středa 12. února 2014

New in za leden aneb co jsem dostala k narozeninám

Hezký den holky,

na začátku ledna jsem si říkala, že nebudu utrácet za kosmetiku a budu šetřit, protože jsme si s manželem na jaro a léto naplánovali spoustu akcí. Počínaje muzikálem, na který vyrážíme na začátku března, dále pokračujeme koncertem Avenged Sevenfold a Mettalicy, nějakými festivaly a také dovolenou u moře. Tyhle velké plány přece potřebujou trochu míň utrácet za „zbytečnosti“ a více si odkládat do kasičky. Proto tento měsíc bude můj kosmetický new in především složený z dárků, které jsem dostala od rodiny a kamarádek k těm mým „dvacetinám“ :-D


Ještě rychle touto cestou poděkuju všem, od koho jsem tyhle skvělé dárky dostala, protože se mi všichni trefili skvěle do vkusu.



Z přípravků na rty jsem dostala dvě skvělé rtěnky od Sephory a Dermacolu a také další odstín mého oblíbeného balzámu na rty Babylips v odstínu Cherry me. Rtěnku Sephora vybíral můj manžel, no teda spíš mu slečna v parfumerii dobře poradila, protože to je přesně odstín, který jsem dlouho sháněla. Neměla jsem žádnou takovou studenou růžovku, navíc i název jejího odstínu je dokonalý Randez – vous. Dermacolku Longlasting v mém oblíbeném mauve odstínu jsem dostala spolu s dalšími kosmetickými nezbytnostmi od Radu. Zatím jsem jí moc netestovala, ale líbí se mi odstín (mám č. 11) a výdrž se mi zdá dobrá. Babylips byl taky dárek od Radu, který mi udělal radost, ale zatím si jej nechám zabalený, protože mám zrovna načatých balzámu fakt moc.


Na nehty ke mne doputovaly dva laky a to termolak od Essence z limitky Superheroes (recenze zde) a také další pískový lak od Gabrielly Salvete v odstínu Lavender Love. No prostě moje kamarádky ví, co mi udělá nevětší radost.



Tvář mi od ledna zdobí taky dvě nové tvářenky a to Jordana v odstínu Warm Cider. Žádnou vínovou tvářenku zatím nemám a tuhle od doby, co jsem jí dostala, používám asi nejčastěji ze všech, co mám. Do mé sbírky Benefit tvářenek přibyl třetí kousek a to světlounká růžovka Dandelion. Líbí se mi, že tvářenka není moc výrazná a vytvoří na pleti jen jemný zdravý nádech. 


Na nanášení makeup jsem dostala sadu štětců Real Techniques z Core collection. Sada obsahuje (zleva) štětec na detaily, štětec na tekutý makeup, štětec na pudr a poslední je konturovací štětec. Štětce jsou jemné a dobře se s nimi pracuje a už teď jsem se do některých z nich vyloženě zamilovala a nechápu, jak jsem např. bez tohohle konturovacího štětce mohla existovat :-D.


Abych pleť jenom nelíčila, dostala jsem také něco pečujícího a to konkrétně Balea sérum s hyaluronem, které má pomáhat uchovávat vlhkost v pleti a udržet jí hydratovanou. Také jsem dostala dva krémy domácí výroby denní tymiánový a noční výživný s bambuckým máslem. Zatím jsem oba krémy použila jen párkát, první jsem chtěla domazat ty načaté, ale musím říct, že jsem z krému zatím hodně nadšená. Pleť po nich vypadá vážně lépe než po používání drogérkových „zázraků“. Díky Jani ;-)


Poslední dvě věci, které mám v novinkách z ledna je oční stín od Catrice v odstínu 070 Gold Leaf Me z řady Liquide Metal. Tyhle stíny jsou perfektní, vypadají skvěle a s bází vydrží celý den! V lednu jsem také neodolala novince od Sleeku a to krásné paletce Garden Of Eden. Sice mi jeden stín v paletce přišel poškozený (ale za to může pošta, protože to jak s balíčky zachází je děs), ale jinak je paletka úžasná a moc jsem si jí oblíbila.

Doufám, že se Vám moje nové kosmetické přírůstky líbily a že se taky pochlubíte, co jste si pěkného v lednu koupily vy.

M
.

21 komentářů:

  1. Rtenky maji nadherne odstiny a paletka Sleek super:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tu rtenku Sephora ted pouzivam hodne casto. A Sleek miluju vseobecne. :)

    OdpovědětVymazat
  3. No náááádhera :) Hlavně ty štětce závidím :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci jsi dostala. Ty štětce bych si jednou chtěla pořídit taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja ty stetce zatim testuju a nejvic jsem si oblibila ten na konturovani. Ten je vazne super.

      Vymazat
    2. souhlas, ta malá bambulka je výborná na kontury :-)

      Vymazat
    3. Hmm.. alespoň vím, po čem šáhnout .. :)

      Vymazat
  5. Odpovědi
    1. Uz ten Dandelion testuju od 20.ledna a zatim se jevi strasne super. A recenzi mam v planu :)

      Vymazat
  6. ta paletka je krásná :) super úlovky, těším se na recenze :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi ta paletka strašně líbí - budu jí v pátek líčit sestřenku na ples, tak snad se nechá vyfotit i na blog ;)

      Vymazat
  7. Krásné dárky a nákupy, nejvíc bych se radovala z těch štětců, snad si je někdy taky pořídím. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Štětce jsou super a vážně mi udělaly radost :-) určitě si je kup až bude příležitost, zatím se jeví skvěle.

      Vymazat
  8. Paletka od Sleeku je nádherná! a patří mezi ty opravdu nejhezčí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc krásná, ale na mojí oblíbenou Showstoppers nemá :-D

      Vymazat
  9. Nádherné věci :-), hlavně ta paletka vypadá úžasně, již dlouho zvažuji, že si pořídím konečně podobnou :-).
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  10. Ja jsem zadnou paletku do zelena nemela, navic Sleek ma skvely pomer ceny a kvality, takze jsem s nakupem moc nevahala.

    OdpovědětVymazat
  11. takéto kozmetické drobnosti vedia aj mňa vždy potešiť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vse mi udelalo radost a urcite se vetsina veci objevi na blogu v nejake recenzi.

      Vymazat
  12. Hezké věci:). Já si většinou kosmetiku kupuju sama, ale když už mi někdo něco dá, tak je zvláštní, že se vždycky trefí:). Ale mně samozřejmě udělá radost každý dárek:).

    OdpovědětVymazat