pondělí 16. prosince 2013

Vánoční dárečkování podruhé aneb vítězem se stává......

Krasné pondělní ráno,

včerejším dnem skončila naše vánoční soutěž o balíček s NYX kosmetikou, proto je načase jí vyhodnotit a oznámit tu šťastnou, která najde pod stromeček o dáreček navíc. Musíme vám především poděkovat za úžasnou účast, která byla skvělá a moc nás potěšilo, že se vás zapojilo tolik. Rovněž díky za to, že jste se vyjádřily k frekvenci publikování článků. 

Než se dostaneme k samotnému vyhlášení, tak bychom chtěly zmínit, že dáme na vaše většinové přání, že upřednostňujete méně článků za týden. Proto ode dneška budou články vycházet pravidelně obden a to ve stejném čase jako doteď, tedy v 8 ráno. Dále jsme změnily a poupravily vzhled blogu, tak se vám snad bude líbit. Nově najdete hned pod úvodním infem štítky, takže si můžete procházet tu sekci která vám zajímá. Jen upřesním, že v sekci ostatní naleznete rubriky Došlo nám, New in, různé tagy atd. Doufám, že toto lepší a přehlednější rozčlenění článků uvítáte. 


A teď už pojďme na vyhlášení vítěze. Jelikož se vás zapojilo 87, rozhodly jsme se pro losování pomocí randomu. Ještě jednou připomínám, že výherce dostane krásnou paletku Versus od NYX, rtěnku Perfect taktéž od NYX a vše bude mít zabaleno v krasném párty psaníčku.


A vítězem se stává ....



Moc gratulujeme a zároveň vítězku prosíme, aby nám co nevidět zaslala adresu na email uveden v záhlaví. Pokud se vítěz neozve do 7 dní, bude losován náhradník. 

Ještě jednou gratulujeme a děkujeme za účet. 

Vaše Radu a Maru


5 komentářů:

  1. Ahoj holky, balíček dnes dorazil, stíny jsou opravdu nádherné, rtěnky moc nenosím, ale asi začnu, protože si myslím, že mi ten odstín docela sluší a rtěnka má příjemnou texturu. A psaníčko je taky super. Ještě jednou moc děkuji, i za milé přáníčko. Krásné Vánoce :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, tak to jsme rády, že se dárečky líbily. Tobě taky krásné Vánoce

      Vymazat