sobota 14. prosince 2013

Moje sbírka očních stínů Inglot

Ahojky,

v dnešním článku jsem se Vám rozhodla ukázat celou svojí sbírku očních stínů od značky Inglot. Je toho opravdu dost, takže to dnes bude více o fotkách než o povídání. Když jsem ty stíny začala počítat, tak se mi docela protočily panenky - mám pět paletek, což dalo dohromady 27 stínů.

Reliéfy Inglot můžete koupit buď kulaté, které mají 1,8 g nebo hranaté, které jsou větší a obsahují gramů 2,7.


Než Vám začnu ukazovat všechny odstíny reliéfu, které vlastním, chci Vám ještě říct něco málo o kvalitě očních stínů Inglot. Já jsem se stíny této značky maximálně spokojená, všechny stíny, které mám jsou krásně máslové konzistence, když je nabíráte prsty úplně se "rozpouštějí". Mám zkušenost jak s matnými odstíny, tak perleťovými i se shimmerem a všechny mi příjdou stejně kvalitní, nepráší, barvy jsou syté a dlouho na očích vydrží i bez báze, já je ovšem používám jen s bází.


Tuto paletku jsem si sestavila před létem, kdy jsem chtěla svou sbírků očních stínů obohatit o nějaké letní barvy, ale zároveň jsem druhou půlku paletky chtěla neutrální a to především kvůli cestování, kdy se mi jeví jako skvělý nápad mít na oči i něco výrazného, ale pro dny bez nápadu i neutrální hnědé a béžové odstíny.


1. jasně žlutá se stříbrným shimmerem - odstín AMC SHINE 132
2. perleťová "pale" pink - odstín PEARL 431
3. fialová s jemným shimmerem - odstín DOUBLE SP 493
4. smaragdovo-tyrkysová s jemným shimmerem - odstín DOUBLE SP 504
5. matná lesní zelená - odstín MATTE 364

6. matná tmavší béžová - odstín MATTE 328
7. perleťová světle meruňková - odstín PEARL 393
8. perleťová cihlová - odstín PEARL 407
9. matná středně hnědá - odstín MATTE 337
10. perleťová tmavší hnědá - odstín PEARL 422



Tohle je má první inglotí paletka a taky je nejvíce používaná. Zlatý stín je skvělý na projasnění vnitřního koutku a také jako rozjasňovač. Naopak matnou šedohnědou lze používat jak na stínování obočí, tak na konturování obličeje - ale pozor, nesmí se to s ním přehnat, je vážně hodně, ale hodně pigmentovaný.

11. třpytivá zlatá - odstín AMC SHINE 111
12. starorůžová se zlatým shimmerem - odstín AMC SHINE 144
13. perleťová fialová - odstín PEARL 445
14. matná hnědošedá - odstín MATTE 363
15. tmavěhnědá se stříbrným shimmerem - odstín AMC 53


Takhle vypadá moje nejnovější Inglot paletka - ten béžový stín jsem kupovala Radu loni k Vánocům a moc se mi líbil, tak jsem si ho musela pořídit taky, červené stíny jsem žádné neměla a tyhle jsou dobře využitelné i na tvářenku (ale nesmí se to s nima přehnat, jen do nich jemně ťupnout). A modrá teal barva a mint byly na léto moje oblíbené odstíny, tak jsem zvolila tyhle dva reliéfy.


16. krémovo-zlatá - odstín PEARL 395
17. tmavě červeno-růžová - odstín AMC 100
18. petrolejová se stříbrným shimmerem - odstín AMC SHINE 115
19. mint se zlatým shimmerem - odstín AMC SHINE 137


Kdysi v začátcích našeho blogu jsme tu měly článek o paletce sestavené z reliéfů z limitky Noble Collection (najdete zde). Nevím, jestli je tato limitka Inglot ještě k dostání, ale barvy měly představovat odstíny cenných kovů.


20. světlá stříbrná - Noble collection 151
21. ocelově šedá - Noble collection 152
22. hnědošedá - Noble collection 153
23. bronzová - Noble collection 154
24. zletá - Noble collection 155


Inglot má také reliéfy očních stínů v duhovém provedení (rainbow), kdy jsou v jednom reliéfu tři odstíny očních stínů v jedné barvě v různé sytosti. Já mám rainbow stíny ve třech odstínech - matnou tyrkysovou, růžovo-fialovou se stříbrným shimmerem a modrou se stříbrným shimmerem.


25. matná tyrkysová - odstín 104R
26. růžovo-fialová se stříbrným shimmerem - odstín 129R
27. tmavě modrá se stříbrným shimmerem - odstín 127R

Tak tohle byly v současnosti (k 1. říjnu 2013 :-D ) všechny moje stíny od Inglotu, ale je mi jasné, že tohle nejsou všechny napořád. Oční stíny téhle značky mi příjdou super, jak kvalitou, výběrem barev i typy (matné, se shimmerem, s perletí), tak i cenou a designem. Určitě si pořídím i další barvičky.

Cena
Myslím, že kulaté reliéfy už nejsou v ČR k dostání, ale orientační cena je okolo 120 Kč, u hranatých stínů to je přibližně 150 Kč.

A co Vy? Které ze stínů by jste si koupily Vy? Vlastníte nějaké oční stíny od Inglotu? Jste spokojené?

M.

4 komentáře:

  1. wow, pěkná sbírka! máš pravdu, s kulatýma refillama už skončili, je to škoda, vypadají hezky. já zatím stín nemám, ale nějaký určitě plánuju, musím doplnit paletku - zatím v ní mám tvářenku a korektor a mám ještě dva malé čtverečky volné, tak chci právě nějaký stín a něco na obočí. nejvíc mě zaujal ten Pearl hned z první paletky. a ty rainbow jsou nádherné, ty odstíny, no krása...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky za komentar! Omylem se nam clanek povedlo postnout na chvili driv pri meneni designu blogu. Ale odpovidam aspon ted. Ja ti muzu Inglot jenom doporucit, jsem s nim vazne spokojena, takze radim at si nektery stin poridis. A ten odstin pearl, ktery se ti libi, mam taky moc rada.
      M.

      Vymazat
  2. Přiznám se, že Inglot zatím ještě stále míjím a když jsem tam byla koupit multifunkční kovovou paletu na makeup, tak se mi až z těch barev lehce udělalo nevolno :-)
    Moc to všechno zářilo.

    Ale na pigmentaci a výdrž slýchám jen samou chválu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni mají výběr barev vážně neskutečný, u Inglotu najdeš barvy, o kterých by se ti nikdy nesnilo. A kvalita je úžasná! Řekla bych, že to jsou moje nejkvalitnější stíny a to mám i dražší značky :-)

      Vymazat