sobota 28. prosince 2013

TOP13 roku 2013 - dekorativka

Krásnou sobotu,

dnes počasí za okny vypadá spíše jako jaro a přitom je tady konec prosince. Na takové počasí se bilancování vlastně vůbec nehodí, ale kdy Vám mám ukázat všechny své oblíbence za rok 2013 než na samotném jeho konci? Dneska začnu s dekorativkou a příště Vám ještě ukážu souhrn pleťových, tělových a vlasových oblíbenců.

1. Začínám líčením očí a to mojí nejpouživanější paletkou a to paletkou od UD - Naked, pro kterou jsem sahala prakticky každý pracovní den, kdy se líčím spíše jemně a v neutrálních barvách. 


2. Dvojka je také z kategorie líčení očí a je to mnou vytvořená paletka z reliéfu Inglot. Tyhle paletky "vlastní výroby" se mi velmi líbí, protože si můžu vybrat barvy podle svého gusta. Navíc zrovna Inglot je moje oblíbená značka a jejich oční stíny jsou prvotřídní.


3. U líčení očí ještě zůstanu a to dokonce ještě u dalších třech bodů! Dalším favoritem bez kterého si už líčení nedokážu představit je hnědé Color Tattoo od Mayballine. To, v odstínu On and on bronz, používám především ve dnech, kdy musím vstávat hodně brzo a nechce se mi do náročnějšího líčení.

4. A co se skrývá pod číslem čtyři? Je tam něco, co výdrž očních stínů podpoří. Hádáte správně, je to báze pod oční stíny a to od značky Artdeco. Tato báze je nesmrtelná, mám jí víc než rok a půl a ještě nejsem ani v půlce. 


5. Ke kompletnímu líčení očí chybí ještě řasenka - letos se mou oblíbenou stala levná drogérková řasenka od Gabrielly Salvete Diamante. Ač nemám ráda gumové kartáčky, tak s tímhle se mi skvěle pracuje a vykouzlí i z mých řídkých a krátkých řas docela pěkné vějířky.


6. Na pleť mám ve svém žebříčku také pár věcí. Za zástupce makeupů jsem zvolila 123perfect od Bourjois. Tento makeup mám sice teprve dva měsíce, ale už mě zvládl natolik okouzlit, že se dostal do nejlepších výrobků tohoto roku.

7. V roce 2013 jsem také hodně používala asijská bbčka. Nejlepší ze všech, které jsem vyzkoušela, je podle mne Signature real od Misshy. Tohle bbčko je lehké, ale krásně kryje (vyšší střední krytí), dokonale se pleti přizpůsobí a udělá pleť nádhernou.


8. A aby se ta krásná a sametová pleť dala vykouzlit, je určitě zapotřebí si pomoci dobrým štětcem na makeup. Já jsem se maximálně zamilovala do štětce od Mery Macom. Ten udělá pleť vážně sametovou.

9. Na zakrytí nedokonalostí je nejlepší korektor od značky Catrice a to jejich Camouflage cream. Taky to je jedna z mých kosmetických novinek, ale přesto si bez něj už líčení nedokážu představit.


10. Tvářenky, které mne úplně okouzlily, jsou ty zapečené od Bourjois. Mám tři odstíny a líčím se s nimi vážně často. Jednu z nich mám dokonce už asi od 15ti let a pořád je skvělá!

11. Dlouho jsem na rozjasňovače příliš nevěřila, ale ony udělají na pleti a celkovém líčení skvělý efekt. Nejvíc se mi zatím osvědčil rozjasňovač od Nars Albatros. Ten bude slušet každému tónu pleti a každému líčení.


12. + 13. Tak a poslední výrobky pod čísly 12 a 13 jsou od značky Dermacol. Jak se u nás před létem objevily dermacolí balzámky Love Lips, okamžitě jsem jim podlehla a používám je ráda do dnes. A rtěnky Lip Seduction taktéž od Dermacolu, jsou pro mě nejlepší drogérkové rtěnky.


PS: pořadí výrobků je čistě náhodné, nejsou seřazeny podle kvality ani preferencí :-)

Tak tady vidíte moje nej výrobky pro líčení, bez kterých bych se už neobešla? Jaké máte favority vy? Našly jste se v některém z mých oblíbenců?

M.

4 komentáře:

  1. moc pěkný článek :) ta báze Artdeco je opravdu skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  2. díky za pochvalu :-) a jsem ráda, že s tou bází je spokojených víc lidí, ona fakt za ty dvě stovky stojí za to a vydrží věky

    OdpovědětVymazat
  3. milujem tieto články :) báza je super :) ale celkovo sú tu samé dobré veci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám ráda tyhle ukazovací a povídací články. S tou bází jsem maximálně spokojená, no vlastně se vším, co tady ukazuju.

      Vymazat