čtvrtek 26. prosince 2013

Vánoční dárečky aneb co jsem dostala

Hezký druhý svátek vánoční,

doufám, že jste si Štědrý den i První svátek náramně užily, dosyta se nacpaly všema dobrůtkama, našly jste pod stromečkem vše co jste si přály a užíváte si volna a báječného nicnedělání. Já si vše výše popsaného maximálně užila a dnes bych vám ráda ukázala, co pěkného mi Ježíšek letos nadělil. Sama mám tyto „očumovací“ články ráda, tak doufám, že se bude líbil i vám. V první řadě musím říct, že Ježíšek přesně věděl čím mi udělat radost. Dostala jsem vše co jsem si přála a ještě něco navíc. Tak jdeme na to.

První dáreček jsem dostala už v polovině prosince, kdy jsme si s Maru udělaly vlastní vánoční večírek a předaly si navzájem dárečky. O hlavním dárku jsem sice věděla dopředu, ale stejně jsem se na něj maximálně těšila. Řeč je o konturovacím setu, obsahující matný bronzer a rozjasňovač, od Sleeku. Set je báječný a mám z něj velkou radost. Ale to by nebyla Maru, aby mi nepřibalila ještě pár dalších krásných maličkostí, za což jí moc děkuji. Dostala jsem krásný červený lak od Coloramy, dvě přenádherně vonící šumivky do koupele a heřmánkovou pleťovou masku v plátýnku. Tyto masky jsem si teď docela oblíbila, takže se těším až jí vyzkouším.


Kosmetiky jsem ale letos dostala více. Nadšená jsem z paletky Vintage Romance od Sleeku, která ukrývá božské zlatavé a fialkové barvičky. Už se těším, až vyzkouším všechny možné i nemožné barevné kombinace. Další paletkou do sbírky je VIVO Enchanted, jejichž barvy se mi již dlouho líbily, proto jsem moc ráda, že si paletka ke mně našla cestu. Díky akci na Milani mi Ježíšek pořídil jumbo tužku v matném bílém odstínu Snowy White a třpytivém fialovém odstínu Midnight Romance. Četla jsem na ně samou chválu, tak doufám, že dostojí své pověsti. Zatím jsem je zkoušela jen na ruku a musím říct, že jsou super pigmentované a drží jak přibyté. Tak uvidíme zda tomu tak bude i na očích. Od Milani jsem dále dostala zapečenou tvářenku v odstínu Berry Amore. Na fotkách vypadalo, že se bude jednat o přirozenou růžovou barvu, ale ve skutečnosti to je překrásná meruňkovo-korálová s zlatým třpytem. Moc pěkná barva. A jelikož mě Ježíšek zná moc dobře a ví, že momentálně ujíždím na rtěnkách různých barev, tak mě obdaroval super růžovkou v odstínu Fruit Punch. Řasenka Diamante od Gabrielly Salvete je má nejoblíbenější, proto mi nemohla pod stromečkem chybět. Toaletní voda Eau De Ruby Lips od Salvadora Dali završuje mé kosmetické dárečky. 


Kromě kosmetiky mám velice ráda kabelky a oblečení, proto ani tato položka nemohla v mých vánočních darech chybět. Obě kabelky jsem si vybrala sama a objednala ze zahraniční. Tmavě modrá kabelka je střední velikosti, řekla bych že teď hodně trendy vzhledu a dá se nosit jak v ruce (čemuž dávám přednost), tak díky odepínacímu popruhu i přes rameno. Je kvalitně ušitá a moc se mi líbí. Modrou barvu mám hodně ráda, ale kabelka mi v této barva scházela. Tak už jí mám. Větší béžové psaníčko mám z Anglie a naprosto předčilo mé očekávání. Je nádherné, jakoby semišové se zlatou sponou a zlatým odepínajícím řetízkem. Už se těším až psaníčko vyvětrám.


Z oblečení jsem dostala perfektní svetřík v zelenkavém mint odstínu a tmavě vínové šatičky. Obojí mám z missrebel.co.uk

A co by to byly za Vánoce kdyby chyběla parádní teploučké papučky. Tyto mají alespoň pro mne super pletený vánoční vzor a jsou až neskutečně hřejivé. Aby mi nebyla zima ani pod peřinou, tak jsem dostala rozkošné a především neuvěřitelně měkoučké a „huňaté“ pyžamko ze kterého mám velikou radost. Moje staré kožené rukavičky pomalu dosluhují proto mi tyto nové přišly neuvěřitelně vhod. Takže Ježíšku děkuji! 


Kromě těchto super dárečků, kterých bylo až až, jsem dostala ještě nějakou tu kačku na útratu, co si ale pořídím ještě nevím. Uvidíme co povánoční slevy přinesou. 

Jakého jste měly Vy Ježíška? Nadělil Vám vše co jste si přály? 

R. 

10 komentářů:

  1. ten mint svetřík je naprosto úžasný <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, svetřík je opravdu parádní, dnes jsem ho byla vyvětrat na návštěvě :D

      Vymazat
  2. Tak to jsi měla bohatého pěkného Ježíška. Já dostala letos pouze oblečení, ale spokojenost samozřejmě je, neboť jsem si vše předem domluvila a vybrala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježíšek byl velice opravdu velice štědrý. No já letos toho oblečení moc neměla, ale třeba ještě něco ukořistím ve slevách. Tak hlavně, že jsi spokojená :)

      Vymazat
  3. Krásný Ježíšek :) Salvador je moje oblíbená voňavka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musím říct, že jsem si jí po prvním vyzkoušení taky hned zamilovala, voní úžasně.

      Vymazat
  4. Super nadílka! :) Kabelky jsou moc pěkné a Vintage Romance bych brala taky. :)

    U nás se dárky už moc neřeší, nakupuju je hlavně já, naši dávají takové ty nezbytnosti. Kosmetiku jsem jim zakázala kupovat, vyberu si ji sama. Ale dostala jsem dva pěkné pletené svršky. :) No a samozřejmě nějaké peníze, za které si koupím kosmetiku podle mého gusta a taky nějaké ty knížky (už jsem si nadělila Húrinovy děti a první dva díly Zaklínače).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono to ve směs jsou taky dárky co jsem si sama vybrala, což ale vůbec nesnižuje mou radost z nich. Kabelky jsou super i babička mi záviděla to psaníčko :), že kdyby bylo v černé tak ho chce taky :D Vitage Romance je úžasná, chtěla jsem jí hned jak jsem jí viděla, takže jsem ráda, že mám další Sleek paletku do sbírky

      Vymazat
  5. krásné, nejvíc se mi líbí ty šatky :)
    já jsem taky dostala nějakou kosmetiku, kupodivu i od přítele, poukaz do Lush, ačkoliv tvrdil, že v žádném případě, že toho mám moc :D a pak knížky a různé drobnosti, třeba další jelení brož do sbírky

    OdpovědětVymazat
  6. Díky, šaty jsou super, nějaká ta vínová barvička mi ve skříni scházela :) Už se těším, až se pochlubíš co za kosmetiku jsi dostala ;-) Ty jelení brože jsou moc pěkné.

    OdpovědětVymazat