neděle 22. prosince 2013

Zazářete s Albatrosem od Nars

Přeju Vám krásnou čtvrtou adventní neděli,

jak je u mne už zvykem, další víkend zase trávím v práci. Ale co nadělám, že? :-) Doufám, že Vám tuto už poměrně slavnostní neděli ještě víc rozzářím slíbenou recenzi na všemi velmi vychvalovaný rozjasňovač Albatros od značky Nars.

Je to poprvé, co se zde na našem blogu objeví recenze na kosmetiku z té vyšší cenové kategorie, tak co myslíte, bude Albatros výhra nebo propadák?


Jako vždy začnu balením této kosmetiky. Obal se mi vážně líbí moc, je z pevného plastu v matném černém provedení s bíle vyvedeným názvem výrobce, tedy značky Nars. Celý design na mne působí minimalisticky a elegantně. Ač je obal plastový, tak je bytelný, víčko drží dobře zavřené, samovolně se neotvírá a rozjasňovač je vážně pevně zavřený. Ale kupodivu se víčko dobře otevírá a nehrozí, že si o něj zničíte nově nalakováne nehtíky. Po otevření "pudřenky" na vás vykoukne velké zdrcátko. 


Barva rozjasňovače je unikátní a neumím ji popsat, je to odstín, který se hodí ke každému líčení, protože jeho barva se mění podle světla. Pod světlem vypadá Albatros spíše krémově se zlatým shimmerem, ale ve stínů má podtón spíše studený. Barva je vážně netypická a neumím vám ji lépe popsat.




Konzistence a pigmentace tohohle rozjasňovače je nepřekonatelná! Je skvěle pigmentovaný, stačí jednou přejet prstem nebo štětcem a nanést barvu na to místo, kde chcete. Není třeba už více přidávat. Albatros je vážně jemně namletý, nepraší a stačí barvu nabrat jen lehce a máte vážně rozjasněno! Výdrž tvářenky je lepší než jsem si dokázala vůbec představit! Nedá se to měřit v hodinách, vydrží mi na tváři prostě celý den, od rána do večera a i když jdu na nějakou noční akci, tak zase až do rána.


Cena a dostupnost - no to už je vetší oříšek, cena tohohle rozjasňovače se pohybuje okolo 1070 Kč, což je pro většinu lidí nemyslitelné dát za rozjasňovač. Dá se sehnat asi jen v Sephoře a nějakých internetových obchodech. Ale často se dá v Sephoře koupit se slevou - 20 %, kterou často dostávají všichni zaregistrovaní v jejich klubu a vlastní kartu BLACK. Gramáž je přibližně 5 g, což je u rozjasňovače velikost na dlouhých několik let pravidelného denního používání.

Celkové hodnocení: 5/5

Značka: Nars
Cena: 1070 Kč
Velikost: 4,8 g
Dostupnost: Sephora

Podle mne se jedná o nejlepší dostupný rozjasňovač u nás. Barva je krásná, výdrž na pleti je vážně vynikající, ale bohužel ta cena je vyšší. Ale pokud zrovna máte zbytečnou tisícovku, tak si jej kupte a pokud po Albatrosu toužíte a nemáte zrovna na něj, určitě doporučuji si na něj našetřit. Těch peněz litovat nebudete!

Jaký rozjasňovač používáte vy? "Investovaly" by jste tisícovku do rozjasňovače?

M.





8 komentářů:

  1. Ikdyž je tisícovka za rozjasňovač vážně pálka, tak jestli je takový poklad, tak bych si na něj ušetřila, kdybych rozjasňovače používala, ale já občas použiju tvářenku a tím končím.Na Albatros čtu a vidím všude samou chválu, takže bude asi vážně super.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se teda dlouho cukala a nechtěla jsem si ho za tisícovku pořídit, ale pak byla sleva na Dny Marriane a tak jsem se nechala zlomit. Ovšem tehda byl vyprodaný a počkala jsem si na něj ještě ty tři měsíce než jsem se 100% rozhodla, že ho musím mít :-) ale koupě nelituju, používám ho denně a vůbec neubyl.

      Vymazat
  2. Já ho chciiiiiiii, psala jsem o něj doma Ježíškovi, ale říkal, že byl v Sephoře zrovna vyprodaný ( u nás je jen jedna), tak nevím... :(

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, že jej asi Ježíšek nesehnal, ale třeba si uděláš malé Vánoce sama někdy v lednu. Fakt za koupi stojí. Já jsem si psala Ježíškovi buď o Nars Orgasm nebo o Benefit Dallas a nechala jsem na něm, co vybere. No uvidíme, co se najde pod stromečkem. Třeba tam ani žádné líčidlo nenajdu.

      Vymazat
  3. od Nars nic nemám, rozjasňovač zas tak často nepoužívám, ale mám meteoritky, takže ty mi vystačí asi tak do konce života s mojí spotřebou :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ty meteority mam taky a jsou super, ale efekt maji jemnejsi a decentnejsi, takze ty pouzivam spis na bezny pracovni den - to se licim jen v nude odstinech a Albatrose pouzivam spis na vecer.

    OdpovědětVymazat
  5. Hohoho :-) Tak už je taky můj :-) Akorát info, o víkendu měli pevnou cenu už "jen" 940 Kč. A za každý nákup lze vyplnit dotazník a máte alespoň 15% slevu, kterou lze využít během následujícího půl roku.

    Gramáž je 4,8. A je zatím fakt parádní. On se tváří že tam vůbec není, dokud člověk není lehce nakloněn na světlo :-)

    Moc díky holky za tu vaši recenzi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s tím dotazníkem to je asi novinka nebo u nás v Ově "dotazníkovou slevu" nemají. Tak doufám, že se ti Albatros osvědčí jako mi :-) už bez něj nedám ani ránu.

      Ale jak jsem ti už psala na fb, tak já teď toužím po té Too faced tvářence :-)

      M.

      Vymazat