čtvrtek 20. srpna 2015

Oblíbenci léta 2015 - Radu

Krásný den Všem,

dnes jsem si pro vás nachystala mé oblíbené produkty, na které jsem nedala a stále ještě nedám dopustit toto léto. Produktů není moc, proto doufám, že si článek s chutí přečte a bude se líbit. 


Jako první vám chci ukázat můj letní „must have“ produkt na rty, kterým je balzám na rty Blistex Classic Lip Protektor. Rtěnky i lesky jsem letos nechala hezky v šuplíku a rty jsem mazala především tímto super balzámem. Díky SPF 10 a voděodolnosti se stal mým nepostradatelným parťákem během slunění a vodních radovánek. Krásně vanilkově voní, má super konzistenci, která je měkká a dobře se tak nanáší, ale zároveň se netopí ani v tom největším horku. Na rtech má super výdrž, ty promastí, vyživí a zabraňuje jejich vysušování.

Z dekorativní kosmetiky jsem zde zařadila pouze dva kousky. Je to dáno tím, že jsem se přes léto líčila minimálně. Pokud jsem si make-up dělala, tak tečkou za celým líčením bylo nanesení Dermacol multilíčidla v božském zlatavém odstínu. Díky super barvě, která je decentně lesklá a tak akorát výrazná se stalo multilíčidlo mým letním rozjasnovačem číslo jedna. Nejen že božsky voní, jednoduše se aplikuje, obličej projasní, zvýrazní ho jemným leskem a díky tužší krémové konzistenci i obstojně drží. Od té doby co „rozjasňovač“ mám nepoužívám žádný jiný.


Tím druhým dekorativním produktem je Etude House Precious Mineral BB Cream Cotton Fit. Na tomto BB krému mi vyhovuje jeho konzistence, která je hutnější, takže ho stačí nanést maličko a přesto skvěle kryje. Nejlépe se mi nanáší prsty, ale i štětec funguje fajn. Obličej hezky matuje, neoxiduje a i ve vedrech dobře drží. Super je taky výběr odstínů, protože si na své přijdou i tmavší typy se žlutým podtónem. 


Letos jsem jako jistě už mnohé z vás propadla kouzlu Saloos květinových vod. Vůbec nevím jak jsem bez ní mohla existovat. Nejen, že božsky voní, obličej dokáže skvěle zchladit, osvěžit i zklidnit zároveň. Kromě tohoto osvěžení vodu používám buď jako závěrečný krok k dočištění pleti, kdy stáhne poslední nečistoty a uzavře v pleti vlhkost. Super je taky jako podklad pod  nanášení olejů.


U Saloosu ještě zůstanu, protože hned  další oblíbenec je jejich sprchový olej s tou nejúžasnější letní vůní Mojito. Olej pokožku jemně a šetrně umyje, zvláční a hydratuje. Po opalování neznám nic lepšího. Je fakt, že je hodně návykový, takže rychleji mizí, ale ten požitek za to stojí.


Obličej jsem šminkami sice nezatěžovala, ale o to více jsem si to vynahradila při lakování nehtů. Nejvíc jsem ujížděla na lacích Golden Rose v typicky letních barvičkách jako je zářivá růžová č. 63 a meruňková č. 64. Těmto lakům nemám absolutně co vytknout. Krásně kryjí ve dvou vrstvách, výborně se lakují, rychle schnou a bezvadně mi drží. Navíc stojí pouze 39 Kč. Když jsem měla chuť laky něčím ozvláštnit a dodat jim na třpytu, tak jsem je přetřela jednou vrstvou třpytivého laku Color Club v poloprůhledném meruňkovém odstínu Sakura Glow. Sám moc nekryje, ale přes jiné laky vypadá fantasticky.


Našly jste zde svého favorita? Na co jste letos nedaly dopustit Vy?


Radu 

8 komentářů:

  1. Tie laky majú krásne farby :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto tyto odstíny letošní léto miluji a prakticky nenosím žádné jiné :)

      Vymazat
  2. Krásné fotky. Mým favoritem je voda Saloos, tohle léto bez ní nemůžu žít. BB krém bych ráda vyzkoušela.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, snažila jsem se jim dodat letní, mořský nádech :) Saloos voda je úžasná, už mám další balení. BB můžu určitě doporučit.

      Vymazat
  3. Ty barvičky těch laků..nádhera:-) Květinovou vodu od Saloos mám v hledáčku, už ji musím mít taky:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vodu určitě vyzkoušej. Dlouhou dobu jsem nevěděla co na ní všichni vidí, ale letos jsem pochopila. Je úžasná :)

      Vymazat
  4. Laky jsou vazne krasne.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyto barvičky u mě teď vládnou :D a nedám na ně dopustit.

      Vymazat