sobota 16. května 2015

Došlo nám – březen a duben 2015 - Radu

Ahoj holky,

poslední dva měsíce utekly jako voda a proto je na čase dát si pravidelnou rubriku o spotřebovaných produktech za toto období. Spotřeba je na mé poměry docela průměrná, neboť se mi za březen a duben povedlo nastřádat celkem 20 prázdných obalů. 


Isana suchý šampón, 200 ml

Již mé druhé spotřebované balení tohoto levného sucháče z Rossmanna. Šampón dost intenzivně voní, ale zvykla jsem si protože je účinný a fakt funguje. Sice nechává jemný bílý povlak a je třeba ho z vlasů důkladně vyčesat, ale zase je zbaví mastnoty, osvěží je a navíc dodá viditelný objem. Klidně koupím zase.

Natura Siberica – rakytníkový balzám a rakytníkový šampón, 400 ml

Toto rakytníkové vlasové duo mělo svou recenzi již zde. Oba produkty skvěle voněly, šampón byl dost hustý, vlasy důkladně umyl, hodně vyživil a zpevnil. Balzám vlasy uhladil, dodal lesk a lépe se pak upravovaly. Za sebe můžu jedině doporučit.


Saloos Bio Karité rakytníkový balzám, 50 ml

Saloos produkty jsou skvělé a ani tento nebyl výjimkou. Balzám jsem používala večer na obličej.  Ten hezky promastil, vyživil, zklidnil podráždění a začervenání pleti. Navíc výrazněji urychloval hojení stroupků a ráno jsem se tak probouzela s vláčnou a zregenerovanou pletí. Pokud vás zajímá více, tak svou chvilku slávy měl již zde.

UrbanVeda Daily Radiance čistící gel, 150 ml

Můj absolutní přírodní miláček v čištění pleti. Gel božsky voněl a  stačilo ho nanést trošičku aby dobře pěnil. Byl jemný a extra šetrný k pleti, nevysušoval ani nestahoval. Pleť důkladně vyčistil do hloubky, odstraňoval černé tečky a podílel se na zmenšení pórů. Úžasný produkt o kterém jsem psala již zde.


Rexona Maximum Protection antiperspirant 45 ml

Kdo by neznal tento legendární antiperspirant, že jo? Inu byl fakt skvělý a především účinný. S jeho použitím jsem se nepotila a jeho vůni jsem ze sebe po celém dni cítila i večer. Navíc ho stačilo maličko, proto mi vydržel fakt dlouho. Na léto jasná volba.

Sebamed Feminine intimní gel, 20 ml

Gel byl jemný, nedráždivý a fungoval jak měl. Moc nevím co k němu říct. Klidně bych si koupila plné balení. 


Palmolive sprchové mléko Smoth Delight, 250 ml

Moc fajn sprchový gel i když na etiketě stojí mléko. No nevím. Každopádně sprcháč byl dost krémový, hustý a výborně pěnil. Krásně intenzivně voněl a to i pak nějakou chvíli na kůži. Důkladně umyl, nevysušoval ba naopak o pokožku pečoval a zjemňoval jí. Můžu jedině doporučit.


Avon krémový tělový peeling s ovocem Acai a plody z Amazonie, 200 ml

Tak u tohoto produktu bylo téměř všechno špatně. Sice příjemně ovocně voněl a měl zářivou fialovou barvu, ale jinak to byl pro mě velký propadák. Konzistence byla dost mazlavá a kluzká, neobsahoval téměř žádné částečky, takže obroušení jste se nedočkaly žádného. Navíc se po těle spíše tak patlal, připadalo mi to jako bych na sebe mazala hutný borůvkový jogurt. Z těla pak šel hodně špatně dolů. Účinky tedy žádné, aplikace nepříjemná. Za mě již nikdy více.

