém. Na tváři zůstává pudr viditelný celý den. Ale postupně během dne bledne.


Jako jedinou nevýhodu vidím to, že jsou jednotlivé čtverečky moc malé (pouze 2,5 x 2,5 cm), takže trefit se do nich štětcem je docela nadlidský úkol. Jediné východisko je používat malé štětce na bronzer, jako jsou ty od Real Techniques nebo E.l.F., které mám na fotce.

Dneska nebudu hodnotit bodově, protože jsem trochu z bronzeru zklamaná, ale asi si za to můžu sama, když jsem si vybrala odstín Light (i když u dua konturovacího pudru s rozjasňovačem, mi odstín Light sedí perfektně). A tudíž by hodnocení nebylo úplně spravedlivé.



M.

18 komentářů:

  1. Tak to vypadá hezky.. ale i tak nic pro mě - tvářenky zbožňuju výraznější a stejně tak bronzery (tam mi vyhovuje bronzující paletka Dermacol a hlavně její nejtmavější část)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a já mám ráda spíš světlejší tvářenky a bronzery používám spíš matné ke konturování, takový výrazný se shimmerem mám jen jeden, ale tahle paletka mě docela zklamala, fakt je neviditelná.

      Vymazat
  2. já jsem po něm koukala, ale asi bych si ho vzala jinde. Pidi štětců mám víc, takže bych se pidi velikosti ani moc bát nemusela. ale bronzerů se mi tu nastřádalo nějako dost :-( tak jsem ho nakonec ze svého seznamu koupě škrtla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Upřímně jsem si ho objednala u Petry jen proto, že měla nad 500 Kč poštovné zdarma. Taky mám teď bronzerů dost, ale tenhle byl tak sladký, že jsem ho musela mít, ale nakonec jsem zklamaná, že je téměř neviditelný. No asi je vhodné spíš pro úplné bledule, které se vůbec neopálí.

      Vymazat
  3. Já jsem si jí vlastně koupila jenom kvůli tomu sladkému vzhledu, ale jinak to žádný zázrak není.

    OdpovědětVymazat
  4. protože jsem bledulka, perfektně by mi tato verze vyhovovala a asi se po ní na veletrhu mrknu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si taky myslela, že patřím mezi ty "bledší", kterým by odstín Light mohl sedět, ale evidentně ne :-) takže jestli budeš mít možnost odstíny vyzkoušet, tak se koukni na oba.

      Vymazat
  5. Vypadá vážně hezky, ale myslím, že pro mě by byl až moc světlý :(.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    2. Vážně je moc pěkný, vypadá fakt sladce, ale ta barva je hodně světlá - tvářenka na mě není vůbec vidět ani po vrstvení a ani ty bronzovací odstíny nejsou žádný zázrak.

      Vymazat
  6. Super recenze:) A mě by tahle Light paletka vyhovovala, protože jsem strašně bledá. Možná si ji pořídím:)
    Christine G ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za pochvalu. Jestli jsi hodně bledá, tak by ti mohl sedět. Bude spíš asi pro ty typy, které se ani v létě neopálí.

      Vymazat
  7. Na pohled vypadá moc hezky, ale sama bych ho asi nevyužila.. navíc konturovat se teprve učím, tak jsem pro začátek zvolila levnou variantu od E.L.F.u:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě konturuju téměř denně, takže bych paletku využila, ale špatně jsem vybrala odstín. Jaký je bronzer od Elfu?

      Vymazat
  8. Mě se náhodou líbí moc! Kdybych se mejkapovala, určitě bych do ní šla. Takže aspoň teď okukuju Sleek paletky k mojí Oh so special :)))
    Hedwica♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi se takhle taky libi, ale mela jsem si radsi koupit odstin medium. Ale Sleek paletky mam rada a jsem jim verna a mam jich nekolik :-)

      Vymazat
  9. Vypadá nádherně <3. Kolik tě stála? Opravdu si mě nalákala, budu o ní uvažovat :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc pekna, ale zvaz odstin, pokud nejsi uplne bleda, tak si vem radsi medium. A stala 250 Kc.

      Vymazat