pondělí 2. května 2016

Co koupit mamince k svátku? - Inspirace na Den matek

Hezké pondělí!

Už máte doma dárek pro Vaši maminku? Pokud jste na Den matek zapomněly jako my, nemusíte šílet, sestavily jsme pro Vás výběr různých věcí, které by našim maminkám rozhodně udělaly radost. A to nejlepší na tom je, že vše jde objednat z pohodlí domova na parfums.cz. A za pár dní máte dárek bezpečně a včas doma.



1. kategorie - svíčky, vonné vosky

Nebyly bysme to my, aby jsme nedoporučily naše oblíbené Yankee Candle. Růžová kráska Peony určitě udělá radost každé z nás a Vaše maminka si určitě takovou kytičku zaslouží. Pokud nejste milovníky značky Yankee Candle, můžete se porozhlédnout i po jiných značkách. My máme vyzkoušené svíce značky Village Candle, které jsou také velmi příjemné a díky dvěma knotům se velmi rychle rozvoní. Pokud se Vám zdají svíce příliš drahé můžete sáhnout také po voscích např. značky Kringle Candle, která stejně jako známá YC pochází z Ameriky. Vřele můžeme doporučit květinové vůně jako je Cherry bloosom nebo Wild Poppies.



2. kategorie - péče o vlasy

Českou přírodní kosmetikou Bione určitě nepohrdne žádná žena. Nejen že je za příjemnou cenu, ale ty výsledky vážně ohromí. V současnosti jsme si oblíbily Keratinovou řadu, která krásně krémově voní. A pokud máte zrovna hlouběji do kapsy, budete mít krásný bohatý dárek za příjemný peníz.



3. kategorie - péče o tělo

Péče o tělo by měla začít příjemnou koupelí. A šumivé balistiky dokáží udělat z každé vany domácí lázně. Výborně Vám poslouží dárková sada tři šumivých koulí do koupele značky Dairy Fun s krásnými relaxačními vůněmi. Hebká pokožka je pýchou každé ženy, ideálním pomocníkem pro její získání je olejový peeling s avokádem od značky Bielanda. Slunečných dnů jsme si zatím moc neužily, proto si k opálení musíme pomoci samy. Ideální k tomu je samoopalovací pěna pro extra rychlé opálení St. Moriz. Poslední tečkou za upraveným vzhledem jsou krásné a pěstěné rty, které musíme hodně opatrovat. Retro plechové balení a krásná vůně balzámu na rty Topvet je drobnost, která jistě potěší.



4. kategorie - dekorativní kosmetika

Pokud se Vaše maminka ráda líčí, nová rtěnka nebo tvářenka určitě padne na úrodnou půdu. Pokud si netroufáte vybírat mezi výraznými odstíny, nešlápnete vedle se rtěnkou Bourjois Shine edition s jemnou barvou a krásným leskem. Taktéž tvářenka značky The Balm je v univerzálním odstínu, který sedne všem barevným typům pleti. A nadělá plno parády v kosmetické sbírce. Před létem je také třeba upravit nehty a pískové laky Gabriella Salvete jsou oblíbené nejednu sezónu a radost také jistě udělají.



Čím potěšíte maminku na Den matek Vy? 

R&M


5 komentářů:

  1. Super článek, nad tím St.Moriz samoopalovákem přemýšlím, ale zatím nejsem rozhodnutá, jinak sama ještě nevím, co mamce dám :)
    Beauty by K. - zvu tě na narozeninovou soutěž

    OdpovědětVymazat
  2. Já to vidím na nějakou orchidej, protože je začala sbírat. :) A čokoládu. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se přiznám, že jsem na Den matek sice nezapomněla, ale pořád nevím co mamce pořídit. Vaše tipy jsou super, bohužel moje maminka není takový milovník kosmetiky jako já a vše co potřebuje si koupí sama, takže ji asi nakonec pozvu jen na něco dobrého :) Každopádně hezký článek! :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím přesně nevím, co to bude, ale určitě něco sladkého na zub, buď čokoláda nebo bonboniéra a pak by to mohlo být něco voňavého z kosmetiky, ta přece jako dárek musí potěšit:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Asi půjdu do nějaké YC svíčky, to je moc dobrý tip, díky za něj.

    OdpovědětVymazat