středa 7. června 2017

Letní péče o pleť s přírodními značkami Soaphoria a Dulcia

Ahoj holky,

dneska Vám představíme dva výrobky, které jsme si oblíbily při péči o pleť v současných teplých a slunečných dnech. Prvním z nich je Mrkvový olej - macerát od značky Soaphoria, který nesmí chybět v kosmetické sbírce žádné milovnici opalování. Druhým favoritem je Hydratační pleťové sérum s kolagenem od značky Dulcia. Oba výrobky jsme si vybraly k recenzi od Míši z eshopu Krasnakazdyden.cz.


Myslím si, že mnohé z Vás o mrkvovém oleji neslyšely, proto si o něm něco málo povíme. Protože z kořene mrkve (pouze z jeho semen) klasický olej nezískáte, vyrábí se spojením mrkvového macerátu s bio slunečnicovým olejem. Mrkový olej je bohatý na vitamíny A, B a C a betakaroten. Proto je perfektní jako aktivátor opálení. A teď k mým zkušenostem. Olej jsem používala každý den při opalování, na celé tělo, kdy jsem jej první zvlhčila květinovou vodou a poté do vlhké pokožky vetřela olej. Olej je dost mastný, ale dobře se vsakuje. Musíte si však dávat pozor na oblečení, protože špatně vmasírovaný olej docela zabarvuje. Pokud je však vsáklý do pokožky, žádné zabarvení plavek ani lehátka se nekoná.


Výsledky opalování jsou perfektní, olej nejen zajistí hebkou a hydratovanou pokožku, ale také viditelně urychluje a podporuje rovnoměrné opálení. Sice každý olej obsahuje přírodní ochranný faktor, ale přesto doporučuji kombinovat olej s dalším opalovacím přípravkem.


Pokud Vám v létě nestačí běžný pleťový krém, ale Vaše pokožka vyžaduje po každodenním pobytu na slunci větší péči, ideálním pomocníkem bude Hydratační pleťové sérum s kolagenem od značky Dulcia. To najdete v hezkém, pumpičkovém balení, kdy dvě pumpnutí bohatě vystačí k namazání celého obličeje. 


Toto sérum není typický gelový produkt, ale má krémovou, nadýchanou strukturu. Přesto při aplikaci poznáte, že je produkt hutnější a výživný. Dobře se aplikuje a ihned se vstřebává. Já jej používám každé ráno pod denní krém, ale hydratuje natolik, že pro mastnou a smíšenou pleť půjde použít klidně i samostatně. Pleť je po něm jemná, vláčná. Z dlouhodobého hlediska zabraňuje vzniku suchých míst a zpomaluje stárnutí pleti.


Na obou výrobcích se stanete natolik závislé, že ani nemrknete a už budou pryč a poběžíte si pro další balení, které seženete na Krasnakazdyden.cz.

Máte s některým z výrobků zkušenost? Zaujaly Vás?



M&R


4 komentáře:

  1. Já mám ricinový olej a zatím jako je fajn. :) Sérum od Dulcie vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jednu značku som ešte neskúšala. Zaujalo ma však sérum. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat