středa 18. prosince 2013

Ladybox - prosinec 2013

Krásnou středu Vám všem,

jako každý měsíc touhle dobou, Vám přináším ukázkový článek aktuální kolekce krabičky krásy Ladybox, tentokrát za měsíc prosinec. Opět jsem si box neobjednala a stejně jako za poslední 2 nebo 3 měsíce pouze přebírám krabičku krásy kamarádce.

Krabička má tento měsíc docela povedený design, je celá provedená v červené barvě s decentním potiskem vánočních baněk s geometrickým vzorem, stejný vzor je také zobrazen na vnitřní straně krabičky i jejího víka. Takže tentokrát má za mě obal 1*.


Průvodní dopis je klasicky tvrdá kartička s vyobrazenými výrobky, které se skrývaly v Ladyboxu. Když jsem uvažovala o koupi prosincové krabičky, internetem kolovaly nápovědu o obsahu boxu, kde byly slibovány výrobky značek Ziaja, Mixa a Natura Siberica a také štětec navrhnutý speciálně pro zákaznice Ladyboxu. 


Co jsem tedy po otevření boxu viděla?

První slovo bylo WOW, krabička vypadala napěchovaně, skoro bych řekla přeplněně. Ale druhý pohled byl už o dost jiný, stačilo jen odkrýt hromadu vzorků a pocit z krabičky se změnil spíše na mírné zklamání, především z důvodu, že hned na první pohled bylo vidět, že se v krabičce opakují značky, které již v boxu byly.



Ladybox obsahoval 6 plných balení, 1 balení cestovní a dvě sady vzorků.

Plná balení 

Racio šušenky s příchutí lesního ovoce (43 g/10 Kč)

Začnu výrobkem, který dle mého názoru do krabičky krásy nepatří a to sušenky značky Racio s náplní s příchutí lesního ovoce. No vážně nejsem zastáncem jídla v beautyboxech, od toho tu přece jsou foodboxy, ne?



Ziaja Osvěžující sprchový gel s vůní limetky a citrusů (270 ml/cena nebyla uvedena)

Při otevření tohoto sprchového gelu mě praštila do nosu výrazná citrusová vůně, která se mi ovšem líbí. Bohužel tato parfemace bude mít asi hodně odpůrců, kterým tato vůně bude připomínat Jar. Značku Ziaja mám ráda a byla avizována, takže z tohoto výrobku bych určitě zklamaná nebyla.



Anatomicals Hand Sanitizer (60 ml/129 Kč)

Jedná se o dezinfekční gel na ruce, který slouží k likvidaci bakteriích na rukovou ve chvílích, kdy nebudete mít možnost si umýt ruce. Já jsem tak trochu závislá na používání dezinfekčních gelů, na cesty veřejnou dopravou, festivaly či akce v přírodě, je to nutnost. Navíc tento dezinfekční přípravek od Anatomicals je novinka, která bude v prodeji až v příštím roce. Což tomuto výrobku dodá na zajímavosti.


Jordana, texturovací lak na nehty (15 ml/60 Kč)

V současně jsou laky s výrazným povrchem velmi moderní a tak po značkách Gabriella Salvete a Rimmel, s dalším pískovým lakem přichází i značka Jordana. V boxíku byl pískáč této značky v odstínu 02 Rowdy Red v pěkné výrazné neonově červené barvě. S laky Jordana jsem vždycky byla spokojena a navíc jsem se teďka zbláznila do pískového efektu a tak by mi tento krasavec udělal radost.


Štetec na oční stíny - Ladybox (1 ks/99 Kč)

Tento šteteček na oční stíny se mi zdá poměrně kvalitní, štětinky se mi zdají jemné a hezky střižené, nikde nic nečouhá a nevypadává. Akorát se mi zdá štětin méně než jsem u štětců na líčení očí zvyklá, ale asi to je jen o preferencích každého člověka, co mu k líčení vyhovuje. Designově je štěteček také pěkně vyvedený. Štětiny jsou v přírodním hnědém odstínu, zasazeny v černé kovové objímce a rukojeť štětce je růžová s černým logem a nápisem Ladybox.


Cosm´etika oční stíny (3 g/189 Kč)

Na průvodním dopisu jsem viděla oční stíny, ale při pohledu do krabičky jsem je nemohla ani objevit. Pak jsem je "trpaslíčky" našla mezi vzorečky. Stín je vhodný k sestavení vlastní magnetické paletky. Takže je tento stín bez koupě paletky téměř neuskladnitelný a k cestování je úplně nevhodný. Odstín je matně hnědý, takže skvěle využitelný pro vykreslení očního oblouku a prohloubení očního oblouku.