Avon intenzivní krém na ruce a nohy s ovocem acai, 75 ml

Naopak tento krém z téže řady byl báječný. Krásně voněl a byl dost hutný. Což ale nebránilo v dobrém roztírání a bleskovém vsakování. Navíc bylo opravdu znát, že jste si ruce namazaly něčím výživným. Jemné a hydratované ruce mi vydržely několik hodin. Za mě velký objev.



Boemi Koupelová sůl černé hrozny, 320 g


Můj první výrobek od této české značky a rozhodně mě navnadil na zkoušení dalších. Sůl měla hezké balení, byla dvou barevná a měla osvěžující hroznovou vůni. Výborně se rozpouštěla a koupel maximálně zpříjemnila. Super výrobek.

Isana koupelová sůl citrónová tráva a bambus, 80 g

Moc příjemná osvěžující vůně, která mě i mé unavené tělo povzbudila a nakopla. Jinak sůl byla jemná, rychle se rozpouštěla a plnila co měla. Za pár kaček příjemný relax. 


Essence balzám na rty Kiss care Love, 4 g

Tento balzám jsem si kupovala jako nouzovku, ale velice mile mě překvapil a já si ho moc oblíbila. Byl dost hutný, rty jemně tónoval, dostatečně je hydratoval a především na rtech vydržel několik hodin. Bohužel jak to bývá u Essence zvykem, tak tyto balzámy stáhly z prodeje.

Essence Stay with me lesk na rty, 4 ml

Hodně oblíbený lesk, který byl moc fajn. Měl super barvičku, jemně voněl, nelepil a na rtech byl příjemný a solidně držel. V balení už zbýval jen zbyteček a protože už byl dost starý, tak letí do koše.

Astor Perfect Stay – fix na rty v odstínu 150 Bols de Rose

K tomuto výrobku nemám moc co dodat, protože docela rychle vyschl a přestal kreslit. Navíc barva nebyla moc intenzivní, byla potřeba jí vrstvit a že by na rtech nějak držela se taky říci nedá. Nevím jestli se ještě dá sehnat, ale za sebe nemůžu doporučit.

Maybelline Color Whispper, 720 Mocha Muse

Přestože jsem si tyhle barevné balzámy od MY nijak zvlášť neoblíbila, tak tento tělový odstín se mi líbil natolik, že jsem jej používala i když ostatní vlastnosti se mi moc nelíbily. Barva docela lezla do vrásek, zvýrazňovala nedokonalosti a o hydratačních účincích také nemohla být řeč. Přesto se mi jej podařilo díky pro mě ideální nude barvičce spotřebovat. Další kupovat nebudu.


Essence Lash Princess objemová řasenka, 12 ml

Fakt hodně dobrá řasenka, která mi dělala krásné řasy, viz. recenze zde.  Natočila, prodloužila i zahustila. Řasy neslepovala, hezky je pročesala a díky extra černé barvě zvýraznila. Občas se mi bohužel obtiskla kde neměla a ke konci používání již nedržela a začínala se mi mazat. Sice se mi moc nelíbí to balení, ale zase kartáček byl bezva a celkově se mi osvědčila. Momentálně mám řasenek hodně, ale časem bych se k ní klidně vrátila.

Missha Perfect Concealer 3 g

Tento bezva krémový korektor, byl akorát hutný, proto se dobře aplikoval a výborně kryl jak pupínky, tak kruhy pod očima. Nikam nelezl a držel po většinu dne. Recenzi včetně odstínu měl již tady.

Essence laky Colour& Go – černý 144 black is back, modrý 127 i love bad boys


Tyto laky mám osobně dost ráda. Jednoduše se lakují, výborně kryjí, dobře schnou a drží mi v průměru 4-5 dní. Černý jsem stihla spotřebovat a byl fakt super. Klidně koupím zase. Modrý byl fakt krásný, ale měla jsem ho už dlouho a teď když jsem ho lakovala, tak jsem měla pocit, že už moc neschl, proto už letí do koše. Docela jsem zvědavá na tu inovovanou „gelovou“ kolekci těchto laků. Už jste zkoušely?


