pátek 27. března 2015

Představení Plné Peněženky a recenze tělových sprejů Victoria´s Secret vs. Diamond Collection

Hezký den,

dnes pro Vás mám tip jak můžete ušetřit  při nakupování na vašich oblíbených e-shopech. Možná jste už zaregistrovaly nový portál PlnaPenezenka.cz, který baví rozdávat peníze zpět z ceny nákupu. Pokud ne, tak bych vám ho ráda ve zkratce představila.


Princip tohoto portálu je velice jednoduchý. Obsahuje nabídku řady obchodů na kterých můžete přes plnou peněženku nakoupit a tak ušetřit určité procento z ceny nákupu. To se v různých e-shopech liší a pohybuje se od 1,5 % až po 10%. Stačí když se zaregistrujete na PlnaPenezenka.cz, kde pouhou registrací získáte 50 Kč, které se vám připíší na váš založený účet. Další „ušetřené“ peníze získáte tak, že si z nabídky vyhledáte váš oblíbený obchod a přes stránku plnapenezenka na něm nakoupíte. Z každého nákupu se vám potom do pár dnů ( 2 až 60) připíší daná procenta z celkového nákupu. Například na Zootu se vám z nákupu vrátí zpět 6,5%. To znamená, že pokud nakoupíte za 1000 Kč, tak se zpět na „účet“ připíše 65 Kč. O výplatu peněz na váš běžný účet můžete požádat již po získání odměn z nákupů ve výši 100 Kč.

Pokud si navíc nainstalujete lištičku, která vás upozorní, že jste se dostali na stránku e-shopu, který s plnou peněženkou spolupracuje, získáte další odměnu ve výši 10 Kč. Když navíc doporučíte stránku kamarádům, tak za každého kamaráda, který přes peněženku nakoupí dostanete dalších 200 Kč. Celkem můžete na doporučení vydělat 2000 Kč a to už není k zahození, co říkáte?

Škála obchodů, kde můžete nakupovat a přitom něco ušetřit je opravdu dost široká a navíc každým dnem roste. Můžete nakupovat jak kosmetiku, oblečení, knihy, elektroniku, tak i jídlo, zájezdy nebo třeba i finanční produkty. Mě osobně nejvíce potěšilo zařazení obchodů jako je Bonami, Zoot, Baťa, Elnino, Aliexpress, VMD-dogrerie, Krasa, Lookfantastic a mnoho dalších.


Osobně jsem musela jako první probádat kosmetickou sekci a rozhodla se nakoupit na Elninu. Už dlouho jsem zvažovala koupi tělového spreje od Victoria´s Secret. Navíc na Elninu nabízejí také levnější alternativu tělových sprejů od značky Diamond Collection, proto jsem se rozhodla pro koupi obou verzí a jejich vzájemného porovnání.

Jen na úvod podotknu, že jsem na nikdy na tělové spreje nebyla a nevyhledávala je. Ovšem po tom co jsem četla několik pozitivních recenzí právě na oblíbené tělové spreje od „Viktorky“, tak jsem najednou zatoužila je také vyzkoušet. Výběr vůní je opravdu veliký, takže jsem tápala po které sáhnout. Nakonec jsem zvolila variantu Aqua Kiss a nemohla jsem vybrat lépe, protože voní naprosto překrásně. Ale ještě než se vrhnu na popis vůně, tak musím zmínit moc hezké balení samotného spreje. Líbí se mi, že je plast bytelný a moc hezky barevně vyvedený. Fajn je také to, že je průhledný, takže vidíte kolik vám ho zbývá. Objem je 250 ml, takže věřím, že nějakou dobu mi bude dělat příjemnou společnost. Stříkací aplikátor je dostatečně jemný a funguje jak má. Žádného nadměrného či neusměrněného proudu se obávat nemusíte.


Co se týká samotné vůně Aqua Kiss, tak je popisována jako smyslná květinová vůně. Složena je ze sedmikrásky, frézie, heřmánku a základ vůně pak tvoří jemné aloe vera. Už díky složení vám může být jasné, že vůně je hodně jemná, svěží, čistá, prostě nádherná. Nedokážu přesně specifikovat co z ní cítím nejvíce, asi je to kombinace všech složek. Osobně mi vůně přijde taková něžná, romantická, rozhodně bych jí nenazvala jako smyslnou, ale každý asi vnímáme vůně jinak. Na jarní a letní den je jako dělaná. Co se týče výdrže tak můžu říct, že jsem byla docela mile překvapena. Na sobě ji cítím přibližně asi 4 hodinky, poté se vůně vytrácí a je třeba jí obnovit. Vůni používám pouze doma na takové ty lítější dny, kdy nechci používat parfém a nemám problém se přestříknout, když už sprej necítím.  Na běžný pracovní den bych sprej nepoužila, protože chci vůni cítit celý den a to bez potřeby jí obnovovat. Navíc sprej je dost velký a tudíž těžký, takže na tahání v kabelce to fakt není. Ale doma jí používám ráda, protože se vůně nemůžu nabažit. Cena tělového spreje se pohubuje kolem 230 – 270 Kč.


Co se týče tělového spreje Diamond Collection, tak i zde musím vyzdvihnout balení, které je povedené a designově velice hezké. Nepůsobí na mě sice tak úhledně a elegantně jako VS, ale pěkné rozhodně je. Rozprašovač funguje dobře, ale na rozdíl od předešlého dávkuje větší množství a jednoduše není tak jemný jako VS, což ovšem není ničemu na škodu.


