čtvrtek 21. července 2016

OOTD - pohodlně na procházku s pejskem

Krásný čtvrtek děvčata,

dneska mám pro Vás opět nachystaný outfitový příspěvek, který je tentokrát u mne netypický, neboť v něm hlavní roli hrají tenisky. Pokud nás čtete déle, tak víte, že to jsou boty, které se zrovna v mém botníku nevyskytují (tedy pokud se nejedná o boty na cvičení) a teď při procházkách s kočárkem vidím, jak moc mi chyběly. Když nám byla eshopem Ringit.cz nabídnuta spolupráce a možnost výběru jakéhokoliv výrobku dle našeho přání, nezaváhala jsem ani minutu a vybírala jsem volnočasové botky. 


Můj výběr padl na pestrobarevné tenisky Nike Wmns Internationalist, které se jevily pohodlě a zároveň stylově. Kromě botů však najdete na eshopu velký výběr volnočasového oblečení i doplňků, pro ženy, muže i děti.


Protože se momentálně snažíme trávit volný čas co nejaktivněji, ani na návštěvě u Radu jsme nezáhalely a vyrazily na dlouhou procházku s jejím pejskem - zlatým retrívrem Dennym. Do přírody jsme nešly, takže to na turistický outfit nebylo, ale dobrých pár kilometrů jsme nachodili. A k takové příležitosti je třeba outfit zvolit, co nejjednodušeji - tedy bez přehnaných doplňků a šperků.


Na fotkách vidíte můj nový top z Lídlu. Top je vzdušný, hodí se na všechny příležitosti a co víc, moc se nemačká, což jsem při jízdě autem ocenila. Další součástí outfitu jsou úzké, šisované džíny s dírami, které teď nosím vážně ráda. Ty jsou z Orsay, ale bohužel už z loňské kolekce. Místo doplňků mám pouze dioptrické brýle značky Hugo Boss, které nosím na řízení, ale jinak je většinou sundávám. Ta také mám na sobě moje oblíbené kombo hodinek Fossil a náramku Pandora. A vlastně úplně jsem zapomněla na kabelku - tahle krásná crossbody z HM je stará už asi 5 let a vypadá pořád bezchybně. A hlavním skvostem byl samozřejmě Denny :-)


A teď něco málo k samotným teniskám - vybrala jsem si velikost 7,5, což odpovídá naší 38,5. Boty by tedy měly být o něco větší než je má noha (mám číslo 38), ale opak je pravdou, jsou mi akorát a menší bych je mít asi nemohla. Tyto boty jsou vyrobeny z kombinace tří materiálu a to kůže, textilie a nylonu. Musím říct, že z tenisek jsem byla zvyklá nosit akorát značku Converse, které se nedají s těmito Nikemi vůbec srovnat. Nike jsou mnohem pohodlnější, vážně v nich dokážu chodit dlouho, zatím co Converse mám spíš jako módní obuv a nosím ji na kratší trasy. 


Co říkáte na můj výběr? Líbí se Vám takové tenisky?

M.

10 komentářů:

  1. Tenisky jsou krásné, taky jsem si tenisky moc oblíbila :)

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, nosím je vážně ráda, hlavně se mi líbí ta výrazná barva, která rozsvítí každý neutrální outfit.

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že se líbí, hodně jsem váhala, které botky zvolit, ale tyhle výrazné to nakonec vyhrály na celé čáře.

      Vymazat
  3. Ty boty jsou moc hezké.. Podobné mám ve svém botníku, akorát jsou od New Balance :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj New Balance vypadají hodně podobně, ale nemám s tou značkou žádné zkušenosti. Jaké jsou, vydrží hodně?

      Vymazat
  4. Tenisky se mi líbí, mám podobný od Nike tvarem, jiný barvy. A nosím je moc ráda, nejpohodlnější boty, co jsem kdy měla. Sluší Ti to :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nike jsou hodně pohodlné, právě mě překvapilo jak jsou měkké a lehké. Ideální na delší chůzi. :-)

      Vymazat
  5. Outfit je na procházku jako dělaný a ty tenisky se moc líbí! :) A pejsek je krásný ♥

    SweetElis

    OdpovědětVymazat