sobota 8. února 2014

New in - kosmetika od Jordany

Ahoj všem,

v dnešním článku jsem si pro vás přichystala ukázku svých nejnovějších, ještě předvánočních, úlovků z e-shopu jordanacosmetics.eu. Před vánoci probíhala 25% sleva na veškerý sortiment a já nedokázala odolat. Zatím jsem vlastnila pouze laky na nehty, které jsou báječné, tak jsem chtěla tuto americkou kosmetiku dále prozkoumat. A cože skončilo v mém košíku? Čtěte dále a dozvíte se to.



Nejvíce výrobků jsem si pořídila ze sekce rty, proto začnu právě jí. Koupila jsem si dvě balení lesku/barvy na rty. Není to vyloženě barevný balzám na rty, ale je mu dost podobný, jak konzistencí, pigmentací tak i hydratací. Vzala jsem si šťavnatou oranžovou barvičku v odstínu Mango delight a růžovo-vínovou Berry Colada. Obě barvy jsou dobře pigmentované, na rtech jdou hezky vidět. Jsou hezky lesklé a překvapivě dobře hydratují. Dost bych je přirovnala k balzámům Love Lips od Dermacolu. Musím říct, že jsem si je dost oblíbila a používám je teď dost často. Takže brzo čekejte recenzi.




Přestože jsem si poslední dobou oblíbila především rtěnky, tak jsem nezanevřela ani na lesky. Tento od Jordany je v přirozeném růžovém odstínu Amorose. Lesk je dobře pigmentovaný, je hutnější nelepivé konzistence a moc hezky ovocně voní. Jelikož jsem už nějakou dobu hledala přirozený nude odstín konturky na rty, tak jsem přihodila taky tužku v odstínu Natural a musím říct, že mi odstín perfektně sedí.



Tvářenky od Jordany hodně vychvalovala Péťa z LovelyHair a taky Ilovemakeup, proto jsem je chtěla vyzkoušet. Zvolila jsem matný hodně přirozený růžový odstín Sandalwood a musím s pochvalnými ohlasy jen souhlasit. Tvářenky je moc hezky pigmentovaná, nepráší a drží mi celý den. Navíc ta cena je více než skvělá.



Dlouhotrvající linky v překrásném zeleném odstínu Timeless Green se mi hned zalíbily. Mají klasický úzký linkový štěteček, dobře se mi s nim kreslí a co je hlavní linky mi drží celý den. Vůbec se neobtiskávají ani nemažou. Zatím jsem s nimi hodně spokojená. Poslední věcí je glitrový lak na nehty Carnival, který je téměř identický s mým velmi oblíbeným a bohužel už zrušením odstínem 78 Blue addicted od Essence. Takže jsem šťastná, že jsem sehnala jeho náhradníka navíc ve velkém 15 balení.


To by byl celý můj nákup Jordana kosmetiky, který se díky slevě hodně vyplatil, neboť mě jedna věc vyšla jen na pouhých 37 Kč (konturka byla za pouhých 22 Kč). Zatím vše pilně testuji a musím říct, že jsem hodně spokojená. 

Co vy a Jordana? Vlastníte kosmetiku této značky, popř. jak vám vyhovuje?


R. 

10 komentářů:

  1. tuto značku vůbec neznám, ale vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji objevila myslím předloni právě díky super lakům na nehty. A musím říct, že mají super produkty za fajn ceny.

      Vymazat
  2. O značce jsem už párkrát slyšela, ale v obchodech bohužel není a já moc přes internet nenakupuji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je škoda, že v obchodech není. Vím jen, že občas bývá na nějakých beauty veletrzích. Ale pokud změníš názor na nákup přes internet, tak alespoň víš co třeba vyzkoušet :)

      Vymazat
  3. Čím dál oblíbenější je tahle značka a ohlasy zatím vesměs pozitivní, cena přijatelná, třeba se taky jednou dokopu ke koupi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak, Jordana je v poslední době hodně oblíbená. Minimálně já ji ráda mám, všechny produkty co mám od ní vyzkoušené mi skvěle vyhovují.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Balzámy mě hodně příjemně překvapily, pokud budeš objednávat, tak určitě vyzkoušej :)

      Vymazat
  5. Tuhle značku vůbec neznám, ale nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  6. V tom případě jsem ráda, že jsem ti mohla představit novou kosmetickou značku, která je nejen levná, ale taky kvalitní.

    OdpovědětVymazat