Tak a jsme u konce. Co na mou spotřebu říkáte? Máte něco odzkoušené, popř. plánujete vyzkoušet? 

Radu 

20 komentářů:

  1. Šikula :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/in-mood.html

    OdpovědětVymazat
  2. Taká velká spotřeba! :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě docela průměr, kolikrát jsem měla i větší :D

      Vymazat
  3. Jů, tu Essenčí Lash Princess si konečně musím koupit, je na mém wishlistu už děsně dlouho :) Jinak souhlasím, šikula, dvacku za dva měsíce bych asi nedala :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Essence řasenku můžu jedině doporučit. Dělala mi fakt krásné řasy a navíc i dlouho vydržela. Jak už jsem psala výše, tak na mě je to spotřeba taková průměrná :)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Určitě mrkni, za ty prachy je fakt super. Často se dá koupit v akci za 39 Kč.

      Vymazat
  5. Miluju ten váš úvodní text a la Kobra 11, vždycky mě hrozně pobaví :D. Ale k tématu, Naturu Sibericu určitě plánuju vyzkoušet, zatím jsem se k bližšímu prozkoumání nedostala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc Yvonne, byla to naše prvotní myšlenka a vyšlo to myslím skvěle. Naturu rozhodně doporučuji, vyzkoušela jsem už jak vlasovou, pleťovou, tak i tělovou kosmetiku a zatím byla se vším maximálně spokojená. Navíc mají i velice příznivé ceny a moc hezké složení :)

      Vymazat
  6. Ten von krém na ruce a nohy je super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, taky mi moc voněl. Celkově mi dost vyhovoval, až jsem byla překvapená, protože kosmetiku Avon už moc nemusím.

      Vymazat
  7. Parádní spotřeba :) Já mám vyzkoušenou Rexonu, krém na ruce s vůní acai z Avonu a sprchový gel od Palmolive a se všemi 3 výrobky jsem byla moc spokojená

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky Veru. Tak to jsem ráda, že máme na výrobky stejné pozitivní dojmy :) Rexonu si teď musím koupit, když je v Rossmanu do konce týdne 50% sleva :)

      Vymazat
  8. od Natura Siberica musím konečne niečo vyskúšať a tiež ma zaujal gél od Urban Veda :)
    letná giveaway
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gel od Urban Vedy moc doporučuji, bohužel se hůře shání, ale rozhodně stojí za to. Výrobky NS jsou parádní, stojí za vyzkoušení :)

      Vymazat
  9. Super vecičky, hlavne preto, že som ani jeden ešte neskúšala. Najviac ma zaujal deodorant Rexona, ktorý si určite kúpim a aj riasenka Essnce, o ktorej všade počujem samé dobré veci ;)
    NickaBeautyHunter

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rexonu doporučuji, rozhodně nejúčinnější antiperspirant, který jsem měla. Musím si ho co nevidět pořídit znovu. Essence řasenka je taky moc fajn, kdybych jich teď neměla doma plno, tak si jí znovu koupím. Vyhovovala mi :)

      Vymazat
  10. nové laky od essence som stihla vyskúšať a ... hm. takto. Výdrž je lepšia ako pri color&go, mám base aj top coat a je pravda, že lak neuveriteľne rýchlo zaschol a poriadne stvrdol! čo je perfektné, lebo ráno som sa zobudila a konečne som nemala vzor tkaniny môjho posteľného oblečenia otlačený na niektorom prste...čo sa ale týka odtieňa, mám ten najsvetlejší svetlý (nie biely, ale ten hneď po ňom) a nepáči sa mi krytie..musím vyskúšať aj iné farby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc díky za info. Já si teď pořídila jejich nový base a top coat, ale ještě jsem nezkoušela. Nějaký lak určitě vyzkouším, my držely dobře i ty staré a pokud tyto drží ještě líp a navíc rychle schnou, tak to bude jen otázka času :D

      Vymazat