pátek 13. prosince 2013

Milani zapečená tvářenka

Krásný pátek třináctého,

doufám, že se máte fajn a že si s chutí přečtete dnešní článek, který jsem pro vás připravila o Milani zapečené tvářence. Milani je americká značka drogérkové kosmetiky, která je oblíbená zejména pro své zapečené tvářenky, rtěnky a laky na nehty. Zatím vlastním jen tu tvářenku, takže dnes to o bude o ní.



Ale začněme nejprve balením. To považuji za jediné slabé místo tvářenky. Je tedy plastové, ovšem nevalné kvality. Celé je takové vachrlaté a vypadá dost lacině.  Navíc je v takové té žluté zlaté a to se mi úplně nezamlouvá. Odklápěcí víčko je lesklé, tudíž je na něm tak vidět každý otisk, což na vzhledu moc nepřidá. Kladně ovšem hodnotím průhlednou vrchní část, díky čemuž je na první pohled patrné po jakém odstínu saháte. Za to palec nahoru. Otírání je na zacvaknutí,drží dobře a docela pevně, přesto jde otevřít tak, aniž by jste si zničily nehet. Tvářenka má dvě patra, v prvním je samotný produkt a v druhém pak zrcátko a dost tuhý nepoužitelný štěteček. Takže celkově mě balení moc neohromilo.




Něco jiného je ovšem samotná náplň a barva tvářenky. Můj odstín nese název Red Vino a je to naprosto úchvatná barva. Jak napovídá název jedná se o barvu červeného vína obohacenou o zlatý třpyt. Ten je jak v tvářence, tak i na ruce dost výrazný, ovšem na tváři nejde vůbec vidět. Jednoduše se díky nanášení štětcem hezky rozmaže a třpyt se jaksi vytratí. Což mi vůbec nevadí, neboť barvička se mi i tak líbí moc. Barva vám na tváři vytvoří lehký červený ruměnec, jako by jste byly ošlehané větrem a vypadá to úžasně. Tak svěže a přirozeně.





Na to, že se jedná o zapečenou tvářenku, tak je neuvěřitelně pigmentovaná. Stačí štětcem jen lehounce do tvářenky ťupnout a máte dostatek barvy. Takže pozor na to. Jde to s ní velice rychle přehnat. Ovšem tvářenka se velice dobře roztírá a rozmazává, takže i když to s ní přeženete, můžete intenzitu ubrat řádným rozblenděním. Díky zapečení, tvářeka téměř nepráší a velice pomalu ubývá. Určitě vás bude zajímat výdrž. Ta je rovněž excelentní, bez problému mi drží celý den a i k večeru vypadá jako čerstvě nanesená. Výdrž mě tedy ohromila.

Celkové hodnocení – 4,5/5

Značka: Milani
Objem: 3,5 g
Cena: 150 Kč

Přes počáteční nedůvěru díky ne příliš kvalitnímu balení jsem si tvářenku zamilovala a jinou teď nepoužívám. Maximálně se mi líbí barva a výsledný efekt ošlehaných tváří. Když se k tomu ještě  přidá skvělá pigmentace a celodenní výdrž, tak není nad čím přemýšlet  a musím vám ji rozhodně doporučit. Už chápu proč jsou Milani zapečené tvářeky tak vychvalované a oblíbené. Půl bodík strhávám jen za nic moc balení. Plánuji si určitě pořídit minimálně ještě jeden odstín, taky nějaké ty Milani rtěnky.


Co vy a Milani? Znáte, popř. máte již odzkoušeno? Já čekám novou zásilku s dalším odstínem tvářenky, rtěnkou a jumbu tužkama na oči, kterou mi snad Ježíšek nadělí :) 

10 komentářů:

  1. Milani znám z blogů, ale nic od nich nemám. Ale ten odstín je krásný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě Milani vyzkoušej. Já zatím žádný kousek od této značky také nemám, ale tvářenka od Radu se mi zdá skvělá a tak toužím po nějaké své. Doufám, že se to dozvěděl i Ježíšek a nějakou mi nadělí pod stromeček :-)

      M.

      Vymazat
  2. Já vždycky jen poslouchám, jak o Milani básní Péťa. Chtěla jsem objednat nějakou tu jumbo tužku, ale nestihla jsem to. Určitě po Vánocích ale chci vyzkoušet jejich rtěnku:)
    Jenn

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Petra mě taky na ty jumbo tužky navnadila, tak jsem si teď když mělo Milani akci dvě koupila, přihodila jsem rovnou rtěnku a další tvářenku - všechno dostanu ale až pod stromeček - už se těším :D Zatím jsem se vším maximálně spokojená, takže pokud se k nějaké objednávce chystáš, určitě jdi do toho! R.

      Vymazat
  3. Odstín je nádherný:)
    Jen škoda, že trošku tmavý na mě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásný, ale tak pokud nabereš jen trošku a dáš na obě líčka, hezky rozetřeš, tak by to nemuselo být tmavé. Tak mrkni na jiné odstíny, mají i hezké světlé růžové či meruňkové.

      Vymazat
  4. já jsem si zatím pořídila jen rtěnku, v odstínu Sangria a jsem tedy naprosto spokojená :-) Jela jsem v ní dělat i parádu do Drážďan :-)

    Na tvářenky se teprve chystám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jednu rtěnku očekávám od Ježíška. Jinak tvářenky můžu jen doporučit, jsou úžasné - ta barva, pigmentace, výdrž - jednoduše paráda.

      Vymazat
    2. To já vám holky věřím, ale zatím si dělám radost z té své Cargo a snažím se přijít na chuť té Missha.

      Takže tohle bohužel až časem.

      Vymazat