úterý 3. prosince 2013

Zlaté líčení s nádechem burgundy se stínem Manhattan

Krásné úterní ráno,

dneska Vám ukážu líčení očí, kde hraje hlavní roli burgundy zapečený stín Manhatten, který jsem Vám ukazovala už kdysi v nákupech a novinkách za září (zde). Tento podzim jsem si vínovou barvu velmi oblíbila a snažila jsem se jí vpravit do mého běžného denního líčení, abych nezůstala jen u burgundy nehtů a oblečení, i když poslední dobou jsem se odvážila i na vínovou rtěnku a tak jsem se inspirovala Radu a koupila si jednu Kate od Rimmelu (podívejte se zde k Radu, jak krásně vypadá).
                


Tak a tady můžete vidět, jak jsem vpasovala vínovou do mého běžného denního/pracovního líčení. Do práce se musím líčit spíše decentněji a tak jsem celé líčení pojala v tomto duchu.




K líčení jsem použila již zmíněný zapečený stín od Manhattanu v odstínu 450 Burning Heart a dále jsem používala tři odstíny stínů z paletky Eye Artist od Astoru v odstínu 110 Sahara Gold.




Stín č. 1 - použila jsem jej jen lehce na projasnění vnitřního koutku a také je jemně poťupkán uprostřed duhovky na zvýraznění barev
Stín č. 2 - je nanesený do půlky zorničky, kde se setká s burgundy stínem
Stín č. 3 - vyplňuje menší polovinu očního víčka směrem k vnějšímu koutku oka, aby tmavší stín měděná od Astoru propojila s burgundy barvou, problendila jsem se mezi sebou a nanesla přes ten přechod trochu světle měděné (1)
Stín č. 4 - tmavěhnědý stín je použitý jen na jemnou linku kolem horních řas



A nakonec stačí jen doladit oblíbenou řasenkou :-)

Máte rády vínovou barvu i na očích nebo radši používáte jen výrazné rtěnky? 


M.

2 komentáře:

  1. K barvě Tvých očí se hodí perfektně, pro mě to barva není.. Ale teda, já bych ten stín prdla klidně na celé víčko, jakýpak copak:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, dekuju za mily komentar :) na liceni do prace si zase na tak odvazne oci s burgundy na celem vicku netroufnu, ale vecer na drink nebo posezeni s kamaradkou mi to problem nedela.
    M.

    OdpovědětVymazat