Cestovní balení a sady vzorečků

Palmer´s Body Gloss (125 g/149 Kč)

A zase Palmer´s tentokrát s party výrobkem pro rozzáření těla vhodné na večírky. Tento tělový krém voní sladce, jak jsme u Palmer´s zvyklí, ale tento krém mi připomíná spíše nějaké sušenky. Efekt krému není moc výrazný, po rozmazání hodně lehký glow efekt. V boxu bylo umístěno 30 g balení.



Sady vzorků byly od avizovaných značek Mixa a Natura Siberica, takže chápu, že většina zákaznic bylo zklamaných, když čekaly větší balení výrobků těchto značek než jen malé pytlíčkové vzorečky. Také mezi vzorky nechyběly vzorky nenáviděného Palmer´s.


Co vy říkáte na prosincový boxík? Litujete, že jste neobjednaly? 

Já se momentálně více kloním k tomu, že se mi obsah Ladyboxu nelíbí, ale je to spíš 40:60, takže toto vydání až takový propadák nebude.

M.

12 komentářů:

  1. Me se spise libi, az na Palmer's a gel sel k mamce. Drive mi jidlo take vadilo, ale ted to beru jako fajn zpestreni. Barvama se u me trefili, takze fajn:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi taky příjde spolupráce Ladyboxu a Palmer ´s až k smíchu, když jsou jejich výrobky vážně v každé krabičce. Co se týče jídla v boxu, tak mi by nevadilo jako "bonus", ale je trochu blbé, když ho počítají za regulérní plný výrobek.

      Vymazat
  2. Ahoj holky, ja vas musim lehce opravit...
    Laky Jordana a jejich Texture kolekce je u nas v prodeji od DUBNA 2013, Tudiz o novince nemuze byt rec. Natoz tak o tom, ze po stars, essence a rimmel.
    Jak ma vsak jine schnuti a ne kazdemu sedne, po zaschnuti prosvitaji bile krupicky. Ake zas se odlakovava vic.
    V soucasnosti cena 44Kc.

    Stetec... Mate ho v poradku? Protoze mne z nej trcely chlupy uz v pouzdre a pote jich hodne vypadalo. Hazela jsem fotku na fb ladyboxu.
    A nezda, tez mi prijde, ze jich ma stetec malo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky,
      díky za opravení - mám laky Jordana docela ráda, ale s tímto pískáčem jsem se ještě nesetkala, tak jsem předpokládala, že se jedná o novinku, ale asi jsem ho prostě jen na oficiálním eshopu Jordany přehlédla.

      Ad štětec - no v pořádku je, jen nevypadá příliš kvalitně. Na ten facebook jsem koukala a ten štětec, který přišel tobě je šílený, pochybuju, že se takovou ochechulí dá namalovat.

      Vymazat
  3. Ja som mala presne tento rovnaký LB :-) Aj farby tieňov a laku sedia... A teda moje pocity boli dosť zmiešané, čakala som niečo viac "wau", nakoľko to bol môj prvý LB... Ale tak čo už... Asi si budem robiť LB sama pre seba :-))))

    Čo sa týka môjho štetca, tak ten bol úplne v poriadku :-)

    Blog Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle krabička špatná vážně nebyla, ale od vánoční edice čekal každý asi trochu víc. Já jsem spíš čekala vážně vánoční výrobky a vánoční vůně. Budeš objednávat další krabičky?

      Vymazat
  4. vypadá dost dobře, tenhle měsíc se opravdu povedl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi přišly některé krabičky i lepší, ale rozhodně bych všechny výrobky kromě Palmer´s využila :-)

      Vymazat
  5. Já musím říct že mě moc lákalo to, když zveřejnili že se tam objeví Mixa a Natura siberica. Nakonec jsem odolala a dobře udělala, kdybych pak zjistila, že vlastně to na co mě nalákali byly jen vzorky byla bych šíleně naštvaná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě lákala především Natura Siberica, ale naštěstí jsem odolala. Wow efekt by se nekonal a za pouhé vzorky bych byla naštvaná.

      Vymazat
  6. Měli by se přejmenovat na ZBYTKOBOX, fakt mě štve, že jsem se zlomila a objednala, ale doufala jsem, že vánoční bude našlapaná, ale takhle krabka už dle mého nebude nikdy našlapaná - leda zbytky:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výraz Zbytkobox se ti vážně povedl - odpovídá to :-D Já si už naštěstí neobjednávám, došlo mi, že za 2 měsíce objednávání boxu ušetřím 600 a to si můžu koupit už něco podstatně kvalitnějšího než to, co se v krabičce najde. I když to bude třeba jen jeden výrobek.

      Vymazat