pondělí 9. prosince 2013

Eveline Slim 3D - Termoaktivní zeštíhlující sérum

Nádherný den všem, 


dnes bude řeč o tělovém přípravku, který má pomoct spalovat tukové buňku, bojovat s celulitidou, zeštíhlovat, tvarovat a modelovat postavu. Zní to úžasně, co říkáte? Kdo by nechtěl štíhlou a hezky tvarovanou postavu bez celulitidy? Opravdu to tento výrobek může zařídit? Co myslíte? Upřímně Vám můžu říct, že bohužel NE! Ale pojďme na to po pořádku.


 Zeštíhlující sérum je umístěno v plastové tubě o objemu 250 ml. Vzhled tuby je mi sympatický. Červený podklad s bílým a stříbrným popisem se mi líbí. Není to teda nic excelentního, ale zase zaujme na první pohled. Je fajn, že tuba stojí na víčku, takže je sérum vždy tam kde potřebujete, aby se dalo snadno vymáčknout.



 Přestože má tento produkt v názvu sérum, tak konzistencí to sérum opravdu není. Pod pojmem sérum si představím lehčí konzistenci. Zdejší konzistenci bych popsala jako trochu hutnější tělové mléko/krém. Není nijak tekuté, naopak musíte tubu docela silně zmáčknout, aby jste dostaly mléko ven. Vůně mléka se mi líbí, je svěží citrusová. Pokud jste zkoušely Eveline peeling, který bych umístěn v Ladyboxu, tak tento produkt voní úplně totožně.




Tento krém má speciální termo složení, která má účinně snižovat tukové usazeniny, odstraňovat uložené tuky a zabraňovat hromadění nových. Rovněž má zlepšovat odtok tkání a aktivovat procesy vylučování vody z těla. V rámci toho složení najdeme Isocell slim komplex, kofein a centella asiatova (pupečník), výtažky z mořských řas a přesličky. Všechny tyto přísady se intenzivně stimulují spalování tukových buněk, aktivně podporují hubnutí a účinně redukují příznaky celulitidy. Tato zeštíhlující péče probíhá ve třech krocích:

  • intenzivně stimuluje proces spalování tukových buněk
  • efektivně bojuje s neústupnou celulitidou
  • zeštíhluje, tvaruje a modeluje pas, hýždě a stehna 


A co na to říkám já? Krém se dobře roztírá, rychle se vsakuje, je na pokožce příjemný a nijak nelepí. Termo efekt se dostavuje chvíli po aplikaci. Při prvním použití, to hřálo opravdu hodně, dokonce to bylo natolik nepříjemné, že jsem měla pocit, že „uhořím za živa“. Dobře, možná trochu přeháním, ale nic příjemného to teda nebylo. Ten hřejivý pocit, trvá přibližně 15-20 minut, poté se pozvolna vytrácí. První minuty hřejivého efektu, mám pocit určitého nepříjemného svědění, především v oblasti břicha. Ještě podotknu, že krém aplikuji právě na oblast břicha, boků, hýždí a stehen. Právě to prohřívání pokožky umožňuje rychlé pronikání účinných látek do pokožky a zajišťuje maximální výsledky. Já si teda vůbec žádných výsledků nevšimla. Je fakt, že krém zanechává dané partie slušně hydratované, řekla bych, že je pokožka na dotek hladší, pružnější a snad i lehce zpevněná. Ale rozhodně jsem si nevšimla sebemenšího úbytku tuku, redukce celulitidy či modelace postavy. Já naštěstí výraznější celulitidou netrpím, ale nějaké ty  drobné ďolíčky na hýždích mám, ale tento krém s nimi neudělal vůbec nic. Takže zde vidím jen a pouze plané sliby.

Celkové hodnocení – 2/5

Značka: Eveline
Objem: 250 ml
Cena: cca 114 – 169 Kč
Dostupnost: především různé e-shopy, ale mám pocit, že se dá sehnat také v drogérii Teta


Z krému mám spíše negativní pocity. Sice se mi líbí konzistence, vůně i rychlé vsakování, ovšem ten hřejivý pocit je mi spíše nepříjemný a dle mého také bezvýsledný. Žádného zeštíhlení, zmírnění celulitidy, tvarování či modelování rizikových partií jsem si nevšimla a to krém používám pravidelně přes měsíc každý večer po koupeli. Když vezmu kolem a kolem, tak bych vám termoaktivní zeštíhlující krém spíše nedoporučila.

Máte zkušenosti s tímto "zeštíhlujícím" krémem? Popř. používáte nějaký jiný výrobek značky Eveline?

R.

6 komentářů:

  1. Ja pouzivam od Eveline zestihlujici peeling proti celulitide a serum na poprsi. Sice zadne podobne pripravky nezestihli, ale ja je pouzivam rada:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle dva přípravky jsem vyzkoušela taky a byly moc příjemné. Pak jsem zkusila tento přípravek a docela zklamání, ale tak nemůže každému sednout všechno.

      Vymazat
  2. já mám taky ten peeling a "kozokrém", obojí je sice příjemné, ale absolutně bez efektu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám stejnou zkušenost, obojí fajn, ale účinek žádný

      Vymazat
  3. Neviem ako si mozete dievcata musliet ze sa staci natret kremom a je po problemoch :-D co takto trosku dvihnut aj tie skysnute zadky a skusit cvicit??? Ci to uz je moc velka namaha spravit par drepov napr. Co? :-D este by ma zaujimalo ake vysledky ocakavala autorka tohoto clanku v ktorom sama spomenula ze nema celulitidu :-D a este jedna vec krém sa ma aplikovat 2krát denne nie raz po kúpeli ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě si nemyslím, že stačí pouze natřít se krémem, já rovněž pravidelně cvičím. Takže o zvednutí zadku mi nemáš co vykládat, když o tom nic nevíš. Ano napsala jsem, že nemám extra viditelnou celulitidu, ale sem tam pár ďolíčku ano a myslím, že na tom jsem nějaké výsledky pozorovat mohla. Takže tak.

      Vymazat