Výběr vůní není natolik rozmanitý, což vám alespoň usnadní výběr. Já si vybrala sprej s vůní Jasmine Rose, která představuje rozkvetlou zahradu plnou jemných tónů bílé růže a jasmínu. A opravdu tento popis na samotnou vůni sedí. Vůně je to dost sytá a intenzivní, osobně bych se jí nebála nazvat až opojnou, sexy vůní. Není to vyloženě jemná květinovka, ale prostě má své kouzlo a mě moc voní. Na těle se krásně rozvinou její složky a ty pak voní a voní. Opravdu výdrž vůně mě vyloženě ohromila, protože jí cítím i 8 hodin po navonění. S předchozí vůní od VS se výdrž teda nedá absolutně srovnat. Myslím si, že díky takto vysoké výdrži sprej hravě nahradí toaletní vodu, některé pravděpodobně i předčí. Takže suma sumárum je tento sprej geniální a doporučuji ho všemi deseti. Navíc i cena je naprosto luxusní a to 70 Kč.

Takže když to vezmu kolem a kolem, tak jsem ráda, že jsem si pořídila oba tělové spreje, ale paradoxně mi k srdci více přirostl ten levnější od Diamond Collection. Sprej od Victoria´s Secret je sice známější, má elegantnější obal a moc hezky voní, avšak vydrží pouze pár hodin. Naopak vůně od DC je o 70% levnější, je intenzivnější, překrásně voní a má parádní výdrž. Za mě je tedy jasný vítěz.

Znáte projekt plná peněženka? Co vy a tělové spreje? Máte je rády?


Radu

19 komentářů:

  1. O plné peněžence už jsem četla a hodně se mi to líbí, ale zase skoro vůbec nenakupuju na internetu, tak max. 2x ročně, tak ještě popřemýšlím, že bych si to taky založila :). Jinak doma mám sprej Secret crush a je to hodně sladká vůně, ale mám ji ráda, chtěla bych od VS vyzkoušet ještě nějaké tělové mléko

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že portál se více vyplatí těm, co nakupují na netu často, jako třeba já :D Ale pouvažuj, třeba se to jednou bude hodit. VS voní fakt hezky, ale asi další vůně zkoušet nepotřebuji, když vím, že jde sehnat tělový sprej, který je levnější a navíc voní o mnohem déle.

      Vymazat
  2. Wow, super, díky za tip. Výdrž má Diamond Collection úžasnou. Plnou peněženku nepoznám, ale poznám jiné na podobný princip. Hodí se to pro ty, co rády a hodně objednávají přes internet.

    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec zač. Sama jsem tou výdrží Diaamon Colleciton byla zaskočená, rozhodně chci další voňavé variace :)

      Vymazat
    2. Nakupuji tyto parfémy ráda, obvykle zkouším různé vůně. Tak 2x měsíčně nakupuji, tak jsou pro mě Cashbacky samozřejmostí. Vybírám si podle množství obchodů, které mají v nabídce a výše slev, nyní jsem u ziskejte.cz

      Vymazat
  3. Taky už po nich delší dobu pokukuji a teď si mě nalákala ještě víc ... už jsem objednala :D
    KlarissAddell

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak ať si spokojená a dělá ti jenom radost :)

      Vymazat
    2. snad jo jen jsem nevěděla jakou vůni tak jsem objednala rovnou 3 :D

      Vymazat
  4. Uvažovala jsem nad VS, ale přišly mi zbytečné, raději mám parfém:-) Ale jsem ráda, že jsem mohla poznat i jiné značky a kdyžtak se po nich podívám:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mi ta jejich cena přišla moc, ale jsem ráda, že jsem VS mohla vyzkoušet. Alespoň vím, že další vůně nepotřebuji a radši si pořídím levnější a lépe držící sprej od Diamond Collection :)

      Vymazat
  5. Tyhle spreje od VS jsou parádní, voní úplně dokonale. Musím doplnit zásoby, bez nich to není ono...jak je člověk jednou zkusí, vždycky se k nim bude vracet :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobré jsou o tom žádná, ale jestli se k nim budu vracet to nevím, zatím mě natolik neokouzlily.

      Vymazat
  6. Ja som ešte VS spreje nevyskúšala a keď som aj kukala nevedela som sa rozhodnúť :D
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  7. A jaký je rozdíl holky mezi tělovým sprejem a závojem ? Teď na to koukáááám jak puk :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobně si myslím, že rozdíl je pouze v názvu a jinak je to jedno a to samé. Maximálně je ten závoj možná jakoby lehčí, těžko říct :D

      Vymazat
  8. no, tak ty levné spreje obsahují tolik levné chemie, že nedoporučuji...je mi líto, ale Amerika válcuje Evropu i škodlivými látkami v produktech, schválně se podívejte na levnou kolekci DIamond Collektion. Pak se divíte, že vás často bolí hlava nebo podobně.

    OdpovědětVymazat
  9. Překontrolovat eToro, největší sociální investiční síť na světě, kde miliony klientů vydělávají kopírováním obchodních rozhodnutí našich nejlepších obchodníků.

    Přidejte se k úspěšným Spojte se s více než 4 miliony obchodníků a investorů ze 170 zemí

    Otevřené obchody na eToro: 227,651,647

    OdpovědětVymazat