pátek 20. prosince 2013

Nalakováno – Vánoční inspirace

Krásný pátek Všem,

Jelikož se nám blíží ty Vánoce, tak jsem si pro vás připravila inspiraci, jak si nalakovat nehty právě na toto sváteční období. Zvolila jsem dvě nejtradičnější vánoční barvy a to červenou a zlatou. Právě tyto dvě barvy si pojím s vánočními svátky, také stromeček ladíme do těchto barev, tak jsem si řekla, že i na nehtech bude vypadat skvěle. A nemýlila jsem se.


Pro ozvláštnění nehtů jsem použila tenké zdobící pásky, které můžete na nehet jen nalepit a máte hotovo. Nebo na to můžete jít trochu pracněji jako já. Já tyto různobarevné pásky koupila za pár kaček na ebay, ale seženete je i v drogerii. Jsem si naprosto jistá, že je má Essence ve své nabídce.




Takže k postupu. Není to nic těžkého, ale nějaký ten čas to zabere. Nejprve jsem nehty nalakovala dvěma vrstvami zlatého laku. Já použila ještě ze staré edice lak od S-he č. 230. Super kryje, dobře se lakuje a hlavně rychle zasychá. Po důkladném zaschnutí, je opravdu nutné, aby lak byl 100% suchý, jsem na nehet šikmo nalepila pět pásečků. Je jedno jaké barvy, stejně se pak sundají. Poté jsem vínovým pískovým lakem Eleganza od Gabrielly Salvete, vyplnila volné prostory mezi páskami. Barvu jsem nechala dobře zaschnout a pásky opatrně odstranila. Tak vám na nehtech vzniknou elegantní a slušivé vínové proužky. Celý výsledek jsem zafixovala průhledným top coatem. Jen připomínám, že je opravdu důležité lepit proužky na důkladně suchý lak, nebo se vám může při sundávání stát, že si strhnete i zlatou barvu pod ním.




Je to celkem pracné, za to ale hodně efektní a moc pěkné. Je důležité si dát na čas se zasycháním a nebýt moc hrrr, ale výsledek stojí za to. Co myslíte?

Líbí se vám nehty? Vyzkoušíte? Už máte vymyšleno jaký lak zvolíte k Štědrovečerní večeři? U mě to bude asi tato kombinace, neboť se mi opravdu zalíbila.


R.

10 komentářů:

  1. Tak tohle se mi opravdu moc líbí! Super nápad a krásný výsledek! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, jsem ráda, že se líbí i jiným a ne jen mě :D

      Vymazat
  2. tyhle nehty se mi opravdu moc líbí, jsou krásné a asi se nechám inspirovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc díky, pokud se budeš inspirovat, tak budu jedině ráda ;-)

      Vymazat
  3. Tak to je nádherný ale hlavně elegantní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuj, snažila jsem se o něco jednoduchého a přesto elegantního, tak jsem moc ráda, že se se to povedlo :) a že se nehty líbí

      Vymazat
  4. Vypadá to moc krásně, opravdu vánočně!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné! A já si říkala, jak se to tak precizně dělá a ono stačí třeba izolepa :-) Super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :D Šlo by to samozřejmě i jen nakreslit, ale na to já nemá tak pevnou ruku, proto jsou tyto proužky, nebo jak píšeš třeba izolepa super alternativa :)

      Vymazat